wampuka 01.04.06, 02:45 Widzieliście to już? Będę w W-wie w weekend, akurat to grają, z sentymentu i ulubienia dla Celińskiej, ale nie wiem, czy mam ochotę na ckliwą historyjkę, nawet z Jej udziałem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie, nie, nie Re: Grace i Gloria IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.04.06, 09:29 koszmarny tekst, scenografia jak z reklamy oleju rzepakowego, w mózg wrzera się jakieś pseudo-gospel "ratuj rozbitka"... fabułka: umierająca, szorstka analfabetka uczy miejską harpię (wolontariuszkę) sensu życia. jakieś próby dowcipu, jakieś gagi. nawet Celińska nie ma szans zrobić z tego roli. może druga część trochę lepsza, bardziej nastrojowa. ale wątpię czy dotrwasz, wiele osób wychodziło. a na Celińską idź do TR albo do kina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Grace i Gloria IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 01.04.06, 23:38 a ja polecam. Zgadzam się jedynie co do tego, że denerwujący jest ten podkład muzyczny ("Ratuj rozbitka"). Świetna gra obu pań. Tekst też mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś