Gość: lia IP: *.crowley.pl 21.09.06, 10:30 www.e-teatr.pl/pl/artykuly/29518.html - recenzja jacka wakara www.e-teatr.pl/pl/artykuly/29464.html - recenzja izy antaszy czapskiej a co wy o tym sądzicie? kto widział? kto się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: kowal malambo w LD IP: *.aster.pl 21.09.06, 18:13 www.e-teatr.pl/pl/artykuly/29431.html - recenzja Romana Pawłowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: kowal malambo w LD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:41 nie no to czytałam kto widział!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: kowal malambo w LD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:40 Ja widziałem. Porządny teatr na kiju... Odpowiedz Link Zgłoś
dilbert-wspanialy Re: kowal malambo w LD 26.09.06, 01:32 teskt słabiutki bardzo, bardzo.Bronią się tam tańce, owszem ciekawe i co poniektórzy aktorzy. Saniternik dobry, choć ginie w tłumie mężczyzn. Dobrze radzą sobie natomiast kobiety. Ania Gajweska pięknie śpiewa i bucha seksapilem. Rewelacyjna Iza Dąbrowska w roli psa-suczki...warto odwracać głowę od pierwszego planu, by na nią popatrzeć. Ciekawy Drężek, zwłaszcza w roli Sw. Piotra, dobrze radzi sobie też barman-Wojciech Chorązy (najlepiej tańczy z tej gromady) i to by było na tyle. Ach i orkiestra- a raczej panowie orkiestra dają radę!!!Reszta niech będzie milczeniem..osiołek mógłby się w ogóle nie odzywac, bo od jego trzeciego "ihahaha" zaczyna skręcać, pies kowala ze swoim "hauhau" leci totalnym Żbikiem, aż chce sie go zrzucić ze schodów, pan Jezus-grany przez Roberta Zawadzkiego, ani smieszy ani przestrasza,ale za to tumani, nie umie śpiewać, nie bardzo tańczy, a jak się boi-to spinę ma taką, że aż czuje się ból w żebrach..nie wiem gdzie go znalazł reżyser...całość powtarzalna, że aż smutek bierze, do niczego to nie prowadzi,choć nie..w zasadzie prowadzi..do podgromady uskrzydlonych-czyli pcheł..wziąc tylko i wycisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: kowal malambo w LD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:10 Marta Król gra na zmianę z Anną Gajewską i też próbuje buchać seksapilem ale raczej tłuszczyk z brzuszka wyłazi... Odpowiedz Link Zgłoś