Gość: arleta IP: *.acn.waw.pl 02.02.07, 00:27 Był juz ktoś? Podobało się? Warto iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Akademia Pana Kleksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:31 A myślałam że czegoś się juz dowiem? No trudno. Ja idę z dziećmi w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Akademia Pana Kleksa IP: *.aster.pl 03.02.07, 13:15 Ja widziałam i zdecydowanie polecam, dzieci na pewno bedą pod wrażeniem (wnioskuje po reakcji maluchów na widowni).Świetna muzyka,niektore numery to istne perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Akademia Pana Kleksa 03.02.07, 14:49 Chętnie bym Ci odpowiedział, ale jedyny spektakl, na który mogłem się wybrać, tzn. dzisiejszy na 15.00, został wykupiony przez jakiś bank. Spektakl zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Re: Akademia Pana Kleksa IP: *.acn.waw.pl 03.02.07, 15:36 Byłam w piatek, jestem bardzo zadowolona. Polecam dla wszystkich od lat 5 w górę. Bardzo podobały mi się efekty, ale siedziałam po środku - podobno po bokach nie wszystko widać. Niesamowite są dzieci - super Rezeda ( Magda Wasylik - ma świetny glos i jest bardzo delikatna ), idealny Adaś (Wojtek Rotowski- tak właśnie sobie wyobrażałam Adasia, nieco niesfornego i z dużą energią ) i mały Albert (sam wdzięk). A, i jeszcze świetny jest Alojzy (p.Zagrobelny) i Weronik (p.Szydłowski) ze swoimi "mądrościami". Podobał mi sie też Lewkonik. Na pewno pójdę drugi raz, tym razem na Paszkowskiego jako Kleksa ( w piątek grał Rozmus ). Podobno w sobotę 24.II na 15.00 też będzie ta dobra obsada i są jeszcze bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: Akademia Pana Kleksa IP: 83.238.15.* 03.02.07, 16:48 Dobre, ale troche głośne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: Akademia Pana Kleksa IP: *.acn.waw.pl 05.02.07, 22:05 A mi sie efekty nie podobały i słabo naglosnione jakoś wszystko Doroslych aktorow widzialem wczesniej, wiec wiedzialem ze bedzie dobrze, zaskoczyly mnie za to dzieciaki, bo na prawde fajnie graja, szczegolnie glowna para Adaś i Rezeda ( nie wiem jak sie nazywają - taka mala dziewczynka i niewysoki chlopiec z ciemnymi wlosami ). Moim dzieciakom też bardzo sie podobało, choć chwilami bali sie troche. A Weronik od dziś jest moim faworytem i jego madrosci sobie tatuuje na nadgarstku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Akademia Pana Kleksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:42 Polecam !!! Dzieciaki bedą szczęśliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akademia Pana Kleksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:18 super,super,super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Akademia Pana Kleksa - Koniecznie!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.07, 13:12 Och, ten demoniczny smakowity golarz Filip! Och, ta drapieżna i rockowita "Kaczka Dziwaczka"! Och to zatopienie się w chmurach (dosłownie!) w Nibylandii. Cudowna Alamakota, Patentonia. Wspaniały Wojciech Paszkowski jako Pan Kleks - mocny głos, wyraźny spiew i dobry ruch sceniczny. Świetny Tomasz Steciuk jako golarz Filip - bardzo wyraźna postać, gra na wysokim poziomie. Wyśmienita Iga Krefft jako Rezeda - pięknie śpiewa, świetnie się rusza, gra bardzo dobrze. W pewnym momencie - dzięki swoim zdolnościom aktorskim - wywołała ogromną salwę śmiechu podczas przedstawienia, na którym byłam. Dobry Wojtek Rostowski jako Adaś Niezgódka - Naturalny, fajny, ciut nie wyciągał wysokich partii wokalnych. Nie podobał mi się tylko Łukasz Zagrobelny jako Alojzy Bąbel - ma taką manierę frontmana zespołu pop-rockowego. Poza tym jestem zauroczona - dzieciaki doskonale śpiewają i się ruszają (zachwycona będziesz młym Albertem), scenografia zapiera dech w piersiach, a kostiumy sama bym chciała takie mieć. Możesz sobie zerknąć na tych parę teledysków: youtube.com/results?search_query=akademia+pana+kleksa&search=Search Odpowiedz Link Zgłoś
annafox Re: Akademia Pana Kleksa 09.03.07, 20:37 Osobiście nie byłam ale są opinie na forum Teatry dla dzieci. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45969 Odpowiedz Link Zgłoś