Dodaj do ulubionych

Janda jest BOSKA

02.05.07, 08:12
jednak, jej teatr juz nie. To dziwne, ale mam wrażanie, że ten teatr jest za
mały jak na Jandę. o wejściu do 12 rzedu na widowni pisła nie bedę, a i
zejście może okazać sie zejściowe dla niektórych)
Ale BOSKA jest boska. Polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: Lea Re: Janda jest BOSKA IP: *.chello.pl 05.05.07, 11:58
      Ja specjalnie za grą p. Jandy nie przepadałam (z wyjątkiem jej Marii Callas),
      do wczoraj. Widziałam Boską. REWELACJA!!!! Wielki kunszt aktorski, tak zagrać,
      to naprawdę mistrzostwo świata. Jestem pełna podziwu i szacunku. Zawsze mi
      imponowała swoją determinacją. Chciała mieć własny teatr i ma. Poświęciła się
      temu bez reszty. Oczywiście ma do tego i sztab ludzi, ale ona sama jest za to
      odpowiedzialna. Nie jest to tylko teatr, jako budynek, ale teatr jako przybytek
      kultury. Chapeau-bas!!!
      • Gość: widz01 Re: Janda jest BOSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:09
        janda Boska, teatr wielki jezeli wiece na scenie
        • tajga1009 Re: Janda jest BOSKA 06.05.07, 15:28
          Na Boska wybieram sie we wtorek i juz nie moge sie doczekac. Tyle dobrego sie
          slyszy. Co do teatru Jandy to chyle czola. Bylam na wiekszosci przedstawien i
          wszystkie byly znakomite a to ze jest to nieduze miejsce to wedlug mnie atut a
          nie wada. Cieszy mnie tez ze p. krystyna czasem po zakonczeniu przedstawienia
          zegna widzow przy wyjsciu. Jedyna wada to ceny biletow, ale akurat to trzeba
          zrozumiec.
          • Gość: snikers Re: Janda jest BOSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:57
            Kasa,kasa,kasa. To że zegna widzów to właśnie po to żebyś opowiadała ludziom,że
            jest super i aby przyszli i płacili za te drogie bilety. A na ten teatr to też
            dostała kasę z miasta, a nie wyłożyła tylko swoją. Ciekawe że inne państwowe
            teatry dostają mało kasy albo wcale, a teatr prywatny jest sponsorowany za
            nasze państwowe pieniądze.
            Nie ukrywam że oglądałem wiele jej spektakli i większość mi się podobała, ale
            coś z biegiem czasu nasza Boska się zmieniła...
            • Gość: a, Re: Janda jest BOSKA IP: *.net-serwis.pl 08.06.07, 23:57
              Człowieku, nie dostają kasy państwowe teatry? a Ty widziałeś kiedyś raport z
              teatrów w Warszawie? Janda dostała milion na budowę Dużej Sceny, a np. taki
              Dramatyczny dostaje 11 milionów dotacji na rok! Skąd Ty te swoje informacje
              bierzesz? Czy po prostu coś tam Ci się wydaje, więc piszesz bo nie masz nic
              innego do powiedzenia. Żenada po prostu - ilość postów tak durnych i tak
              bezwartościowych mnie osłabia.
              • Gość: zimna Re: Janda jest BOSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 00:23
                Janda ma inicjatywę i pomysły. Jest lepsza lub gorsza. Lubi się ja lub nie -
                ale jest, pracuje i odnosi sukcesy. Brawo.
                • Gość: pompon Re: Janda jest BOSKA IP: *.aster.pl 18.06.07, 20:27
                  Święte słowa!
                  • Gość: jandofil Re: Janda jest BOSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:55
                    brawo Pani Krystyno
    • paul_ina Re: Janda jest BOSKA 23.06.07, 12:33

Teatr Polonia jest miejscem szczególnym nie tylko ze względu na sztukę, która tam rządzi. Jest urządzony z klasą, człowiek czuje się tak miło przyjęty. Żartująca pani w kasie, miły szatniarz, czyste i gustowne toalety.

Wczoraj byłam na Miss HIV. Nie było ani regularnej sceny, nie było tradycyjnej garderoby, nie było kurtyn ani numerków na widowni - ale były prawdziwe kreacje aktorskie. Wielki kawał teatralnego mięsa. Moje zdrewniałe, otłumanione rzeczywistością ja zostało dotknięte i do tej pory drży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka