tajga1009 06.05.07, 16:15 Swietnie zagrala ostanio w Aniolach z Ameryki i po takim sukcesie decyduje sie na przerwe na maciezynstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buba Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? IP: *.chello.pl 06.05.07, 16:28 A co Cię to obchodzi? Zajmij się sobą!!! Buba Odpowiedz Link Zgłoś
tajga1009 Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? 06.05.07, 16:36 Ja ja bardzo lubie. Dlatego pytam. Uwazam ze to jedna z najlepszych polskich aktorek. Szkoda ze jej przez jakis czas nie bedzie. A ty Bubu co jestes taki/a nerwowa?Tez ciaza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? IP: *.cnb.com.pl 06.05.07, 18:52 Prawda. Ale to naprawdę jest jej sprawa, kiedy chce zajść w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? IP: *.centertel.pl 06.05.07, 19:32 jasne. Nie wiesz moze jak mozna skasowac watek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:03 Ano zaciążyła. Zastąpi ją w "Aniołach" niejaka Fraszyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorylek Re: no jest! IP: *.centertel.pl 07.05.07, 21:13 A kto to jest Fraszynska? A kto jest ojcem dziecka? Jaka plec dziecka? Majowka jest ladniutka wiec szkoda by bylo by to ktos zespul. Mam nadzieje ze jakis przystojniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
fjmurau Re: no jest! 07.05.07, 22:44 fraszynska jest dobra aktorka ale cholera nie wiem czy pasuje do roli harper.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amu kto jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 00:13 I kto jeszcze, kto jeszcze z naszych ulubionych bohaterek forum? Gruszka, Derkaczew, Czapska? Nazwiska, telefony, adresy szpitali...W końcu tylko do takich rewelacji się to forum nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Derkaczew też? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:36 Derkaczew w ciąży? Rzeczywiście jakoś ostatnio przytyła...ale z drugiej strony coś o prezerwatywach osatatnio pisała więc chyba wie co robi...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoya Re: no jest! IP: 195.205.132.* 08.05.07, 11:39 Fraszynska jest znakomita aktorka teatralną troche gorzej z filmem poniewaz sie troche zagrywa. W Laweczce byla fatalna ale np w Skazany na blusa calkiem niezla. Z teatralnych rol bardzo mi sie podobala w Wymazywaniu Lupy. Mysle ze do roli ktora gra Maja nie bardzo sie nadaje. moim skromnym zdaniem Ostaszewska gra troche lub troche bardziej niz troche siebie. Neurotyczna, pokrecona introwertyczka. Jest dobra w tej roli. Jest bardzo dobra w tej roli. Ale bywa tez kiepska np w Giovannim. Sumujac wydaje mi sie ze Fraszynska z calym szacunkiem nie nadaje sie do tej roli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: no jest! IP: 193.0.117.* 08.05.07, 12:09 Przepraszam, a kto wedlug ciebie jest dobry w Giovannim? Aktorzy raczej nie mieli tam okazji do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoya Re: no jest! IP: *.centertel.pl 08.05.07, 20:34 Uwazam ze zarowno Stenka jak i Chyra byli bardzo dobrzy. Nie rozumię co masz na mysli mowiac ze aktorzy nie mieli tam pola do popisu. Wedlug mnie mieli i to jakie!!! Poza tym ja generalnie uwazam to przedstawienie za nieudane . Zdaje sobie sprawe ze akorzy tzw etatatowo musza grac w tym co im proponują i to ich jakos tlumaczy. Ja bym w czyms takim nie zagrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groch Re: no jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:05 A o jaki popis wam chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:05 czym wy tu sie zajmujecie??? magiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majuś Re: no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:13 Eee tam...prawdziwy Magiel to jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=289&w=57857429&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: no jest! IP: *.centertel.pl 13.05.07, 12:08 Nie rozumie. Ostaszewska jest czescia swiata teatralnego. Ktos sie martwi ze moze bycie mama przeszkodzi jej w karierze. Mysle ze nie przeszkodzi. O ile ja znam do doda jej to pozytywnych warosci oraz emocji i bedzie jeszcze lepsza. Majka tak trzymaj!! Mam nadzieje ze urodzisz trojaczki!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: no jest! IP: *.centertel.pl 13.05.07, 12:10 Wiem na pewno ze to ciaza mnoga. Beda mieli dwoch chlopcow. Ostanio ojciec opijal te wiadomosc w LOKALNEJ. Jest bardzo szczesliwy ale troche sie chlopak boi. Moze jest jakis pomysl by go wesprzec. Moze jakas pani ma pomysl jak to zrobic. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: no jest! IP: *.ghnet.pl 13.05.07, 23:35 Tylko nie Majka! Ona jest MAJA. Czasem nie zwracaj się do niej "Majka", bo będziesz musiała ją przepraszać z kwiatami, jak swego czasu jakaś aktorka, nie pamiętam która, na jakiejś gali (niestety, też nie wiem co to było, ale chyba Gdynia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucia Re: no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:39 Pszczółka MAJA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gola Re: no jest! IP: 195.205.132.* 14.05.07, 11:13 Czyli co ze ma lekkiego swirka na swoim punkcie? Slyszalam ze jest lekko znerwicowana ale ze obrazalska taka to nie. Odpowiedz Link Zgłoś