Dodaj do ulubionych

Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży?

06.05.07, 16:15
Swietnie zagrala ostanio w Aniolach z Ameryki i po takim sukcesie decyduje
sie na przerwe na maciezynstwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Buba Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? IP: *.chello.pl 06.05.07, 16:28
      A co Cię to obchodzi? Zajmij się sobą!!!
      Buba
      • tajga1009 Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? 06.05.07, 16:36
        Ja ja bardzo lubie. Dlatego pytam. Uwazam ze to jedna z najlepszych polskich
        aktorek. Szkoda ze jej przez jakis czas nie bedzie. A ty Bubu co jestes taki/a
        nerwowa?Tez ciaza?
    • Gość: Aga Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? IP: *.cnb.com.pl 06.05.07, 18:52
      Prawda. Ale to naprawdę jest jej sprawa, kiedy chce zajść w ciążę.
    • Gość: Gosc Re: Czy to prawda ze M.Ostaszewska jest w ciaży? IP: *.centertel.pl 06.05.07, 19:32
      jasne. Nie wiesz moze jak mozna skasowac watek??
      • Gość: as no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:03
        Ano zaciążyła. Zastąpi ją w "Aniołach" niejaka Fraszyńska.
        • Gość: Gorylek Re: no jest! IP: *.centertel.pl 07.05.07, 21:13
          A kto to jest Fraszynska? A kto jest ojcem dziecka? Jaka plec dziecka? Majowka
          jest ladniutka wiec szkoda by bylo by to ktos zespul. Mam nadzieje ze jakis
          przystojniaczek
          • fjmurau Re: no jest! 07.05.07, 22:44
            fraszynska jest dobra aktorka ale cholera nie wiem czy pasuje do roli harper..

• Gość: amu kto jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 00:13
              I kto jeszcze, kto jeszcze z naszych ulubionych bohaterek forum? Gruszka,
              Derkaczew, Czapska? Nazwiska, telefony, adresy szpitali...W końcu tylko do
              takich rewelacji się to forum nadaje...
              • Gość: filut Derkaczew też? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:36
                Derkaczew w ciąży? Rzeczywiście jakoś ostatnio przytyła...ale z drugiej strony
                coś o prezerwatywach osatatnio pisała więc chyba wie co robi...???
            • Gość: Zoya Re: no jest! IP: 195.205.132.* 08.05.07, 11:39
              Fraszynska jest znakomita aktorka teatralną troche gorzej z filmem poniewaz sie
              troche zagrywa. W Laweczce byla fatalna ale np w Skazany na blusa calkiem
              niezla.
              Z teatralnych rol bardzo mi sie podobala w Wymazywaniu Lupy.
              Mysle ze do roli ktora gra Maja nie bardzo sie nadaje. moim skromnym zdaniem
              Ostaszewska gra troche lub troche bardziej niz troche siebie. Neurotyczna,
              pokrecona introwertyczka. Jest dobra w tej roli. Jest bardzo dobra w tej roli.
              Ale bywa tez kiepska np w Giovannim. Sumujac wydaje mi sie ze Fraszynska z
              calym szacunkiem nie nadaje sie do tej roli
              • Gość: k Re: no jest! IP: 193.0.117.* 08.05.07, 12:09
                Przepraszam, a kto wedlug ciebie jest dobry w Giovannim?
                Aktorzy raczej nie mieli tam okazji do popisu.
                • Gość: Zoya Re: no jest! IP: *.centertel.pl 08.05.07, 20:34
                  Uwazam ze zarowno Stenka jak i Chyra byli bardzo dobrzy. Nie rozumię co masz na
                  mysli mowiac ze aktorzy nie mieli tam pola do popisu. Wedlug mnie mieli i to
                  jakie!!! Poza tym ja generalnie uwazam to przedstawienie za nieudane . Zdaje
                  sobie sprawe ze akorzy tzw etatatowo musza grac w tym co im proponują i to ich
                  jakos tlumaczy. Ja bym w czyms takim nie zagrala
                  • Gość: groch Re: no jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:05
                    A o jaki popis wam chodzi ?
            • Gość: asia Re: no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:05
              czym wy tu sie zajmujecie??? magiel
              • Gość: Majuś Re: no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:13
                Eee tam...prawdziwy Magiel to jest tu:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=289&w=57857429&v=2&s=0
                • Gość: Kika Re: no jest! IP: *.centertel.pl 13.05.07, 12:08
                  Nie rozumie. Ostaszewska jest czescia swiata teatralnego. Ktos sie martwi ze
                  moze bycie mama przeszkodzi jej w karierze. Mysle ze nie przeszkodzi. O ile ja
                  znam do doda jej to pozytywnych warosci oraz emocji i bedzie jeszcze lepsza.
                  Majka tak trzymaj!! Mam nadzieje ze urodzisz trojaczki!!! Wszystkiego
                  najlepszego na nowej drodze zycia.
                  • Gość: Adrian Re: no jest! IP: *.centertel.pl 13.05.07, 12:10
                    Wiem na pewno ze to ciaza mnoga. Beda mieli dwoch chlopcow. Ostanio ojciec
                    opijal te wiadomosc w LOKALNEJ. Jest bardzo szczesliwy ale troche sie chlopak
                    boi. Moze jest jakis pomysl by go wesprzec. Moze jakas pani ma pomysl jak to
                    zrobic. ..
                  • Gość: monia Re: no jest! IP: *.ghnet.pl 13.05.07, 23:35
                    Tylko nie Majka! Ona jest MAJA. Czasem nie zwracaj się do niej "Majka", bo będziesz musiała ją przepraszać z kwiatami, jak swego czasu jakaś aktorka, nie pamiętam która, na jakiejś gali (niestety, też nie wiem co to było, ale chyba Gdynia).
                    • Gość: Gucia Re: no jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:39
                      Pszczółka MAJA?
                    • Gość: Gola Re: no jest! IP: 195.205.132.* 14.05.07, 11:13
                      Czyli co ze ma lekkiego swirka na swoim punkcie? Slyszalam ze jest lekko
                      znerwicowana ale ze obrazalska taka to nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka