Gość: Teatr Konflikt IP: 213.77.90.* 14.06.03, 12:00 Jestesmy mlodym teatrem ktory poszukuje tekstow sztuk. jestesmy otwarci na roznorodna tematyke jesli piszesz zadzwon do nas:607661726(Marcela) lub 506997404(Natalia i Grzes) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;P Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 14.06.03, 22:15 Ja piszę sztuki. Aktualnie pracuję nad dwoma projektami, ale w połowie lipca je ukończę i wtedy będę otwarty na propozycje. Napiszcie coś więcej o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tertr Konflikt Re: Szukamy autorow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 13:30 A czy mozna by zobaczyc twoje probki? Bardzo nam na nich zalezy? pisz pod teatr_konflikt.o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 18.06.03, 23:32 A czy mogę najpierw coś o Was się dowiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Szukamy autorow IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 19.06.03, 20:48 Ja tam nie ufalbym zdolnosciom literackim osoby która pisze "cos sie o Was dowiedziec" zamiast "czegos sie o Was..." :) I tez osobie ktora nie wie ze standartem jest ze to teatr wybiera dramaturga a nie odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 19.06.03, 21:07 Gość portalu: beznazwy napisał(a): > Ja tam nie ufalbym zdolnosciom literackim osoby która pisze "cos sie o Was > dowiedziec" zamiast "czegos sie o Was..." :) To nie ufaj, Twój problem :> A pozatym błędy można poprawić, i one się zdarzają każdemu, a o dobry pomysł już ciężej! Aha, nie mówi się "która pisze", tylko "która napisała". Dziękuję :> > I tez osobie ktora nie wie ze standartem jest ze to teatr wybiera dramaturga a > nie odwrotnie:) Tak się składa, że to nie ja szukam teatru, tylko konkretny teatr szuka dramaturga i łachy mi nikt nie robi, bo mam dużo roboty :) A i kto tu mówi, że ja staram się dostosować do standardów? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teatr Konflikt Re: Szukamy autorow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 12:04 Dawniej bylismy Teatrem pod Metrem ktory wystawial sztuki Marka Batesa w Domu Kultury Stoklosy. Teraz juz z nim nie wsplpracujemy i teraz chcemy zaczac wystawiac sztuki napisane przez ludzi takich jak my, sztuki ktore beda orginalne. Nie chcemy poprzestac na scenie chcemy tez wystawiac w pubach, na ulichach i innych miejascach gdzie teatr jeszcze nie zagoscil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka@o2.pl Re: Szukamy autorow IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 01:07 hej! pisze sztuki i rozne teksty, mam pare pomyslow nowych. teraz dostalam sie na wiedze o teatrze na akademii teatralnej w wawie. napizcie cos wiecej, najlepiej na miala jimka@o2.pl mam juz doswiadczenie w teatrze amatorskim, sama w nim grywalam. aha mam 19 lat- co moze Wam przeszkadzac poza tym chetnie sie zajme rezyseria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 20.06.03, 14:27 napiszcie, nie napizcie, jesli juz. Odpowiedz Link Zgłoś