Dodaj do ulubionych

Szukamy autorow

IP: 213.77.90.* 14.06.03, 12:00
Jestesmy mlodym teatrem ktory poszukuje tekstow sztuk. jestesmy otwarci na
roznorodna tematyke jesli piszesz zadzwon do nas:607661726(Marcela) lub
506997404(Natalia i Grzes)
Obserwuj wątek
    • Gość: ;P Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 14.06.03, 22:15
      Ja piszę sztuki. Aktualnie pracuję nad dwoma projektami, ale w połowie lipca
      je ukończę i wtedy będę otwarty na propozycje. Napiszcie coś więcej o sobie.
      • Gość: Tertr Konflikt Re: Szukamy autorow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 13:30
        A czy mozna by zobaczyc twoje probki? Bardzo nam na nich zalezy? pisz pod
        teatr_konflikt.o2.pl
        • Gość: ;P Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 18.06.03, 23:32
          A czy mogę najpierw coś o Was się dowiedzieć? :)
          • Gość: beznazwy Re: Szukamy autorow IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 19.06.03, 20:48
            Ja tam nie ufalbym zdolnosciom literackim osoby która pisze "cos sie o Was
            dowiedziec" zamiast "czegos sie o Was..." :)

I tez osobie ktora nie wie ze standartem jest ze to teatr wybiera dramaturga a
            nie odwrotnie:)
            • Gość: ;P Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 19.06.03, 21:07
              Gość portalu: beznazwy napisał(a):

> Ja tam nie ufalbym zdolnosciom literackim osoby która pisze "cos sie o Was
              > dowiedziec" zamiast "czegos sie o Was..." :)

To nie ufaj, Twój problem :> A pozatym błędy można poprawić, i one się
              zdarzają każdemu, a o dobry pomysł już ciężej!
              Aha, nie mówi się "która pisze", tylko "która napisała". Dziękuję :>

> I tez osobie ktora nie wie ze standartem jest ze to teatr wybiera dramaturga
              a
              > nie odwrotnie:)

Tak się składa, że to nie ja szukam teatru, tylko konkretny teatr szuka
              dramaturga i łachy mi nikt nie robi, bo mam dużo roboty :) A i kto tu mówi, że
              ja staram się dostosować do standardów? :>
          • Gość: Teatr Konflikt Re: Szukamy autorow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 12:04
            Dawniej bylismy Teatrem pod Metrem ktory wystawial sztuki Marka Batesa w Domu
            Kultury Stoklosy. Teraz juz z nim nie wsplpracujemy i teraz chcemy zaczac
            wystawiac sztuki napisane przez ludzi takich jak my, sztuki ktore beda
            orginalne. Nie chcemy poprzestac na scenie chcemy tez wystawiac w pubach, na
            ulichach i innych miejascach gdzie teatr jeszcze nie zagoscil.
    • Gość: jimka@o2.pl Re: Szukamy autorow IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 01:07
      hej!
      pisze sztuki i rozne teksty, mam pare pomyslow nowych.
      teraz dostalam sie na wiedze o teatrze na akademii teatralnej w wawie.
      napizcie cos wiecej, najlepiej na miala jimka@o2.pl
      mam juz doswiadczenie w teatrze amatorskim, sama w nim grywalam. aha mam 19 lat-
      co moze Wam przeszkadzac
      poza tym chetnie sie zajme rezyseria!
      • Gość: pp Re: Szukamy autorow IP: *.crowley.pl 20.06.03, 14:27
        napiszcie, nie napizcie, jesli juz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka