Dodaj do ulubionych

Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00

IP: *.e-katalyst.pl 09.12.03, 12:50
A oto co znalazłam na stronie W.A.B. i niniejszym informuję
zainteresowanych....
Warto sie wybrać - jedno takie spotkanie miało juz miejsce w CSW w
październiku....i było niesamowite. Polecam:

"Café Kulturalna, Wydawnictwo W.A.B. oraz Teatr Dramatyczny serdecznie
zapraszają na spotkanie z Krystianem Lupą z okazji wydania książki
Podglądania. Rozmowę z autorem poprowadzi Piotr Gruszczyński.

11 grudnia (czwartek), o godzinie 18.00, Café Kulturalna przy Teatrze
Dramatycznym, Pl. Defilad 1, Warszawa

Spotkanie będzie połączone z wernisażem wystawy fotografii Krystiana Lupy
otwartej do 31.12.2003."
Obserwuj wątek
    • jasiek_natolin Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 09.12.03, 15:48
      Tak,było ono niesamowite,przede wszystkim dzięki fragmentowi
      Dziennika,przeczytanego przez Krystiana Lupę,który to fragment,z racji swego
      szczególnego charakteru, podobno nigdy nie zostanie wydrukowany.Ciekawe,co się
      wydarzy tym razem.
      • Gość: Jovanka Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.e-katalyst.pl 09.12.03, 16:00
        Też jestem ciekawa......i czekam niecierpliwie :-)
        • axur Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 10.12.03, 11:54
          na pewno coś niesamowitego
          i będzie miał miejsce przepływ energii
          jakiśtam gdzieśtam
          jak to u Lupy
          • Gość: magician Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 19:11
            apeluję o zaniechanie wpisywania podobnych informacji na forum ogólnopolskim,
            gdyz niektórzy mają do Warszawy około 500 km i nie bardzo są szczęśliwi, gdy
            się ich uświadamia, co tracą pewnego dnia o pewnej godzinie (np. w czwartek)

dziękuję
            • Gość: alynex Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.wiosenna.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 19:38
              W 100% zgadzam sie z przedmowca.Ja mam do Warszawy 600 km i chce mi się
              płakać, że mnie ten czwarteczek ominie.:(
              • axur Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 10.12.03, 19:54
                laski
                nie płaczcie

niniejszym podaję wam chusteczkę

są ciekawsi ludzie na świecie
                • Gość: brokatisdead Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.chello.pl 10.12.03, 21:02
                  jedna lupa, a taki wypas sla producentow artykulow higienicznych no.
                  chusteczki, pieluchy..
                  bez przesady, dzieci.
                  ponadto Wasze zadania tego, zeby takich informacji na tym forum nie umieszczac,
                  sa wybitnie absurdalne
                • Gość: Jovanka Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.stegny.2a.pl 10.12.03, 21:45
                  axur napisała:

> są ciekawsi ludzie na świecie

Ty ? np. ?

..pewnie i są, a nas TEN akurat ciekawi ... i nie bezpodstawnie :-)

• Gość: axur Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.tele2.pl 11.12.03, 13:11
                    ale żeby płakać z tego powodu?

zostawcie łzy na inne okazje

poza tym rzeczywiście - we Wrocławiu tez sie wiele dzieje i odległość dla
                    Warszawiaków taka sama do pokonania, nie ma co biadolić
                    w końcu Lupa tam tez bywa i pracuje - zorganizujcie z nim spotkanie, to
                    będziecie mieć
            • Gość: Jovanka Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.stegny.2a.pl 10.12.03, 21:36
              Magician - nie płacz - u Was też się różne rzeczy wyprawia i wówczas to my
              mamy dystans niebagatelny do pokonania....
              No, a informacje zamieściłam z miłosierdzia...może jakiś zaLupieniec na czas
              się o tym dowie...
              A może będzie smętnie....:-(

PS: Teraz to już z zawiści się nie odezwiesz, tak mam rozumieć milczenie ???
              A może moje wici nie dotarły...a może...
              • Gość: magician Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.03, 14:57
                1) nie płaczę ja, ale autor postu poniżej
                2) boli, że nie z wami takie spotkania? heh
                3) Jovanka nie przesadzaj z tą zawiścią...spokojnie
                4) czy to takie awangardowe czy 'trendy' obrażać ludzi, którzy cenią K.L?
                Brokat, Axur wy za wszelką cenę chcecie być inne - oświećcie mnie, bo ja nie
                przystaję do mody widać.

(och, niestety)
                • Gość: magician Re: brokat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.03, 15:00
                  i zalecam troche dystansu do życia, brokacik, bo jak będziesz tak poważnie
                  podchodzić do wszystkiego to z nadmiaru absurdu codzienności zawiśniesz, nie
                  daj Boże, na gałęzi w stołecznym parku... i po co Ci to?
                  • axur Re: brokat 14.12.03, 16:07
                    ty go lubisz - ja go nie lubię

ale nie wydaje mi się, że słowa, których używam, sa obraźliwe
                    dla kogokolwiek

chyba, że jestes wyjątkowo wrażliwa, ale ja nie mam obowiązku TUTAJ się tym
                    przejmować
                    • Gość: magician Re: brokat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.03, 20:06
                      ja tylko pytam czy to jest modne.
                      jaka to różnica czy lubię czy nie lubię.

hmmm tutaj tzn. w Internecie czy na Forum czy w Polsce czy gdzie nie
                      przejmujesz się czyjąś wrażliwością?
                      • Gość: brokatisdead Re: sroKat IP: *.chello.pl 14.12.03, 21:09
                        magician, jak chcesz byc modna, to nie pytaj sie co modne jest
                        i nie obcieraj sie ze swoich kompleksow mna, nie zycze sobie

ponadto we wroclawiu chyba tak bardzo niemalo Lupy nie ma, wiec nie ma co sie
                        rzucac na warszawe po raz kolejny

kazdy/a ma swoja wrazliwosc. Ty robisz w majty bo rezyser wykonal ruch malym
                        palcem w bucie, ja i axur to obsmiewamy. i w ktorym miescie galezie cierpiec
                        beda na brak dystansu?

doprawdy, wielce irytujacy absurd

a tak wogle to moze, kto by napisal/a jak sie spotkanie udalo?
                      • axur Re: brokat 14.12.03, 23:50
                        być może - moda nie ma tu nic do rzeczy.
                        • Gość: magician Re: sroKat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 19:49
                          to ja się właśnie po to pytam czy to modne, żeby stwierdzić czy za wszelką cenę
                          do tego dążysz.
                          Ja się nikim nie obcieram, ale zauważam tę tendencję u Ciebie, droga Pani.

ten tekst o obśmiewaniu - mogłabyś chociaż nie podpierać się axurem
                          i przepraszać jej za zdanie inne niż wypada. Niech każdy wypowiada się za
                          siebie,co?
                          hehehe
                          • Gość: brokatisdead Re: sroKat IP: *.chello.pl 15.12.03, 23:05
                            dziewczyno, wez zimny prysznic i sie zastanow co wypisujesz i jaka sobie
                            piszesz tym cenzurkie..

ja do mody dazyc nie musze, bo poniewaz mam taka przypadlosc, ze mode
                            wyprzedzam ;)))))))))))
                            obcierac sie Toba nie musze, bo mam inne srodki ku temu. warszawskie! ;p
                            a o moja relacje z axurkiem sie nie martw, my zawsze (prawie) zgodne! :)
                            ponadto jak pisze cos ze axur to nie Twoja sprawa co axur ma do tego. wrr

juz sie wiecej nie naprezaj, bo sie naprawde bedziesz musiala obcierac nie
                            patrzac czym/kim
                            @/
                          • axur Re: sroKat 16.12.03, 00:30
                            przeciez ja tez obsmiewam i staram się być inna i tak dalej...

skoro chcemy być inne, to chyba nie chcemy byc modne?

ja nie rozumiem, o co ci chodzi
                            bo mnie tylko o to, że zainteresowanie Lupą jest zabawne
                            • Gość: magician Re: sroKat IP: *.lo5.wroc.pl / *.lo5.wroc.pl 16.12.03, 13:20
                              "chcemy być inne"
                              myślę, że to mówi samo za siebie :)))))))))))))

pozdrowienia dla dążących wiecznie do inności hehe
                              • Gość: brokatisdead Re: sroKat IP: *.chello.pl 16.12.03, 14:11
                                popacz, axur, ale sie dalysmy!to na magician zlapala! wezmy sie juz wogle nie
                                odzywajmy..

axur, Ty to jakas Inna jestes, fież?

(oj, magician, magician...)
                • axur Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 16.12.03, 14:13
                  Gość portalu: magician napisał(a):

> Brokat, Axur wy za wszelką cenę chcecie być inne

Pilnuj, co piszesz. Bo to twoje słowa.
                  • Gość: magician Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.03, 14:58
                    co inne kiedy ja mówię o kimś a co inne kiedy ktoś o sobie :) cóż...
                    Pannice Tego Forum... ech
                    • axur Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 17.12.03, 22:50
                      a ty, czarodziejko z księżyca?
                      • Gość: magician Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.03, 21:13
                        hmmmmm trop zły, tyle podpowiem ;))

a z resztą nieważne - nie mam już siły/ochoty/nastroju/energii ciągnąc tej
                        wymiany postów. W końcu to forum, więc trzymajmy się definicji i zamiast
                        przekonywać, dyskutujmy o teatrze, cokolwiek to dla nas znaczy.

pozdrowienia
                        • Gość: brokatisdead Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.chello.pl 19.12.03, 00:02
                          pffffffffffffffffff

no a co z tym spotkaniem? skoro magician w koncu zrezygnowala z bezowocnego
                          oczywiscie pyszczenia na Nas, jestem przekonana, ze znowu zainteresowala sie
                          swoim idolem. ktos poratuje?
                          • Gość: magician Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.03, 18:49
                            jak ktoś się interesuje - wie co było :>
                            i na nikogo nie pyszczę, tylko nie zawsze odpowiada mi chora hierarchia...
                            ale nevermind.
                            wesołych świąt.
                            • Gość: brokatisdead Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.chello.pl 20.12.03, 01:21
                              Gość portalu: magician napisał(a):

> nie zawsze odpowiada mi chora hierarchia...

Ty to jakas inna chcesz byc, wiesz? za wszelka cene..
                              (podpowiadam ze to kompletnie passe, chocby dlatego, ze w dzis juz hierarchij
                              nie ma..)
                              ;p

• Gość: magician Re: Spotkanie z Krystianem Lupą 11.12; 18:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.03, 18:09
                                znowu dążenia do bycia trendy spełzły na passe...a niech to ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka