ewonly 15.11.09, 18:40 Potrzebuje hotelu w Warszawie, na 2-3 :)) Centrum, Mokotów, Śródmiescie? Co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomo Re: hotel na godziny IP: *.merinet.pl 15.11.09, 19:10 W samym Centrum może Ci być ciężko znaleźć pokój na godziny. Stosunkowo najbliżej jest Czarny Kot przy Rondzie Babka, w którym chyba dałoby się to załatwić. Ewentualnie tanią opcją może być Campanille przy Placu Zawiszy, lub Etap na Powiślu. Tu musisz oczywiście wziąć całą dobę, ale za to są to tanie hotele. Miłego bzzz...yczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: hotel na godziny IP: *.chello.pl 16.11.09, 14:29 i jak tam bzykanko??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewonly Re: hotel na godziny 16.11.09, 17:44 Nie wiem ale chyba mój chlopak bedzie zadowolony:D jakies inne propozycje co do hotelu pzdr. Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy Re: hotel na godziny IP: 213.134.155.* 17.11.09, 08:35 Slyszalem, podczas podczas podrozy taksowka, ze na DW Zachodnim jest hotel z opcja "na godziny". Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: hotel na godziny 16.11.09, 19:55 Pytanie warszawiakow o hotel w Warszawie nie wydaje mi sie dobrym pomyslem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: hotel na godziny IP: *.aster.pl 18.11.09, 06:07 podobno warszawa jest pelna przyjezdnych, wiec ci powinni wiedziec. poza tym rdzenni tez mogli przeciez korzystac, a nawet gdyby nie korzystali nie oznacza, ze nie moga przypadkiem wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmk Re: hotel na godziny IP: *.acn.waw.pl 18.11.09, 23:36 I tak okazuje sie ze warszawiacy to same sieroty, bez rodzin na glowie (i pod jednym dachem). Studentow-warszawiakow brak, mlodych pracujacych co mieszkaja z rodzicami tez nie ma, w Warszawie sa tylko przyjezdni i... warszawskie sieroty. Odpowiedz Link Zgłoś