22.02.10, 17:14
Szukam dobrego i taniego kuriera. Czy możecie mi coś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: det Re: Kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 18:35
      Kurier Warszawski na TV INFO ,za darmo.
    • Gość: gosc Re: Kurier IP: 193.164.157.* 23.02.10, 14:57
      Raczej nie ten
      wiadomosci.onet.pl/1519584,2677,1,kurier_nie_dzwoni_ani_razu,kioskart.html
      a o innych tez rozne opinie
      chyba musisz zaryzykować:)
    • kingusia711 Re: Kurier 24.02.10, 10:21
      Najtaniej to wyjdzie takiego rowerowego
    • someday_someone Re: Kurier 02.03.10, 11:24
      Ale wiesz zależy co chcesz wysłać i gdzie?? Możesz oczywiście skorzystać z usług
      kuriera rowerowego, albo z jakieś firmy kurierskiej.
      Jedną z tańszych i rzetelnych firm kurierskich jest AIN. Na ich stronie możesz
      łatwo i szybko sprawdzić ile będzie Cię kosztować ta przesyłka. No i obsługują
      przesyłki na terenie Polski, Europy i Stanów Zjednoczonych. Ja dość często
      korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona.
      • kurierka.online Re: Kurier 20.08.10, 12:04
        Najlepiej skorzystać z porównywarki usług kurierskich na www.alarado.pl
        • yavorius Re: Kurier 20.08.10, 12:09
          Twoja rada po 5 miesiącach jest bezcenna. I w ogóle niespamerska!
    • annsmiths Re: Kurier 06.11.13, 12:42
      Polecam Ci firmę brokerską Sendego. A oto fragment ich oferty:

Witaj. Chcesz wysłać paczkę kurierem? Gdzie chcesz ją wysłać? Polska, Angia, terytorium Niemiec, ale obawiasz się o koszt? U nas przesyłki są międzynarodowe i co najważniejsze są tanie. Wyślij paczkę z Anglii (UK) do Polski i na odwrót. Nasi kurierzy znają się na rzeczy i dowiozą bezpiecznie paczki standardowe lub za pobraniem. Oferujemy przesyłki kurierskie za granicę w konkurencyjnych cenach, dlatego nie zastanawiaj się wejdź na www.sendego.pl i zapoznaj się z naszą ofertą. Spokojnie konkurujemy z najlepszymi graczami na rynku jak choćby UPS. Nasz główna siedziba znajduje się w Warszawie, ale nasza oferta dotyczy całego kraju. Nie wiesz jak wysłać paczkę kurierem, działamy online, wystarczy, że wejdziesz na naszą stronę internetową i sprawdzisz jak my to robimy.

Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, ponieważ:

Z nami oszczędzasz czas i pieniądze. Nasza przesyłka jest tańsza nawet o 75%
      Z nami wygodnie zamówisz kuriera, którzy przyjedzie po paczkę pod wskazany adres.
      Kompleksowo zajmiemy się Twoim zamówieniem, dzięki naszym opcjonalnym usługom wybierzesz najbardziej komfortowe rozwiązanie.
      Jesteśmy niezawodni ponieważ skrupulatnie dobieramy naszych kontrahentów, wybieramy tylko najlepszych i sprawdzonych usługodawców.
      Dzięki naszej stronie zamówisz kuriera o dowolnej godzinie i w dowolny dzień tygodnia. Strona działa 24h na dobę.
      Oferujemy zarówno usługę dla firm jak i indywidualnych klientów. Obie oferty są niezwykle konkurencyjne w stosunku do cen obecnych na rynku.
      Profesjonalna obsługa zadba o Ciebie i chętnie rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Wystarczy, że do nas napiszesz - bok@sendego.pl
      Sendego rozwija się nieustannie, cały czas pracujemy nad ulepszaniem naszego standardu.

więcej informacji na sendego.pl

Ja sprawdziłam ich i jestem bardzo zadowolona z ich oferty, zapłaciłam 17 zł brutto za kuriera UPS.
      • Gość: Nakaps Re: Kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 09:41
        Dobrym kurierem jak dla mnie jest Wysyłam Taniej. Zdecydowanie go wam polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka