Dodaj do ulubionych

Miły problem- resturacja:)

01.10.10, 21:10
Witam,

Szukam od jakiegoś czasu resturacji w której można bardzo dobrze zjeść, nie tuzinkowej, drogiej :):):) Przyszło mi do głowy " u Kucharzy" ale słyszałam różne opinie, więc nie bardzo mogę się zdecydować.

Będę wdzięczna za sugestie :):):)

Pozdrawiam

MAJA
Obserwuj wątek
    • fedorczyk4 Re: Miły problem- resturacja:) 02.10.10, 10:50
      R20 na ulicy Rozbrat 20 jest bardzo fajna. Ja zresztą dosyć lubię "u Kucharzy". Jedyne czego nie lubię u nich to ceny, ale pierogi ruskie które robi pani Ula są rewelacyjne:-))
    • Gość: miu Re: Miły problem- resturacja:) IP: *.fbx.proxad.net 02.10.10, 11:57
      U Kucharzy? Ciekawy jest "spektakl" czyli np. siekanie przy kliencie, fajnie dobrani kelnerzy (wszyscy starsi), mozliwosc obserwowania kucharzy przy pracy z niektorych sal. Jednak jedzenie nie powala, nie wychodzi poza poprawnosc obiadu u cioci Gieni (przyzwoita polska kuchnia domowa z takaz prezentacja na talerzu, co chyba spelnia oczekiwania polskiej klienteli).

Napisz czego oczekujesz: polskiej kuchni? kuchni egzotycznej? francuskiej? wloskiej? a moze wyrafinowanej zabawy kulinarnej typu nouvelle cusine czy kuchnia molekularna?
    • weekenda Re: Miły problem- resturacja:) 02.10.10, 12:02
      "Tradycja" na Belwederskiej albo na Chocimskiej (ale ja wolę wnętrza na Belwederskiej) - i pysznie i drogo i z klimatem
      • Gość: majka_le Re: Miły problem- resturacja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 13:40
        Nie ma sprecyzownej kuchni, aczkolwiek sklanialabym sie bardziej ku wloskiej, indyjskiej-
    • Gość: majka_le Re: Miły problem- resturacja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 11:43
      Juz znalazlam- BISTRO DE PARIS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka