Dodaj do ulubionych

Powstaje bar sushi

28.12.10, 22:33
na Heroldów w miejscu sklepiku.
Są tutaj jeszcze 2 wolne lokale. Jeden to dawny Salon kosmetyczny (ale już jeden jest) i drugi juz rok pusty stoi. Ciekawe co otworzą?. Co byście chcieli?
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Powstaje bar sushi 28.12.10, 23:17
      2-bielanka napisała:

> Co byście chcieli?

Sklep z dobrym pieczywem?
      • 2-bielanka Re: Powstaje bar sushi 30.12.10, 19:46
        a ja bym wolała klub fitnes, czy klubik z jakimiś zajęciami np dla dzieci, dla dorosłych, jakieś zajęcia nauki rysunku, gry na jakiś instrumentach itp.
        • sibeliuss Re: Powstaje bar sushi 31.12.10, 11:28
          To też jest potrzebne, ale czy ten lokal jest do tego odpowiedni?
          • 2-bielanka Re: Powstaje bar sushi 01.01.11, 20:48
            tutaj są jeszcze 2 wolne lokale chyba po 50-60m kw. Jeden na mały klubik (a czy większy potrzebny?) wystarczy. Drugi to właśnie sprzedawany salon kosmetyczny. Chyba mozna je połączyć...
            • turnplayer Re: Powstaje bar sushi 03.01.11, 00:36
              Fajnie ze powstaje bar sushi ale watpie zeby dlugo sie utrzymal.

A znajac stawki wynajmu i mozliwosci inwestorow, obstawiam ze powstanie ... bank.
              • sibeliuss Re: Powstaje bar sushi 03.01.11, 01:02
                Byłby bankomat :)
              • 2-bielanka Re: Powstaje bar sushi 26.01.11, 21:08
                chyba 'wykrakałeś'. Z tydzień temu wydawało się, że do otwarcia tuż tuż i co..... Rolety spuszczone, i nic się nie dzieje
    • philips36 Re: Powstaje bar sushi 03.01.11, 17:25
      Mam nadzieję, że będzie lepszy niż e-sushi. Trochę mało lokali w okolicy, w końcu ile można jeść pizze :-)
    • m3rkury Re: Powstaje bar sushi 27.01.11, 21:59
      Dzisiaj przeczytałem kartkę, która wisi w oknie przyszłego Sushi baru i:
      - otwarcie planowanie na koniec stycznia/początek lutego
      - przez pierwsze 2 tygodnie działalności wszystko będzie - 30%
      - będzie strona www ;)
      - będzie na stronie ulotka w PDF ;)

Jak się zajrzy przez okno, to widać, że remont prawie skończony (przynajmniej część dla gości), ale jest tam bardzo mało miejsca, więc pewnie nastawią się na dostawę...
    • m3rkury GOLD SUSHI 12.02.11, 19:41
      Powiesili już szyld. Bar nazywa się Gold Sushi i wygląda na to, że lada dzień powinni go otworzyć. Na stronie www.goldsushi.pl jeszcze nic nie ma poza logo i napisem "zadzwoń i zamów", który sugeruje, że będą mieli dostawę na telefon :)
      • lukasz.1978 Re: GOLD SUSHI 12.02.11, 23:50
        Zawsze mnie nurtowalo, czemu na nowych osiedlach powstaje mnóstwo sushi i praktycznie zero kebabow :))
        • m3rkury Re: GOLD SUSHI 13.02.11, 12:34
          Sushi jest teraz trendy a kebab passe :)
          A tak na serio, to myślę, że chodzi o kasę. Sushi jest dużo droższe i z pewnością można na tym więcej zarobić. Czynsz w nowych blokach nie należy zapewne do niskich. Poza tym kebaby chyba otwierają się w ruchliwych ciągach pieszych, a nie na sennym osiedlu.
          • gold-sushi Re: GOLD SUSHI- wkrótce otwarcie 16.02.11, 21:26
            Na ulicy Heroldów 19 b pojawi się już wkrótce Gold SUSHI, niestety formalności w naszym kraju potrafią się przedłużać....planowane otwarcie na początku marca, ale oczywiście będziemy się starli jak najszybciej.Zainteresowanych prosimy o zapoznanie się z naszym menu na stronie www.goldsushi.pl
            Wszystkich informacji można na bieżąco dowiedzieć się na facebooku wpisując GOLD SUSHI, lub bezpośrednio na info@goldsushi.pl
            Godz. otwarcia; 12-22 ( 7 dni w tyg)
            Dostawy na terenie Łomianek, Bielan, Żoliborza i Bemowa.
            Pozdrawiamy i zapraszamy.
            GOLD SUSHI
            • lukasz.1978 Re: GOLD SUSHI- wkrótce otwarcie 17.02.11, 13:51
              Powodzenia! Na bielańskiej pustyni kulinarnej każdy lokal jest na wage złota :)
              • gold-sushi Re: GOLD SUSHI- wkrótce otwarcie 17.02.11, 19:05
                dzięki! i zapraszamy jak już będziemy otwarci.... a będzie jak na taką kuchnię , niedrogo, przewidujemy dużo promocji... m.in- 15 % rabatu w porze lunchu;-) pozdrawiam Milena z Gold SUSHI
                • lukasz.1978 Re: GOLD SUSHI- wkrótce otwarcie 18.02.11, 10:39
                  > pozdrawiam Milena z Gold SUSHI

Masz bardzo ładne imię. Prawie tak ładne, jak moje :)
                  • gold-sushi Re: GOLD SUSHI- wkrótce otwarcie 18.02.11, 11:29
                    haha.dzięki!
                    • lukasz.1978 Mileno, a przy okazji... 18.02.11, 21:12
                      Mileno, a przy okazji to mam nadzieję, że nie palniecie takiej gafy, jak ludzie z pewnej nalesnikarni, którzy swój bielański lokal określają jako... "Warszawa Żoliborz":
                      forum.gazeta.pl/forum/w,101706,122337794,122337794,Sprostujmy_bledna_informacje_wysylajcie_maile_.html
                      Mam nadzieję, że macie świadomość, że mieścicie się na Młocinach / na Bielanach :)
                      • gold-sushi Re: Mileno, a przy okazji... 19.02.11, 01:47
                        Zdecydowanie nie!
                        8 lat mieszkam na Bielanach, a nawet przez chwilę mieszkałam na Heroldów a więc wtopy nie będzie!
                        Spokojna głowa!
                        • lukasz.1978 Re: Mileno, a przy okazji... 19.02.11, 08:08
                          No to mnie uspokoiłaś :)
                          • gold-sushi Otwarcie Gold Sushi sobota 26-02-2011 23.02.11, 23:22
                            Zapraszamy serdecznie na otwarcie już w sobotę 26 lutego! Start godzina 12.
                            Pierwsze 2 tygodnie (26,02-11,03) - 30% zniżki!
                            Godziny otwarcia 12-22 ( 7 dni w tygodniu)
                            strona internetowa;
                            www.goldsushi.pl
                            informacje ; info@goldsushi.pl
                            tel; 22 498 18 32
                            ul; Heroldów 19 b
                            • turnplayer Re: Otwarcie Gold Sushi sobota 26-02-2011 25.02.11, 20:02
                              przechodzilem, widizalem ze dzis juz pare osob smakuje te specjaly.
                              przejrzalem menu i
                              1) szkoda ze nie ma zupy 'seafood gulash' :((
                              2) ceny z pulapu sredniego, na pewno taniej niz w hana sushi, ale jednak drozej niz np w 'ten sushi' wlasnie o te 30% :)
                              Zobaczymy jak bedzie ze smakiem.
                              pozdrawiam
    • m3rkury i jak? 26.02.11, 19:12
      i jak? był ktoś? :) ja z żonką pewnie wybiorę się w tygodniu
      • amoniak2 Re: i jak? 02.03.11, 19:15
        Czy dowożą?
        • m3rkury Re: i jak? 02.03.11, 21:38
          tak, dzisiaj testowałem. recenzję wrzucę w ciągu kilku dni na Gastronautów - dam znać.

rabaty się sumują (przed 16:00 jest -15% i do 11.03 też -15%, więc dają 30%)
          • rulatka Re: i jak? 07.03.11, 12:47
            Wczoraj skorzystaliśmy. Bardzo smaczne. Ryż idealny i rybka świeża. Zupki też oryginalne. ogólnie pychotka. Polecam
    • thomkins Re: Powstaje bar sushi 04.04.11, 14:33
      Przydałaby się u nas cukiernia, może naleśnikarnia :).
      Dziwne że żaden bank jeszcze nie powstał.:)
      A bankomat już jest....w Biedronce.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka