Dodaj do ulubionych

Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy

IP: *.multimo.pl 17.11.11, 12:37
Wypchnijcie to badziewie w nocy na ulicę i zgłoście, że blokuje ruch i po sprawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jur Jak widać w D Wam się poprzewracało!!! IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 12:58
      Kto jest właścicielem terenu, na którym stoi przyczepa? Jeżeli właściciel wyraża zgodę - to WARA Wam od tego! Czy Wy lewactwo myślicie tylko i wyłącznie o tym jak komuś zrobić na złość, dopiec, zniszczyć, donieść? Ludzie! To jest prywatna własność! Nic Wam do tego!
      • juszcz83 Re: Jak widać w D Wam się poprzewracało!!! 17.11.11, 13:05
        mam nadzieję, że tobie pod oknem z jednej strony ktoś (prywatny właściciel) zrobi wysypisko śmieci, a z drugiej prywatną oczyszczalnie ścieków, spalarnie śmieci i utylizatrnię martwych zwierząt. I WARA CI OD TEGO. TO PRYWATNA WŁASNOŚĆ!
      • Gość: Doniu i Tosku Re: Jak widać w D Wam się poprzewracało!!! IP: *.home.aster.pl 23.11.11, 00:40
        jaka nagła zmiana zdania w kotłowni na czerskiej kiedy budy stoją za miedzą: dowód

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,9235844,Budka_z_kawa_na_Wilsona___To_namiastka_zycia_miasta_.html
        oraz

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34884,9222657,_Nowa_buda_na_pl__Wilsona__Skad_ten_zachwyt__.html
    • Gość: albert Dla mnie większą ohydą jest nawierzcnia Bobrowieck IP: *.unknown.vectranet.pl 17.11.11, 13:08
      iej . Jakoś to Wam nie przeszkadza ?
      • Gość: albert miejsca pracy IP: *.acn.waw.pl 17.11.11, 13:12
        A czy pomyśleliście, ze taka przyczepa to kilka miejsc pracy ?
        Jeżeli bedzie miała klientów to znaczy, ze jest w tym miejscu potrzebna !
        • Gość: zainteresowana a co na to architekt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 13:19
          Przeciez aby coś postawić, zbudować - potrzebna jest zgoda odpowiednich urzędników. Nawet u siebie na działce altanki nie postawisz bez pozwolenia, a tu, co? W środku miasta stoi badziewie - slums i wara nam od tego? Urzędnicy, obudźcie się!!!! Nie chcemy takich slumsów w miescie!!!
          • Gość: ffi Re: a co na to sanepid ? IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 03:35
            A co na to sanepid? mają bieżącą wodę?
        • Gość: jacek Re: miejsca pracy IP: *.izacom.pl 17.11.11, 15:25
          To może jeszcze tirówki do kompletu tam zaprosić? W końcu to też będą nowe miejsca pracy...
    • Gość: w.o. Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: 193.201.167.* 17.11.11, 13:37
      dziwne, myslalem ze cala GW sie tam stoluje... to chyba najblizsza placowka gastronomiczna... tuz przy czerskiej... gratuluje newsa!!!!
      • Gość: g Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 17:10
        może kogoś z wyborczej obesr**o po kebabie, stąd ten news
    • Gość: strazak Jest z plastiku.Plus sloma.Bedzie interwencja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 13:45
      Czekamy na zgloszenie o pozarze tej budki...
    • Gość: driVer Przy Marszalkowskiej te straszy IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 13:49
      A dokladnie przy Palacu kolo patelni.
    • Gość: alt Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.completel.net 17.11.11, 14:12
      Przecież ta przyczepa doskonalne jest wkomponowa w otoczenie, stoi koło słupa, na klepisku zamiast trawnika, obok samochody zastawiające chodnik. Jakie miasto i gospodarz takie i meble miejskie
    • Gość: Alchemik Przecież to "kultowe" miejsce IP: *.108.154.66.wlantech.pl 17.11.11, 14:58
      Przecież to "KULTOWE" miejsce których uwielbia bronić GW! Co się stało???
    • Gość: klm Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 16:19
      Majewski, durniu - zajmij się lepiej właścicielami psów srających gdzie popadnie...
    • Gość: dwuga Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.146.124.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.11.11, 17:16
      żarło dobre mają, polecam.
    • Gość: zatroskana Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 17:30
      Ohydna przyczepa kiedyś wyjedzie i będzie po sprawie. Bardziej niepokoi mnie ohydny budynek przy Brackiej.
    • Gość: Studenci W końcu ko pomyślał o studentach ! IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 17:57
      Super pomysł! Jest nas 10 osób i jesteśmy za jedzeniem na wynos którego w kolicy brak ! Trzymamy kciuki za jakość bo rozmawiałem z osobami którzy ją stawiali i będzie to solidne jedzenie znanych marek a samą budkę dopiero zaczną dopowadzać do ładu. Ludzie których spotkaliśmy są bardzo uprzejmi i mili !
    • Gość: Ochódzki Ryszard Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: 94.75.123.* 17.11.11, 18:01
      łubu dubu, niech żyje nam przyczepa naszego klubu "Tęcza". zmienią zdanie jak wprowadzimy koszerny kebab!!!
    • Gość: Ochódzki Ryszard Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: 94.75.123.* 17.11.11, 18:05
      tak w ogóle ten artykuł sponsorował McDonalds! to jest zamach na naszą niepodległość!!!
    • fajny_hipek Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy 17.11.11, 18:44
      Panie redaktorze. Proszę się odczepić od Hot-Dogów z pieczarkami. Jestem ich wielbicielem a pan opisał je w kontekście pejoratywnym. Ta chrupiąca bułeczka, te pieczarki zasmażone z cebulką ... [po 1986 roku z cez-bulką :)]. Mniam, mniam. Na szczęście, udało mi się znaleźć w moim mieście lokal gdzie serwują jeszcze ten delikates. Gdy pierwszy raz po zamówieniu Hot -Doga dostałem tą rozpaćkaną bułkę z suchą parówką to nie wiedziałem śmiać się czy płakać. Kto pamięta Hot - Dogi z pieczarkami i cez-bulką ten wie o czym mówię :)
      • zewszad_i_znikad Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli 26.03.12, 15:32
        Tym bardziej, że nie wszyscy są mięsożerni. Akurat takiej przekąski nie jadłam, ale chętnie wypróbowałabym bułkę z jakimś bezmięsnym zastępnikiem parówki.
    • nowotka1 Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy 17.11.11, 18:46
      Taka przyczepa doskonale wpisuje się w krajobraz polskich miast, Warszawy leżącej gdzieś w połowie drogi między Europą i Azją – w szczególności. Ztej przyczepy zrobiono całkiem ciekawy obiekt. Nie rozumiem, dlaczego autorowi jego obecność tak bardzo przeszkadza.
    • Gość: kocham Majewski Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 20:04
      Szanowny Panie Majewski, niech Pan pokaże swoje zdjęcie. Moim zdaniem Pana twarz niczym się nie różni od wyglądu budki, też jest z PRLu i w takim razie jak Pan może wychodzić na dwór ?
    • Gość: tragedia Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 20:22
      Cholerny właściciel wpisuje się na forum i broni tej obrzydliwej tandety rodem z 1989. Jakim wieśniakiem trzeba być, żeby w stołecznym mieście postawić coś będącego gorszą wersją szczęki opakowaną w wiklinę ? Nie widziałem namiastki czegoś takiego w Zurychu, Berlinie, Amsterdamie, Sztokholmie ani Madrycie. Przyjeżdżają skończone kmioty z mazowieckiej wsi i im się wydaje, że wszystko wolno bo kapitalizm jest. Kto w ogóle wydał na coś takiego pozwolenie ? Niedługo Euro będzie, kto pozwala na zohydzanie miasta ? Sprawdźcie jak zaciągają zatrudnione na lewo osoby uwięzione we wnętrzu tego "miejsca pracy". Czysta wieś. Jak na to patrze, to już nie mam żadnych złudzeń, że ojczyzna Polactwa nigdy nie osiągnie poziomu rozwoju Europy Zachodniej. Kulturowo i architektonicznie Warszawa jest tam gdzie Erywań i Astana.
      • Gość: Hey Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: 212.160.172.* 18.11.11, 12:58
        > Nie widziałem namiastki czeg
        > oś takiego w Zurychu, Berlinie, Amsterdamie, Sztokholmie ani Madrycie
        Pewnie nie wychodziłeś poza Czerwone Dzielnice.
    • Gość: aVAST Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 16:45
      takie bary sa najlepsze robia je najtanszym kosztem a jedzenie jest dobre !
    • wutang4eva Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy 18.11.11, 17:31
      Jak sie okaze ze wlascicielem tego miejsca jest jakis pedal albo jakis lewakujacy dzialacz lub afrykanin, to gazeta zaraz zacznie bronic tego miejsca kultury :)
      • Gość: ;-( Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 19:40
        Bo nie zaprosił na otwarcie z darmową wyżerką, chytrus jeden.
    • Gość: Monika Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 03:04
      Brudna buda jeszcze nie pracuje, bo już bym tam wysłała Sanepid. Na razie zgłosiłam ową samowolę we wszystkich mozliwych urzędach - a wczoraj wysłałam oficjalne pismo do Pani Prezydent z prośbą o interwencje.
      Gwarantuję, że ten brudny śmieć bez warunków sanitarnych, nie będzie sprzedawał żadnego jedzenia!
      Nie pozwolę niszczyć i szpecić mojej okolicy!
    • three-gun-max Buda jest be, bo nie należy do Agory 22.11.11, 11:21
      Jakiś czas temu w warszawskim dodatku znalazła się piękna reklama podobnej budy założonej za kasę wyżebraną z UE, która od razu została przez funkcjonariuszy GW awansowana do miana "kultowej".
      • Gość: sdaasd Re: Buda jest be, bo nie należy do Agory IP: *.home.aster.pl 22.11.11, 14:42
        dokładnie , niech stoi im pod redakcją!!!!!!!!!!
        • Gość: lilalu Re: Buda jest be, bo nie należy do Agory IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 18:57
          to bułgarki z pobliskiego bułgarskiego bloku dorobiły się na ulicy i zapragneły legalnego interesu
    • Gość: filut z Pragi widac niekoszerne jedzenie tam serwuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 19:06
      redachtory z gazetki nie moga sie pozywic - nie bedzie poblazania dla nielegalow

co innego jakby karpia po zydosku, gesie pipki albo cymes czy ciepla koszerna by tam szla - od razu miejsce by awansowalo na kultowe i tam by sie zbierala postepowa mlodziez stolycy zeby dac odpor zaplutym karlom reakcji
    • Gość: lilalu Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na ulicy IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 19:28
      "kebab u przelatanych bułgarek" -
      • Gość: przerażony Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: 94.75.112.* 06.01.12, 12:42
        warszawa to nie pastwisko, zabierzcie tą budę z naszych ulic. za darmo z tego przybytku pradawnej architektury nie odważyłbym się nic zjeść. syf, syf i jeszcze raz syf!! a najwyższe marki jak to napisał właściciel przyczepy który wstydzi się tutaj ujawnić w życiu nie pozwoliły by sobie aby ich produkt był sprzedawany w takim lokalu...
        • Gość: Pożeracz gnid Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 14:33
          o! Majewski się odezwał :) widzę że temat przyczepy powrócił, robicie świetną reklamę wyżej wsponianemu właścicielowi pyczepy, tak trzymać ! Ja jadłam i powiem jedno - smaczne to, tanie i nie dałam rady zjeść bo ogromne :D
          • Gość: znawca Re: Ohydna przyczepa wróciła. Znów straszy na uli IP: 94.75.112.* 13.01.12, 19:09
            faktycznie jest to reklama, szkoda tylko że anty. gratuluje poczucia smaku, jak można coś w ogóle zjeść z takiego syfu?? ciekawe co na to sanepid?? zrobi ktoś porządek z tym śmietnikiem na kółkach?
    • Gość: mieszkaniec Sklep ABC chełmska 9 to dopiero syf, malaria... IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 19:59
      widziałem na własne oczy jak w sklepie przy Chełmskiej 9 obok kawiarni odświeżają wędliny... ogórki stoją tam gdzie ludzie w kolejce na podłodze, dzieci tam grzebią brudnymi rękami... mięso śmierdzi i jest myte przez wiele dni, wyrzuciłem jak raz kupiłem !!!, mieszkam przy bobrowieckiej i nigdy nie zapomne jak tam koleżanka pracowała i opowiadała o tym że lodówki wyłączają na noc i potem serki są trójwarstwowe... i je szef każe wzbełtać codziennie. To dopiero syf i malaria ! i to w nowym budynku wniby pięknym lokalu !! I co na to SANEPID ?? A więc nie ubranie świadczy o człowieku lecz jego wnętrze ! Wnętrze przyczepy z okna widziałem jak kupowałem hamburgera i praktycznie codziennie kupuje ! Czysto i zgrabnie, co do jedzenia - REWELACJA !! Świeże jest zawsze i chrupiące, a właścicielem gratuluje odwagi i pomysłu ! Niech Pan/ Pani się nie przejmuje co tu piszą ludzie, zresztą pisze to pewnie jedna lub 2 osoby... i to pewnie z konkurencji lub z domu bez klamek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka