Gość: JAC IP: 213.17.204.* 04.06.04, 23:24 TAKIE SĄ EFEKTY, KIEDY DA SIĘ IDIOTA WŁADZĘ Powoływanie do strazy idiotów, często po znajomości. Brak należytej kontroli, nad nimi. To w Polsce nagninne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buzdygan Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 23:25 Jk takie bysiory nie przechodzą dobry testów tylko pseudo selekcję to czemu się dziwic...?? a faktem jest że straż miejska zachowuje się często jakby miała władze absolutną.... sam raz zostałem portaktowany przez nich brutalnie! raz tylko pomoc kolegów uchroniła mnie od pobicia. Skończyło się na rozbity łuku brwiowym i dużej ilości przekleństw jakie usłyszałem za to że wyglądam inaczej niż szara masa społeceństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Straż miejska to.. IP: *.kosson.com 04.06.04, 23:25 To sa zlodzieje i bandyci!!!!!!!!!!!!!!!!!! SM powinna zostac zlikwidowana lub..... .....no wlasnie co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love SM Re: Straż miejska to.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:37 Zamknij klape ty sedesie .Takie dolnopłuki jak ty obrażaja służby które tez pomagaja ludziom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Straż miejska to.. IP: *.kosson.com 05.06.04, 14:43 Jesli to jest sluzba ktora pomaga ludziom, to jestem swiety?? hahahahahahahahhaha pierdza w stolki i zabieraja pieniadze podatnika!!!!!!!!!!!!!! zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sternik Re: Straż miejska to.. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 09.06.04, 16:47 heheh spokojny widze że sedes do ciebie pasuje ty gówniarzu jeden oczywiście ze takie służby są potrzebne raz nawet dzięki strażnikowi i olicjantowi nie zatłukli mnie takie fiuty jak ty gdyby nie ten strażnik to niedosć że dostałbym łomoy to jeszcze moja dziewczyna z którą byłem ale nie raz też byłem świadkiem jak właśnie takie wykształcone paniusie jak ta nauczycielka przeklina wyzywa i się rzuca nie wiedząc po co także stane z boku i popatrze na rozwój wypadków w tej sprawie acha dziękuje straży ze jednak pomaga ludziom tak jak mnie omogli bo na grenadierów dowiedzieliśmy się że ten strażnik niejednokrotnie w swojej trzynastoletniej racy łapał takie sedesy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Straż miejska to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:22 pan love SM to napewno ten kloaka skoro tak sie wkurzyl slusznymi opiniami na temat SM przeciez oni to nic innegojak reaktywowana ZOMO.swoj swojego zawsze broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczuron Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 23:26 Pan Maciej Wąsik jest kretynem czy tylko udaje?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:35 Jest KRETYNEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.renenka.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:29 Pytanie jest retoryczne. Wąsik bez wykształcenia i odpowiedniego przygotownia, ale za to z nadania PiS. Nie pierwszy przypadek w Urzędzie W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Casus Wąsik a prawo (i sprawiedliwość) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 13:39 Podwładny kaczora Wąsik udaje ? czy nie wie ?, że jego podwładni nie mieli prawa dotknąć tej pani. Naruszyli jej nietykalność osobistą i za to powinni wylecieć z roboty a Wąsik razem z nimi. Jest to jeden wielki skandal. No ale widać, że poczucie praworządności w wydaniu Prawa i Sprawiedliwości jest względne. Ten przypadek przypomina mi wypadek spowodowany przez borowców byłego ministra spraw wewnętrznych AWS, gdy na rogu Czerniakowskiej i Gagarina o mało nie zabili kobiety a później ją ciągnęli po sądach. Wtedy AWS teraz PiS - prawo jest zawsze po naszej stronie !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Kaczorek vs. Tort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:26 A jak Kaczorek nie wywali Wąsika to znowu będzie lizał torcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodpecker Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.06.04, 23:27 Szanowny panie Macieju Wąsik , wal się pan w piersi i przepraszaj , a nie strugaj wariata.Warszawska straż miejska to :......,......,......,.....,.... .Nie napiszę dokładnie , bo syn czasem czyta to co wysyłam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawęrznik. Re: Odwołać wonsika IP: *.wlan.pl 04.06.04, 23:33 Ryba psóje się od głowy. Przecierz Wonsik kompromituję całom mojom branrzę. Branrze strarznikuf mniejskich. Niech spada. Do zwolnieia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.net / *.net 04.06.04, 23:32 Gratuluje radosnej twórczości w interpretowaniu prawa zastępcy komendanta straży miejskiej Panu Maciejowi Wąsikowi, który uważa, że ochroniarz utrudniał interwencję. Tu cytat z pw. art. "Zauważyłem, że strażnicy szarpią nauczycielkę. Podbiegłem, ale usłyszałem: "spier..., cieciu, do bramy". Wróciłem do stróżówki i wezwałem policję - opowiada mężczyzna". Jeśli wg Pana wezwanie policji jest sprzeczne z prawem to gratuluje znajomości tegoż prawa, na którego straży zdaje się, że pan stoi. Zachowania strażników nie ma co komentować, bo przecież przykład idzie z góry. Na szczęście policja wykazała się bardziej profesjonalnym podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Critter Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.zyrardow.mediaclub.pl 04.06.04, 23:33 Jechac z frajerami, damscy bokserzy !!! Dziewczynie chcieli udowodnic, ze sa silni. A gdyby siedzial tam inni lysi kolesie, to by pewnie przeprosili i eskortowali do szkoly. Za zlamane prawo nauczycielka powinna dostac mandat, a nie miec wykrecane rece. To nie pierwszy przypadek, w ktorym slysze przekraczanie uprawnien 'czerwonych diablow'. Oni sa bezkarni, i jak widzimy jeszcze ich sie broni, choc jest tylu nie zaleznych swiadkow. Tu nauczycielce wykrecili tylko rece, a mojego kumpla obili tak ze miesiac w szpitalu spedzil. Za co? Za to ze na lawce siedzial na oparciu. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi_22 Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę 05.06.04, 21:49 Z ust mi to wyjąłeś, Critter. Pedalskie cioty są dzielne wobec bezbronnej kobiety, a gdyby z auta wysiadło kilku łysych kolesi, PANOWIE STRANICY MIEJSCY zajęliby się oglądaniem swoich brudnych, poobgryzanych w godzinach nieróbstwa paznokci. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Każda władza się degeneruje,zaś władza absolutna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:37 degeneruje się absolutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel noC Oni tylko bawili się w policjantów z Los Angeles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:49 Nie wiem, co Was tak oburza. To są faceci o mentalności chłopców, więc dlaczego się dziwicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Straż Miejska - banda idiotów !!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.06.04, 23:53 To wydarzenie to skandal !!! To strażnicy miejscy powinni dostać mandat za tamowanie ruchu. I dziwimy sie później że są korki. Odpowiedz Link Zgłoś
zievallo Re: Straż Miejska - najgorsze szumowiny! 04.06.04, 23:57 Tam trafiaja w wiekszej czesci najgorsze smieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia Straż kaczora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 23:54 Kaczor niedawno chwalił sie, że teraz dzięki dodatkowym uprawnieniom straży miejskiej będzie bezpieczniej. Gówno prawda kaczorze. To są osiłki wyżywające się na słabszych. Nigdy nie staną twarzą w twarz z bandydą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Wąsik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 23:58 Wąsik nie ma kwalifikacji moralnych. Przemoc fizyczna za drobne wykroczenie drogowe - kaczorze to jest sprawiedliwośc III RP. Ponadto w mieście wolno wyprzedzać z każdej strony Wąsiku. naucz sie przepisów. A jak stali i spali to utrudniali ruch i należy się mandat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wąsik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:10 Kto to jest ten Wąsik - wiadomo, protegowany Kaczora i jak każdy z jego protegowanych skończony debil. Nie zna przepisów drogowych, broni bandyckich strażników działa opieszale. Dziwne tylko,że Kaczor dopiero po tygodniu poznał sprawę. Tłumaczenie się nawałem pracy jest żenujące, a od czego gromada przydupasów /czytaj sztab prasowy/ przecież o sprawie było na pierwszej stronie wydania warszawskiego.może wreszcie ludzie zrozumieją jakiego oszołoma wybrali na prezydenta Stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:02 Jak ci nie wstyd @$#%@ * ???????????? * uzylbym epitetu, ale straze mijskie potem skarza po sadach jak sie na nich cos napisze na forach internetowych. Co nie zmienia faktu, ze autorytetu nie maja, a jak ktos ma straznika w rodzinie, to obciach zupelny. A z drugiej strony, fakt, ze "renomowane" liceum nie ma wlasnego monitorungu video (dowody byly by jak na dloni), to swiadczy tylko o tym, ze nie jest ono wcale takie renomowane :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: 213.17.204.* 05.06.04, 00:26 1. Niestety straże miejskie to "niewypał". Jako słuzba mundurowa powinni podlegac szczególnej dyscyplinie i nadzorowi. Porządnym testom i szkoleniom> Bo czy jest jakas wyższa szkoła dla dowódców???, Jakas porządna szkoła dla funkcjonariuszy, jakis system sprawdzania przydatności do słuzby i umiejętności> I tak jest w całym kraju. "Każdy sobie rzepke skrobie". A ich stopnie, to juz całkiem parodia. "Generał strazy miejskiej"- fajne!! Nie?? 2. > A z drugiej strony, fakt, ze "renomowane" liceum nie ma wlasnego monitorungu > video (dowody byly by jak na dloni), to swiadczy tylko o tym, ze nie jest ono w > cale > takie renomowane :-/ KURCZE CHŁOPIE, CZY JA PO TO GŁOSOWAŁEM ZA OBALENIEM KOMUNY 15 LAT TEMU, ZEBY PODPAŚĆ W JESZCZE WIĘKSZA INWIGILACJĘ JAK WTEDY???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:33 To prawda. Wyszkolenie straznikow jest zerowe. Pomysl na straz miejska jest jednym z bardziej poronionych od upadku komuny. Tak naprawde straz powinna byc rozwiazana, a jej srodki i obowiazki powinna przejac policja - tak jak w wiekszosci krajow cywilizowanych. Inna sprawa, ze w wielu krajach policja jest "lokalna" - a u nas jest "panstwowa" i ma byc czescia aparatu wladzy, a nie sluzba dla spoleczenstwa... Taka tragiczna zaszlosc z totalitaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:39 > KURCZE CHŁOPIE, CZY JA PO TO GŁOSOWAŁEM ZA OBALENIEM KOMUNY 15 LAT TEMU, ZEBY > PODPAŚĆ W JESZCZE WIĘKSZA INWIGILACJĘ JAK WTEDY???? Przesadzasz. No, chyba ze masz zamiar lamac prawo :). Zauwaz, ze czesto-gesto obraz z kamer nie jest bezposrednio obserwowany przez obsluge, ale za to jest nagrywany - wlasnie po to, aby rejestrowac wszystkie przestepstwa - ot, chcocby naduzycia wladzy dokonywane przez straz miejska. Zawsze jak widze kamere czuje sie bardziej bezpiecznie - mam poczucie, ze jezeli stane sie ofiara przestepstwa, to chociaz da sie zidentyfikowac przestepcow. I przestepcy tez o tym wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:08 A nie słyszałeś o sprawie, gdzie obraz z kamery dopasowali do niewłaściwego faceta, posiedział chyba pół roku zanim udowodnił, że nie jest wielbładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adix Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 20:33 a gdzie ty widziałeś generała w straży miejskiej, tumanie? zajrzyj do ustawy! W większości w straży pracują goście naprawdę w porządku, dobrze wykonujący swoją pracę. ale kilku debili zawsze się znajdzie i oni robią złą opinię. Straże miejskie powinny być jak najszybciej zmienione w policję municypalną i oparte na zdrowych zasadach - taka formacja, warszawska, samorządowa, niezależna od budżetu państwa jest potrzebna. istnieje w wielu państwach i jest pomocnicza dal policji, zajmuje się drobną przestępczością, chuligaństwem, wandalizmem itp. Za Kaczyńskiego są podejmowane próby jej zreformowania w tym kierunku, ale jeszcze wiele czasu musi upłynąć, niestety... A ta pani anglistka chyba trochę koloryzuje, może im np. wcześniej nawymyślała? nieprawdopodobne wydaje mi się to co ta redaktor wypisuje. każdy kto ma pojecie o podejmowaniu interwencji, wie że użyćie środka przymusu bezposredniego to jest ostatnia rzecz jaką można zrobić wobec osoby nie stawiającej oporu. ci goscie musieliby chyba być kompletnie niepoczytalni, przecież mają chyba instynkt samozachowawczy a za to wylatuje się z roboty raczej. moim zdaniem paniusia sama najpierw nawywijała i potem z redaktorką trochę pokoloryzowały. Sprawę trzeba zbadać. ale zgadzam się, ze wąsik to *@**#*! a do dymisji sie nie poda bo to nie funkcjonariusz, tylko partyjniak i dyletant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Odezwał się Strażnik Miejski IP: 213.17.204.* 06.06.04, 00:22 Kolego mniej nerwów. Co boisz się o robote?? Co do generała, to był oczywiście żart (no tak, ale jakiej inteligencji wymagac od strażnika ). Żart ten był zreszta,trochę przez łzy (ze śmiechu), bo w każdym mieście chodzi po kilku obwieszonych gwiazdkami jak generałowie. A jak się te stopnie nazywaja i kto je nadaje?? Tego nie wie chyba nikt. Wiedzą natomiast wszyscy przytomni obywatele, że wśród garstki porzadnych strażników jest cała banda idiotów. Najgorsze jest to, że kontrola nad nimi jest znikoma. Zły dobór kadry (często wg koligacji rodzinno - kumpelskich), znikoma kontrola, brak solidnych szkoleń, brak solidnych testów i sporo władzy, to mieszanka piorunująca. I to niestety mamy w strazy miejskiej. I nie tylko w Warszawie, ale w całym kraju. Oddaję co im się nalezy wszystkim solidnym, uczciwym i mądry straznikom. I oby było ich jak najwięcej (choć warto pomysleć, czy nie zreformowac straży i policji w kierunku jednej służby). SZANOWNY STRAZNIKU. ŻYCZĘ MNIEJ NERWÓW. CHŁODNY I RZECZOWY STOSUNEK DO SPRAW, TO WYMÓG DLA DOBREJ PRACY W STRAŻY MIEJSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adix Re: Odezwał się Strażnik Miejski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 16:02 "Kolego mniej nerwów. Co boisz się o robote??" chłopcze, nie jestem twoim kolegą. nie jestem też strażnikiem. czyli już dwie pomyłki... i jestem raczej spokojny... wkurza mnie tylko, kiedy taki gość jak ty, nie wiele wiedząc wyraża swoje opinie - a potem obraca to w żart. takie lewackie podejście (paradować zabronili?). "Najgorsze jest to, że kontrola nad nimi jest znikoma. Zły dobór kadry (często wg koligacji rodzinno - kumpelskich), znikoma kontrola, brak solidnych szkoleń, brak solidnych testów i sporo władzy..." te sformułowania możesz równie dobrze odnieść do wiekszości słuzb w tym kraju. we wszystkich służbach jest pewnie podobny odsetek idiotów, a jezeli uważasz, że testy np. do policji są dużo więcej warte, to się grubo mylisz - gwarantuje.zorientuj się lepiej w temacie, albo wierz sobie dalej naiwny chłopcze, że np. w policji nie ma nepotyzmu i jest ostra selekcja. cały kraj jest tym przeżarty - jak rakiem. "warto pomysleć, czy nie zreformowac straży i policji w kierunku jednej służby" o kurde, ale to odkrywcze jest... Przecież to oczywiste, ale się nie da bez woli politycznej, bez ustawy. a czerwonym braciom na tym nie zależy. Straż powołano kiedyś m. in. po to aby była przechowalnią dla ub- ckich emerytów negatywnie zweryfikowanych, czy . jak nie można czegos zbudowac od nowa to trzeba usprawnić to ,czym się dysponuje... i tu się nie podoba polityka kaczyńskiego, który chce mieć ze strazy quasi policję miejską, niezależną od rządu. a takie patologie jak ta opisana trzeba eliminować! "SZANOWNY STRAZNIKU. ŻYCZĘ MNIEJ NERWÓW. CHŁODNY I RZECZOWY STOSUNEK DO SPRAW, TO WYMÓG DLA DOBREJ PRACY W STRAŻY MIEJSKIEJ" Chłodnie i rzeczowo ci poradzę: najpierw poczytaj przepisy pogadaj z ludźmi, którzy się trochę orientują a potem wyrażaj swoje sądy. i nie martw się, może kiedyś zrozumiesz, chłopcze, o co chodzi (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Odezwał się Strażnik Miejski IP: 213.17.204.* 06.06.04, 23:41 Może nie jestem Twoim kolegom, ale już napewno nie chłopcem. Może nie jesteś strażnikiem miejskim, ale podszedłęs do tematu bardzo emocjonalnie. To że i w innych służbach jest źle, nie usprawiedliwia strazy miejskiej, a ta dyskusja była nie o policji, czy wojsku, ale właśnie o strazy miejskiej. Co do lewactwa, to udam, że nie słyszłem, bo to dla mnie obraza. Czy rozumiem o co chodzi?? Sadzę, że lepiej niż myslisz. Parę lat żyję na tym swiecie, kilka szkół widziałem z bliska, kilka modeli fumkcjonowania słuzb, juz też przezyłem. Jeszcze raz pozdrawim i życzę więcej uśmiechu, mniej nerwów. Wtedy zyje się dłuzej i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rollo STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 00:24 STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ i jeszcze ryja rozdziera. powinni jej solidny wpierdol spuscic! HWD nauczycielom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdl Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 09:32 Zgadzam się. Na miejscu strażników też by mi ciśnienie skoczyło. Tylko, że oni są w pracy i w żadnym wypadku nie mogą sobie na to pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja nauczycielka Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:28 A co, skończyło się 3 klasy i 2 korytarze? A teraz SM przygarnęła? Do zbierania psich kup, nieuku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie lubie belfrów Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:20 Każdy wie jak jeżdzi wiekszość kobiet a jak dodamy do tego jeszcze że jest to nauczycielka to każdy wie co z tego wyjdzie .Myślą że są nieomylne i zawsze tylko one mają racje. W roku mają aż dwa miesiące urlopu + ferie zimowe .Nie wspomne ze co 45 minut mają przerwe .Pokażcie mi drugi taki zawód z takimi przywilejami .Kwiatki na dzien kobiet ,bombonierki na dzień nauczyciela . Do kina z młodzieżą też tak wejdzie za darmo .Napewno wymachiwała swoją legitymacją biegłego sądowego wcześniej zapominając że ma obowiązek wylegitymować się Straży Miejskiej .Marzy jej sie imunitet sędziowski .Trzeba było się uczyć a nie innych uczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:11 Praca nie na temat. ocena: 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saffir Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:00 Brawo! Więcej takich komentarzy, a może tym "HWDP"-owcom odechce się zadzierać nosa i gadać bzdury. Zapraszamy ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:31 oj pewnikiem pod gorke do szkoly bylo Rollo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariopp@tlen.pl NIECH KAŻDY TO PRZECZYTA IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 02:01 Chcę, żeby ten komentarz Gazeta przesłała temu panu (Wąsikowi?), który tak gorliwie broni swoich pracowników. Panie - to co pan mówi, jest niedorzeczne! Jak pan śmie bronić swoich "pracowników" (bardziej pasowałoby stwierdzenie - bandytów)??!!! To oni popełnili masę przewinień i przestępstwo, a nie ta biedna pani! To oni tamowali ruch na ruchliwym skrzyżowaniu, a potem NAPADLI na bogu ducha winną kobietę! Dodatkowo, zwyzywali ochroniarza, co jest - jak pan sam powinien wiedzieć - czynem karalnym. A to, że pan mówi, że trąbienie jest zabronione - panie, przecież to jest absurdalne! WSZYSCY kierowcy TRĄBIĄ, pan też, jak pana coś zdenerwuje, toteż niech pan się teraz nie wyżywa na przypadkowej kobiecie, której jedyną winą było to, że zdarzyło jej się jechać za "patrolem straży miejskiej", a właściwie za samochodem prowadzonym przez dwóch nierozumnych osiłków, którzy nie wiedzieć czemu otrzymali pracę na stanowisku stróżów prawa w mieście. Jedyne, co teraz pan może zrobić, to wystosować przeprosiny do tej kobiety z zaproponowaniem zadoścuczynienia moralnego oraz NATYCHMIAST WYRZUCIĆ Z PRACY tych anty-strażników miejskich! Marek P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 03:08 Popieram, mało tego, powinni ponieść karę finasową za zbrukanie dobrego imienia straży miejskiej i podważenia zaufania do organów władzy. A skoro stali na światłach i sobie żarty z kobiety robili to na dodatek to oni powinni zostać skazani (kierowca) za niwłaściwe prowadzenie samochodu. Jak stali to o jakiej szybkości może być mowa. Wąsik do dymisji, a nie to wysyłajmy do Kaczyńskiego maila, żeby go zwolnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: popieram IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.06.04, 10:25 Sam go przyjął Kaczor na to stanowisko - mimo braków formalnych. Wierzcie w cuda że go teraz zwolni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty SM TRĄBIMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:39 Od dziś będę trąbiła na każdy samochód SM. Niech mnie skażą! Kto się przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożna Re: TRĄBIMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:14 Ja tom się boję, jeszcze mnie pobiją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgyululcv.j Re: TRĄBIMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:19 mhgfl6y;yg;igy;u'op\ppojkhj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saffir Re: NIECH KAŻDY TO PRZECZYTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:03 TO JEST MOWA CO SIĘ ZOWIE!!! Kłaniam uniżenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 02:30 Wiadomo, że do straży miejskiej idą najwięksi debile, którzy nie dostali się nawet do policji. Ci dwaj na pewno odpowiedzą za to, co zrobili. Na miejscu nauczycielki domagałbym się wysokiego odszkodowania za straty moralne. A strażników miejskich należy zagonić do sprzątania z trawników psich gówien, zużytych kondomów itp. prac adekwatnych do poziomu inteligencji tych tłumoków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love SM Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:56 Ty zwiący sie jako zbulwersowany to masz szczęśćie że nikt nie zbierał kondomów tak jak to każesz to robić SM bo inaczej by cie nie było i nie mógł byś anonimowo opluwać ludzi. Znam takie jednostki destrukcyjne dla Państwa jak ty ,miłośników Policji .A po zlikwidowaniu SM postulował byś za rozwiązaniem policji .Często na forum tacy ja ty podpisują się :podatnik,zbulwersowany,sprawiedliwy itp. A potem idą okraść jakiś staruszke ,buhnąć komuś komóre . dlatego niechce mi się z tobą pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 13:00 Ty ciołku, myślisz że jeżeli komus nie podoba się chamstwo i samowola "osiłków" pracujących za nasze pieniądze to musi być odrazu złodziejem , a może nawet cyklistą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 04:00 Straż Miejska w W-wie to wielkie nieporozumienie. Znam wiele spraw o chamskie zachowanie tych "funkcjonariuszy". Myśli taki prostak, że jak założą mu mundur i dadzą "koguta" na Lanosa, to ma "wadzie", jest panem życia i śmierci reszty obywateli. Nie ma żadnej selekcji do tego zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: 65.219.225.* 05.06.04, 04:58 Co za buraki! Kury pasac a nie sie Lanosami rozbijac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re Psy miejskie.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 08:12 Niech sie zajma nielegalnie sprzedajacymi marchewke i zle zaparkowanymi samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Re Psy miejskie.. IP: *.kosson.com 05.06.04, 08:49 Niech oni lepiej niczym sie nie zajmuja, bo to zlodzieje i cholota!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Re Psy miejskie.. IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 05.06.04, 10:33 Nie chcą !. U mnie na osiedlu pełno jest pusych miejsc na parkingu a buraki ze straży miejskiej nie chcą zrobić porządku z samochodami pod klatkami schodowymi zastawiającymi jedyną drogę ewakuacyjną. Jak zwykle mówią że "nie mogą , przepisy nie pozwalają " itp duperele. Do wiadomości przeglądajacych forum ze SM w celu wytoczenia procesów o "zniesławienie funkcjonariusza" : Mokotów ul. Jaszowiecka. I porządku przed Best Mall-em na ul. Konstancińskiej też nie potrafią zrobić - mimo że parking w poodziemiu sklepu świeci pustkami. Tylko gonią "pietruchę" na rogu w rejonie "bazarku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasr Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.cbgnet.pl 05.06.04, 09:40 odebrac strazy miejskiej przywileje niech te kolpaki znowui czyszcza chodniki 'wladza'- im do glow uderzyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:41 Trąbiła na palantów, bo "spali" na zielonym świetle, a co do wyprzedzania "na dużej szybkości"? Na radar ją namierzyli? Strażnikom się we łbach porąbało. Ciekaw jestem czy interweniowaliby w taki sam sposób gdyby w samochodzie siedziało czterech "łysych" małolatów? Mogliby tydzień na nich trąbić, a oni by tyłka nie ruszyli. Na targowiskach też odważnie kontrolują babcie sprzedające warzywka, ale innych omijają z daleka. Nie wiem po co powołano ten twór zwany "strażą", a może to jest "strasz miejska" i ma straszyć kobiety np.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.06.04, 10:20 Paweł Wąsik - czy to nie jest przypadkiem ten "komendant z bożej łaski" co nie spełnia warunków formalnych, ale został powołany na stanowisko komendanta bo według Kaczki "ma kwalifikacje i już" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benne Idzie kaczyńskie.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 11:21 taki styl.... oczywiście on tego incydentu nie inspirował, ale atmosfere stworzył, taka wszechpolską...spieprzaj dziadu, facet z tortem do więzienia, nienawiść, nienawiść, nienawiść... Może jest ktoś kto lubi ludzi a nie tylko koty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka Re: Idzie kaczyńskie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:31 Krótka i bardzo celna diagnoza. Popieram i gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Wawa Re: Idzie kaczyńskie.. IP: *.chello.pl 05.06.04, 18:54 Kaczyński musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:24 Od dawna wiadomo że straznicy miejscy to darmozjady i bandyci . Żadko kiedy nie przekraczają uprawnień . Potrafią gnębić tylko uczciwych ludzi . Babdytów i łobuzów się boją i na ich widok uciekają . Najgorszy hamowaty , gburowaty i wredny policjant , to przy strażnikach miejskich jest aniołem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indyk Jaki prezydent taka straż IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:30 Jak Kaczory rządzą to mamy takie prawo i sprawiedliwość.Widać że komendant straży przeszedł dobrą szkołe.Najlepszą obroną jest atak ,zatrudnia bandziorów a szykanuje niewinnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanibal wywalić z roboty i Wąsika i dwóch zbirów IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś