Dodaj do ulubionych

Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę

IP: 213.17.204.* 04.06.04, 23:24
TAKIE SĄ EFEKTY, KIEDY DA SIĘ IDIOTA WŁADZĘ
Powoływanie do strazy idiotów, często po znajomości.
Brak należytej kontroli, nad nimi.
To w Polsce nagninne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Buzdygan Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 23:25
      Jk takie bysiory nie przechodzą dobry testów tylko pseudo selekcję to czemu
      się dziwic...?? a faktem jest że straż miejska zachowuje się często jakby
      miała władze absolutną.... sam raz zostałem portaktowany przez nich
      brutalnie! raz tylko pomoc kolegów uchroniła mnie od pobicia. Skończyło się
      na rozbity łuku brwiowym i dużej ilości przekleństw jakie usłyszałem za to że
      wyglądam inaczej niż szara masa społeceństwa...
    • Gość: spokojny Straż miejska to.. IP: *.kosson.com 04.06.04, 23:25
      To sa zlodzieje i bandyci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      SM powinna zostac zlikwidowana lub.....
      .....no wlasnie co??
      • Gość: love SM Re: Straż miejska to.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:37
        Zamknij klape ty sedesie .Takie dolnopłuki jak ty obrażaja służby które tez
        pomagaja ludziom .
        • Gość: spokojny Re: Straż miejska to.. IP: *.kosson.com 05.06.04, 14:43
          Jesli to jest sluzba ktora pomaga ludziom, to jestem swiety??
          hahahahahahahahhaha pierdza w stolki i zabieraja pieniadze
          podatnika!!!!!!!!!!!!!!
          zalosne
          • Gość: sternik Re: Straż miejska to.. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 09.06.04, 16:47
            heheh spokojny widze że sedes do ciebie pasuje ty gówniarzu jeden oczywiście ze
            takie służby są potrzebne raz nawet dzięki strażnikowi i olicjantowi nie
            zatłukli mnie takie fiuty jak ty gdyby nie ten strażnik to niedosć że dostałbym
            łomoy to jeszcze moja dziewczyna z którą byłem ale nie raz też byłem świadkiem
            jak właśnie takie wykształcone paniusie jak ta nauczycielka przeklina wyzywa i
            się rzuca nie wiedząc po co także stane z boku i popatrze na rozwój wypadków w
            tej sprawie acha dziękuje straży ze jednak pomaga ludziom tak jak mnie omogli
            bo na grenadierów dowiedzieliśmy się że ten strażnik niejednokrotnie w swojej
            trzynastoletniej racy łapał takie sedesy hehe
        • Gość: ola Re: Straż miejska to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:22
          pan love SM to napewno ten kloaka skoro tak sie wkurzyl slusznymi opiniami na
          temat SM przeciez oni to nic innegojak reaktywowana ZOMO.swoj swojego zawsze
          broni.
    • Gość: Szczuron Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 23:26
      Pan Maciej Wąsik jest kretynem czy tylko udaje?!?
      • Gość: psycholog Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:35
        Jest KRETYNEM!
      • Gość: ula Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.renenka.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:29
        Pytanie jest retoryczne. Wąsik bez wykształcenia i odpowiedniego przygotownia,
        ale za to z nadania PiS. Nie pierwszy przypadek w Urzędzie W-wy.
        • Gość: Celina Casus Wąsik a prawo (i sprawiedliwość) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 13:39
          Podwładny kaczora Wąsik udaje ? czy nie wie ?, że jego podwładni nie mieli
          prawa dotknąć tej pani. Naruszyli jej nietykalność osobistą i za to powinni
          wylecieć z roboty a Wąsik razem z nimi. Jest to jeden wielki skandal. No ale
          widać, że poczucie praworządności w wydaniu Prawa i Sprawiedliwości jest
          względne.
          Ten przypadek przypomina mi wypadek spowodowany przez borowców byłego ministra
          spraw wewnętrznych AWS, gdy na rogu Czerniakowskiej i Gagarina o mało nie
          zabili kobiety a później ją ciągnęli po sądach. Wtedy AWS teraz PiS - prawo
          jest zawsze po naszej stronie !!??
          • Gość: Apsik Kaczorek vs. Tort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:26
            A jak Kaczorek nie wywali Wąsika to znowu będzie lizał torcik.
    • Gość: woodpecker Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.06.04, 23:27
      Szanowny panie Macieju Wąsik , wal się pan w piersi i przepraszaj , a nie
      strugaj wariata.Warszawska straż miejska
      to :......,......,......,.....,.... .Nie napiszę dokładnie , bo syn czasem
      czyta to co wysyłam .
      • Gość: krawęrznik. Re: Odwołać wonsika IP: *.wlan.pl 04.06.04, 23:33
        Ryba psóje się od głowy. Przecierz Wonsik kompromituję całom mojom branrzę.
        Branrze strarznikuf mniejskich. Niech spada. Do zwolnieia.
    • Gość: Jędrzej Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.net / *.net 04.06.04, 23:32
      Gratuluje radosnej twórczości w interpretowaniu prawa zastępcy komendanta
      straży miejskiej Panu Maciejowi Wąsikowi, który uważa, że ochroniarz
      utrudniał interwencję. Tu cytat z pw. art. "Zauważyłem, że strażnicy szarpią
      nauczycielkę. Podbiegłem, ale usłyszałem: "spier..., cieciu, do bramy".
      Wróciłem do stróżówki i wezwałem policję - opowiada mężczyzna". Jeśli wg Pana
      wezwanie policji jest sprzeczne z prawem to gratuluje znajomości tegoż prawa,
      na którego straży zdaje się, że pan stoi. Zachowania strażników nie ma co
      komentować, bo przecież przykład idzie z góry. Na szczęście policja wykazała
      się bardziej profesjonalnym podejściem.
    • Gość: Critter Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.zyrardow.mediaclub.pl 04.06.04, 23:33
      Jechac z frajerami, damscy bokserzy !!! Dziewczynie chcieli udowodnic, ze sa
      silni. A gdyby siedzial tam inni lysi kolesie, to by pewnie przeprosili i
      eskortowali do szkoly. Za zlamane prawo nauczycielka powinna dostac mandat, a
      nie miec wykrecane rece. To nie pierwszy przypadek, w ktorym slysze
      przekraczanie uprawnien 'czerwonych diablow'. Oni sa bezkarni, i jak widzimy
      jeszcze ich sie broni, choc jest tylu nie zaleznych swiadkow. Tu nauczycielce
      wykrecili tylko rece, a mojego kumpla obili tak ze miesiac w szpitalu
      spedzil. Za co? Za to ze na lawce siedzial na oparciu.
      • dlugi_22 Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę 05.06.04, 21:49
        Z ust mi to wyjąłeś, Critter. Pedalskie cioty są dzielne wobec bezbronnej
        kobiety, a gdyby z auta wysiadło kilku łysych kolesi, PANOWIE STRANICY MIEJSCY
        zajęliby się oglądaniem swoich brudnych, poobgryzanych w godzinach nieróbstwa
        paznokci. Żenada.
    • Gość: człowiek Każda władza się degeneruje,zaś władza absolutna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:37
      degeneruje się absolutnie
    • Gość: Obywatel noC Oni tylko bawili się w policjantów z Los Angeles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:49
      Nie wiem, co Was tak oburza. To są faceci o mentalności chłopców, więc dlaczego
      się dziwicie?
      • Gość: Ania Straż Miejska - banda idiotów !!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.06.04, 23:53
        To wydarzenie to skandal !!!
        To strażnicy miejscy powinni dostać mandat za tamowanie ruchu.
        I dziwimy sie później że są korki.
        • zievallo Re: Straż Miejska - najgorsze szumowiny! 04.06.04, 23:57
          Tam trafiaja w wiekszej czesci najgorsze smieci!
    • Gość: Cecylia Straż kaczora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 23:54
      Kaczor niedawno chwalił sie, że teraz dzięki dodatkowym uprawnieniom straży
      miejskiej będzie bezpieczniej. Gówno prawda kaczorze. To są osiłki wyżywające
      się na słabszych. Nigdy nie staną twarzą w twarz z bandydą.
      • zievallo Re: Straż kaczora 04.06.04, 23:58
        Kaczor potrafi tylko kwakac!
    • Gość: Adam Wąsik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 23:58
      Wąsik nie ma kwalifikacji moralnych. Przemoc fizyczna za drobne wykroczenie
      drogowe - kaczorze to jest sprawiedliwośc III RP. Ponadto w mieście wolno
      wyprzedzać z każdej strony Wąsiku. naucz sie przepisów. A jak stali i spali to
      utrudniali ruch i należy się mandat!
      • Gość: Marcin Re: Wąsik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:10
        Kto to jest ten Wąsik - wiadomo, protegowany Kaczora i jak każdy z jego
        protegowanych skończony debil. Nie zna przepisów drogowych, broni bandyckich
        strażników działa opieszale. Dziwne tylko,że Kaczor dopiero po tygodniu poznał
        sprawę. Tłumaczenie się nawałem pracy jest żenujące, a od czego gromada
        przydupasów /czytaj sztab prasowy/ przecież o sprawie było na pierwszej
        stronie wydania warszawskiego.może wreszcie ludzie zrozumieją jakiego oszołoma
        wybrali na prezydenta Stolicy.
    • Gość: xxx Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:02
      Jak ci nie wstyd @$#%@ * ????????????

* uzylbym epitetu, ale straze mijskie potem skarza po sadach jak sie na nich cos
      napisze na forach internetowych. Co nie zmienia faktu, ze autorytetu nie maja, a jak
      ktos ma straznika w rodzinie, to obciach zupelny.

A z drugiej strony, fakt, ze "renomowane" liceum nie ma wlasnego monitorungu
      video (dowody byly by jak na dloni), to swiadczy tylko o tym, ze nie jest ono wcale
      takie renomowane :-/
      • Gość: JAC Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: 213.17.204.* 05.06.04, 00:26
        1. Niestety straże miejskie to "niewypał". Jako słuzba mundurowa powinni
        podlegac szczególnej dyscyplinie i nadzorowi. Porządnym testom i szkoleniom>
        Bo czy jest jakas wyższa szkoła dla dowódców???, Jakas porządna szkoła dla
        funkcjonariuszy, jakis system sprawdzania przydatności do słuzby i
        umiejętności> I tak jest w całym kraju. "Każdy sobie rzepke skrobie".
        A ich stopnie, to juz całkiem parodia. "Generał strazy miejskiej"- fajne!! Nie??

2. > A z drugiej strony, fakt, ze "renomowane" liceum nie ma wlasnego
        monitorungu
        > video (dowody byly by jak na dloni), to swiadczy tylko o tym, ze nie jest ono
        w
        > cale
        > takie renomowane :-/

KURCZE CHŁOPIE, CZY JA PO TO GŁOSOWAŁEM ZA OBALENIEM KOMUNY 15 LAT TEMU, ZEBY
        PODPAŚĆ W JESZCZE WIĘKSZA INWIGILACJĘ JAK WTEDY????
        • Gość: xxx Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:33
          To prawda. Wyszkolenie straznikow jest zerowe. Pomysl na straz miejska jest
          jednym z bardziej poronionych od upadku komuny. Tak naprawde straz powinna
          byc rozwiazana, a jej srodki i obowiazki powinna przejac policja - tak jak w
          wiekszosci krajow cywilizowanych.

Inna sprawa, ze w wielu krajach policja jest "lokalna" - a u nas jest "panstwowa" i
          ma byc czescia aparatu wladzy, a nie sluzba dla spoleczenstwa... Taka tragiczna
          zaszlosc z totalitaryzmu.
        • Gość: xxx Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:39

> KURCZE CHŁOPIE, CZY JA PO TO GŁOSOWAŁEM ZA OBALENIEM
          KOMUNY 15 LAT TEMU, ZEBY
          > PODPAŚĆ W JESZCZE WIĘKSZA INWIGILACJĘ JAK WTEDY????

Przesadzasz. No, chyba ze masz zamiar lamac prawo :). Zauwaz, ze czesto-gesto
          obraz z kamer nie jest bezposrednio obserwowany przez obsluge, ale za to jest
          nagrywany - wlasnie po to, aby rejestrowac wszystkie przestepstwa - ot, chcocby
          naduzycia wladzy dokonywane przez straz miejska. Zawsze jak widze kamere czuje
          sie bardziej bezpiecznie - mam poczucie, ze jezeli stane sie ofiara przestepstwa, to
          chociaz da sie zidentyfikowac przestepcow. I przestepcy tez o tym wiedza.
          • Gość: kwak Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:08
            A nie słyszałeś o sprawie, gdzie obraz z kamery dopasowali do niewłaściwego
            faceta, posiedział chyba pół roku zanim udowodnił, że nie jest wielbładem.
        • Gość: adix Re: Wasik, podaj sie lepiej do dymisji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 20:33
          a gdzie ty widziałeś generała w straży miejskiej, tumanie? zajrzyj do ustawy! W
          większości w straży pracują goście naprawdę w porządku, dobrze wykonujący swoją
          pracę. ale kilku debili zawsze się znajdzie i oni robią złą opinię. Straże
          miejskie powinny być jak najszybciej zmienione w policję municypalną i oparte
          na zdrowych zasadach - taka formacja, warszawska, samorządowa, niezależna od
          budżetu państwa jest potrzebna. istnieje w wielu państwach i jest pomocnicza
          dal policji, zajmuje się drobną przestępczością, chuligaństwem, wandalizmem
          itp. Za Kaczyńskiego są podejmowane próby jej zreformowania w tym kierunku, ale
          jeszcze wiele czasu musi upłynąć, niestety... A ta pani anglistka chyba trochę
          koloryzuje, może im np. wcześniej nawymyślała? nieprawdopodobne wydaje mi się
          to co ta redaktor wypisuje. każdy kto ma pojecie o podejmowaniu interwencji,
          wie że użyćie środka przymusu bezposredniego to jest ostatnia rzecz jaką można
          zrobić wobec osoby nie stawiającej oporu. ci goscie musieliby chyba być
          kompletnie niepoczytalni, przecież mają chyba instynkt samozachowawczy a za to
          wylatuje się z roboty raczej. moim zdaniem paniusia sama najpierw nawywijała i
          potem z redaktorką trochę pokoloryzowały. Sprawę trzeba zbadać. ale zgadzam
          się, ze wąsik to *@**#*! a do dymisji sie nie poda bo to nie funkcjonariusz,
          tylko partyjniak i dyletant!
          • Gość: jac Odezwał się Strażnik Miejski IP: 213.17.204.* 06.06.04, 00:22
            Kolego mniej nerwów. Co boisz się o robote??
            Co do generała, to był oczywiście żart (no tak, ale jakiej inteligencji wymagac
            od strażnika ). Żart ten był zreszta,trochę przez łzy (ze śmiechu), bo w każdym
            mieście chodzi po kilku obwieszonych gwiazdkami jak generałowie. A jak się te
            stopnie nazywaja i kto je nadaje?? Tego nie wie chyba nikt.
            Wiedzą natomiast wszyscy przytomni obywatele, że wśród garstki porzadnych
            strażników jest cała banda idiotów. Najgorsze jest to, że kontrola nad nimi
            jest znikoma.
            Zły dobór kadry (często wg koligacji rodzinno - kumpelskich), znikoma kontrola,
            brak solidnych szkoleń, brak solidnych testów i sporo władzy, to mieszanka
            piorunująca. I to niestety mamy w strazy miejskiej. I nie tylko w Warszawie,
            ale w całym kraju.

Oddaję co im się nalezy wszystkim solidnym, uczciwym i mądry straznikom. I oby
            było ich jak najwięcej (choć warto pomysleć, czy nie zreformowac straży i
            policji w kierunku jednej służby).

SZANOWNY STRAZNIKU. ŻYCZĘ MNIEJ NERWÓW. CHŁODNY I RZECZOWY STOSUNEK DO SPRAW,
            TO WYMÓG DLA DOBREJ PRACY W STRAŻY MIEJSKIEJ
            • Gość: adix Re: Odezwał się Strażnik Miejski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 16:02
              "Kolego mniej nerwów. Co boisz się o robote??"

chłopcze, nie jestem twoim kolegą. nie jestem też strażnikiem. czyli już dwie
              pomyłki... i jestem raczej spokojny... wkurza mnie tylko, kiedy taki gość jak
              ty, nie wiele wiedząc wyraża swoje opinie - a potem obraca to w żart. takie
              lewackie podejście (paradować zabronili?).

"Najgorsze jest to, że kontrola nad nimi jest znikoma.
              Zły dobór kadry (często wg koligacji rodzinno - kumpelskich), znikoma kontrola,
              brak solidnych szkoleń, brak solidnych testów i sporo władzy..."

te sformułowania możesz równie dobrze odnieść do wiekszości słuzb w tym kraju.
              we wszystkich służbach jest pewnie podobny odsetek idiotów, a jezeli uważasz,
              że testy np. do policji są dużo więcej warte, to się grubo mylisz -
              gwarantuje.zorientuj się lepiej w temacie, albo wierz sobie dalej naiwny
              chłopcze, że np. w policji nie ma nepotyzmu i jest ostra selekcja.
              cały kraj jest tym przeżarty - jak rakiem.

"warto pomysleć, czy nie zreformowac straży i policji w kierunku jednej służby"

o kurde, ale to odkrywcze jest... Przecież to oczywiste, ale się nie da bez
              woli politycznej, bez ustawy. a czerwonym braciom na tym nie zależy. Straż
              powołano kiedyś m. in. po to aby była przechowalnią dla ub- ckich emerytów
              negatywnie zweryfikowanych, czy . jak nie można czegos zbudowac od nowa to
              trzeba usprawnić to ,czym się dysponuje... i tu się nie podoba polityka
              kaczyńskiego, który chce mieć ze strazy quasi policję miejską, niezależną od
              rządu.
              a takie patologie jak ta opisana trzeba eliminować!

"SZANOWNY STRAZNIKU. ŻYCZĘ MNIEJ NERWÓW. CHŁODNY I RZECZOWY STOSUNEK DO SPRAW,
              TO WYMÓG DLA DOBREJ PRACY W STRAŻY MIEJSKIEJ"

Chłodnie i rzeczowo ci poradzę: najpierw poczytaj przepisy pogadaj z ludźmi,
              którzy się trochę orientują a potem wyrażaj swoje sądy. i nie martw się, może
              kiedyś zrozumiesz, chłopcze, o co chodzi (?).
              • Gość: jac Re: Odezwał się Strażnik Miejski IP: 213.17.204.* 06.06.04, 23:41
                Może nie jestem Twoim kolegom, ale już napewno nie chłopcem.
                Może nie jesteś strażnikiem miejskim, ale podszedłęs do tematu bardzo
                emocjonalnie.
                To że i w innych służbach jest źle, nie usprawiedliwia strazy miejskiej, a ta
                dyskusja była nie o policji, czy wojsku, ale właśnie o strazy miejskiej.

Co do lewactwa, to udam, że nie słyszłem, bo to dla mnie obraza.

Czy rozumiem o co chodzi?? Sadzę, że lepiej niż myslisz.
                Parę lat żyję na tym swiecie, kilka szkół widziałem z bliska, kilka modeli
                fumkcjonowania słuzb, juz też przezyłem.

Jeszcze raz pozdrawim i życzę więcej uśmiechu, mniej nerwów. Wtedy zyje się
                dłuzej i lepiej.
    • Gość: Rollo STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 00:24
      STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ i jeszcze ryja rozdziera. powinni jej solidny
      wpierdol spuscic! HWD nauczycielom!
      • Gość: wdl Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 09:32
        Zgadzam się. Na miejscu strażników też by mi ciśnienie skoczyło. Tylko, że oni
        są w pracy i w żadnym wypadku nie mogą sobie na to pozwolić.
      • Gość: twoja nauczycielka Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:28
        A co, skończyło się 3 klasy i 2 korytarze? A teraz SM przygarnęła? Do zbierania
        psich kup, nieuku!
        • Gość: Nie lubie belfrów Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:20
          Każdy wie jak jeżdzi wiekszość kobiet a jak dodamy do tego jeszcze że jest to
          nauczycielka to każdy wie co z tego wyjdzie .Myślą że są nieomylne i zawsze
          tylko one mają racje. W roku mają aż dwa miesiące urlopu + ferie zimowe .Nie
          wspomne ze co 45 minut mają przerwe .Pokażcie mi drugi taki zawód z takimi
          przywilejami .Kwiatki na dzien kobiet ,bombonierki na dzień nauczyciela .
          Do kina z młodzieżą też tak wejdzie za darmo .Napewno wymachiwała swoją
          legitymacją biegłego sądowego wcześniej zapominając że ma obowiązek
          wylegitymować się Straży Miejskiej .Marzy jej sie imunitet sędziowski .Trzeba
          było się uczyć a nie innych uczyć .
          • Gość: nauczycielka Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:11
            Praca nie na temat.
            ocena: 1
            • Gość: saffir Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:00
              Brawo! Więcej takich komentarzy, a może tym "HWDP"-owcom odechce się zadzierać
              nosa i gadać bzdury. Zapraszamy ponownie!
      • Gość: ola Re: STARE BABSKO NIE UMIE JEŹDZIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:31
        oj pewnikiem pod gorke do szkoly bylo Rollo
    • Gość: mariopp@tlen.pl NIECH KAŻDY TO PRZECZYTA IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 02:01
      Chcę, żeby ten komentarz Gazeta przesłała temu panu (Wąsikowi?), który tak
      gorliwie broni swoich pracowników. Panie - to co pan mówi, jest niedorzeczne!
      Jak pan śmie bronić swoich "pracowników" (bardziej pasowałoby stwierdzenie -
      bandytów)??!!! To oni popełnili masę przewinień i przestępstwo, a nie ta biedna
      pani! To oni tamowali ruch na ruchliwym skrzyżowaniu, a potem NAPADLI na bogu
      ducha winną kobietę! Dodatkowo, zwyzywali ochroniarza, co jest - jak pan sam
      powinien wiedzieć - czynem karalnym. A to, że pan mówi, że trąbienie jest
      zabronione - panie, przecież to jest absurdalne! WSZYSCY kierowcy TRĄBIĄ, pan
      też, jak pana coś zdenerwuje, toteż niech pan się teraz nie wyżywa na
      przypadkowej kobiecie, której jedyną winą było to, że zdarzyło jej się jechać
      za "patrolem straży miejskiej", a właściwie za samochodem prowadzonym przez
      dwóch nierozumnych osiłków, którzy nie wiedzieć czemu otrzymali pracę na
      stanowisku stróżów prawa w mieście.
      Jedyne, co teraz pan może zrobić, to wystosować przeprosiny do tej kobiety z
      zaproponowaniem zadoścuczynienia moralnego oraz NATYCHMIAST WYRZUCIĆ Z PRACY
      tych anty-strażników miejskich!
      Marek P.
      • Gość: lajkonik popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 03:08
        Popieram, mało tego, powinni ponieść karę finasową za zbrukanie dobrego imienia
        straży miejskiej i podważenia zaufania do organów władzy. A skoro stali na
        światłach i sobie żarty z kobiety robili to na dodatek to oni powinni zostać
        skazani (kierowca) za niwłaściwe prowadzenie samochodu. Jak stali to o jakiej
        szybkości może być mowa. Wąsik do dymisji, a nie to wysyłajmy do Kaczyńskiego
        maila, żeby go zwolnił.
        • Gość: mag Re: popieram IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.06.04, 10:25
          Sam go przyjął Kaczor na to stanowisko - mimo braków formalnych. Wierzcie w
          cuda że go teraz zwolni !!!
      • Gość: anty SM TRĄBIMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:39
        Od dziś będę trąbiła na każdy samochód SM. Niech mnie skażą!
        Kto się przyłączy?
        • Gość: ostrożna Re: TRĄBIMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:14
          Ja tom się boję, jeszcze mnie pobiją.
          • Gość: kgyululcv.j Re: TRĄBIMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:19
            mhgfl6y;yg;igy;u'op\ppojkhj
      • Gość: saffir Re: NIECH KAŻDY TO PRZECZYTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:03
        TO JEST MOWA CO SIĘ ZOWIE!!!
        Kłaniam uniżenie...
    • Gość: zbulwersowany Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 02:30
      Wiadomo, że do straży miejskiej idą najwięksi debile, którzy nie dostali się
      nawet do policji. Ci dwaj na pewno odpowiedzą za to, co zrobili. Na miejscu
      nauczycielki domagałbym się wysokiego odszkodowania za straty moralne.
      A strażników miejskich należy zagonić do sprzątania z trawników psich gówien,
      zużytych kondomów itp. prac adekwatnych do poziomu inteligencji tych tłumoków.
      • Gość: love SM Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:56
        Ty zwiący sie jako zbulwersowany to masz szczęśćie że nikt nie zbierał kondomów
        tak jak to każesz to robić SM bo inaczej by cie nie było i nie mógł byś
        anonimowo opluwać ludzi. Znam takie jednostki destrukcyjne dla Państwa jak
        ty ,miłośników Policji .A po zlikwidowaniu SM postulował byś za rozwiązaniem
        policji .Często na forum tacy ja ty podpisują
        się :podatnik,zbulwersowany,sprawiedliwy itp.
        A potem idą okraść jakiś staruszke ,buhnąć komuś komóre .
        dlatego niechce mi się z tobą pisać .
        • Gość: misio Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 13:00
          Ty ciołku, myślisz że jeżeli komus nie podoba się chamstwo i samowola "osiłków"
          pracujących za nasze pieniądze to musi być odrazu złodziejem , a może nawet
          cyklistą ?
    • Gość: Wiesiek Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 04:00
      Straż Miejska w W-wie to wielkie nieporozumienie. Znam wiele spraw o chamskie
      zachowanie tych "funkcjonariuszy". Myśli taki prostak, że jak założą mu mundur
      i dadzą "koguta" na Lanosa, to ma "wadzie", jest panem życia i śmierci reszty
      obywateli. Nie ma żadnej selekcji do tego zawodu.
    • Gość: bolek Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: 65.219.225.* 05.06.04, 04:58
      Co za buraki! Kury pasac a nie sie Lanosami rozbijac!!!
    • Gość: MZ Re Psy miejskie.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 08:12
      Niech sie zajma nielegalnie sprzedajacymi marchewke i zle zaparkowanymi
      samochodami.
      • Gość: spokojny Re: Re Psy miejskie.. IP: *.kosson.com 05.06.04, 08:49
        Niech oni lepiej niczym sie nie zajmuja, bo to zlodzieje i cholota!!!!!!!!!!
      • Gość: mag Re: Re Psy miejskie.. IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 05.06.04, 10:33
        Nie chcą !. U mnie na osiedlu pełno jest pusych miejsc na parkingu a buraki ze
        straży miejskiej nie chcą zrobić porządku z samochodami pod klatkami schodowymi
        zastawiającymi jedyną drogę ewakuacyjną. Jak zwykle mówią że "nie mogą ,
        przepisy nie pozwalają " itp duperele.
        Do wiadomości przeglądajacych forum ze SM w celu wytoczenia procesów
        o "zniesławienie funkcjonariusza" : Mokotów ul. Jaszowiecka.
        I porządku przed Best Mall-em na ul. Konstancińskiej też nie potrafią zrobić -
        mimo że parking w poodziemiu sklepu świeci pustkami. Tylko gonią "pietruchę" na
        rogu w rejonie "bazarku".
    • Gość: sasr Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.cbgnet.pl 05.06.04, 09:40
      odebrac strazy miejskiej przywileje niech te kolpaki znowui czyszcza chodniki
      'wladza'- im do glow uderzyla
    • Gość: Andrzej Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:41
      Trąbiła na palantów, bo "spali" na zielonym świetle, a co do wyprzedzania "na
      dużej szybkości"? Na radar ją namierzyli? Strażnikom się we łbach porąbało.
      Ciekaw jestem czy interweniowaliby w taki sam sposób gdyby w samochodzie
      siedziało czterech "łysych" małolatów? Mogliby tydzień na nich trąbić, a oni by
      tyłka nie ruszyli. Na targowiskach też odważnie kontrolują babcie sprzedające
      warzywka, ale innych omijają z daleka. Nie wiem po co powołano ten twór
      zwany "strażą", a może to jest "strasz miejska" i ma straszyć kobiety np.?
    • Gość: mk Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.06.04, 10:20
      Paweł Wąsik - czy to nie jest przypadkiem ten "komendant z bożej łaski" co nie
      spełnia warunków formalnych, ale został powołany na stanowisko komendanta bo
      według Kaczki "ma kwalifikacje i już" ?
    • Gość: benne Idzie kaczyńskie.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 11:21
      taki styl.... oczywiście on tego incydentu nie inspirował, ale atmosfere
      stworzył, taka wszechpolską...spieprzaj dziadu, facet z tortem do więzienia,
      nienawiść, nienawiść, nienawiść...

Może jest ktoś kto lubi ludzi a nie tylko koty.
      • Gość: muszka Re: Idzie kaczyńskie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:31
        Krótka i bardzo celna diagnoza. Popieram i gratuluję
      • Gość: Jarek Wawa Re: Idzie kaczyńskie.. IP: *.chello.pl 05.06.04, 18:54
        Kaczyński musi odejść!
    • Gość: Kazik Re: Strażnicy miejscy poturbowali nauczycielkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:24
      Od dawna wiadomo że straznicy miejscy to darmozjady i bandyci . Żadko kiedy nie
      przekraczają uprawnień . Potrafią gnębić tylko uczciwych ludzi . Babdytów i
      łobuzów się boją i na ich widok uciekają . Najgorszy hamowaty , gburowaty i
      wredny policjant , to przy strażnikach miejskich jest aniołem .
    • Gość: Indyk Jaki prezydent taka straż IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:30
      Jak Kaczory rządzą to mamy takie prawo i sprawiedliwość.Widać że komendant
      straży przeszedł dobrą szkołe.Najlepszą obroną jest atak ,zatrudnia bandziorów
      a szykanuje niewinnych ludzi
    • Gość: Kanibal wywalić z roboty i Wąsika i dwóch zbirów IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 11:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka