Gość: WISŁA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 15:23 Na pradze półnoć przy ulicy Kłopotowskiego widziałem worki z piaskiem. Dlaczego każdy czeka na cud gdzie służby informacyjne dla miasta KTO ZA TYM K__A stoi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mol Re: UWAGA NA PRADZE PÓŁNOC IP: *.*.*.* 30.07.01, 15:35 Gość portalu: WISŁA napisał(a): > Na pradze półnoć przy ulicy Kłopotowskiego widziałem worki z piaskiem. > Dlaczego każdy czeka na cud gdzie służby informacyjne dla miasta KTO ZA TYM > K__A stoi Jak zwykle Dumnie czekamy na to co będzie. I będziemy mądrzy po fakcie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: UWAGA NA PRADZE PÓŁNOC IP: 193.178.168.* 30.07.01, 15:38 Gość portalu: Mol napisał(a): > Gość portalu: WISŁA napisał(a): > > > Na pradze półnoć przy ulicy Kłopotowskiego widziałem worki z piaskiem. > > Dlaczego każdy czeka na cud gdzie służby informacyjne dla miasta KTO ZA TY > M > > K__A stoi > > Jak zwykle Dumnie czekamy na to co będzie. I będziemy mądrzy po fakcie. > :( A moze Prage zaleje, bedzie trzeba ja calkowicie wyburzyc, a potem na jej miejscu zbudowac calkiem nowe miasto? Moze to szansa dld Pragi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: UWAGA NA PRADZE PÓŁNOC IP: *.aktivist.pl 30.07.01, 15:41 A potem będziemy się podniecać jak to prywatne osoby pomogają powodzianom zamiast w ogóle nie dopuścić do powodzi. K... nic przez 4 lata od poprzedniej powodzi się nie nauczyliśmy. Jak pisał Kochanowski: Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: UWAGA NA PRADZE PÓŁNOC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 22:49 Byłem, widziałem. Na razie jest OK (do 22.30). Żadnych worków nie ma (?) Odpowiedz Link Zgłoś
zawad Re: UWAGA NA PRADZE PÓŁNOC 31.07.01, 00:19 Spokojnie! to pan Tomaszewski wlascieciel spolki bazar dziesieciolecia niewytrzymal nerwowo i zabezpieczyl swoj budynek.Pradze zapewnia zadne nieszczescie nie grozi.Przynajmiej Pradze Polnoc. ps.Takze zoo wbrew pokatnym plotkom nie jest ewakulowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: UWAGA NA PRADZE PÓŁNOC IP: *.sympatico.ca 31.07.01, 01:53 Wczoraj taka wiadomosc podala Gazeta, ze ZOO najpewniej sie ewakuuje bo spodziewali sie 60 cm wody na glownej alei. Odpowiedz Link Zgłoś