Gość: Krajewski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 14:55 Czy on nie wygląda jak pop?? Lenczu, moze ty powinieneś iśc na jakąś teologię schizmatyczną a nie na architekturę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szulbor Re: Indeksy dla prymusów IP: *.chello.pl 03.10.04, 15:06 do zobaczenia na egzaminie,hłe, hłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \___/ A propos tej Mańki Kowalskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:51 A propos tej Mańki Kowalskiej czy do Warszawy by nie mogły w końcu zacząć przyjeżdżać ŁADNE DZIEWCZYNY? bo ta Mańka to może i miła ale jak Pan Bóg urodę rozdawał to sie musiała gdzies schować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajewski Re: A propos tej Mańki Kowalskiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 20:47 Co za chamstwo!!! Może byś tak najpierw z nią porozmawiał, a potem wydawał osąd??? Jak na razie dajesz (w prostacki sposób) upust swojej zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \___/ Re: A propos tej Mańki Kowalskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:51 ty krajeski a po co i o czym ja mam z Mańką rozmawiać. Ja ją widzę, to mi wystarcza żeby osądzić urodę, pisałem że miła to pewnie jest chociaż też cholera wie bo jakoś tak dziwnie oczy mruży. jak gruba lisica. wiec sie krajeski nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajewski Re: A propos tej Mańki Kowalskiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 22:34 Fakt, oceniałeś urodę i masz do tego prawo ,de gustibus itd. Tylko czemu na forum, na które pewnie zajrzy jej jakiś znajomy? Tak robić komuś przykrość to niezbyt miło. A tak poza tym nie krajeski, tylko Krajewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga ImmaRTykulacja?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 22:17 A co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buddysta Re: ImmaRTykulacja?... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 22:39 To artykulacja długiego "immmm", coś jak "auummm" tylko fajniejsze i dozwolone wyłącznie 1 października. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: ImmaRTykulacja?... 03.10.04, 22:43 Jesteś pewien, ze akurat ta zbitka?... Odpowiedz Link Zgłoś