Dodaj do ulubionych

Spotkanie z Amerykaninem skazanym na śmierć

10.10.04, 20:48
Amnesty International i Katedra Kryminologii i Polityki Kryminalnej
zapraszaja naspotkanie z Nicholasem Yarrisem - bylym wiezniem celi smierci z
USA.

W 1981 roku Nicholas Yarris zostal skazany na smierc za gwalt i morderstwo
.
W 2003 roku, dzieki testom DNA, jego niewinnosc została udowodniona.
Zapraszamy na spotkanie z Nickiem Yarrisem: sroda 13 X, 17.30, aula przy ul
Zurawiej 4, Warszawa.

Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: Spotkanie z Amerykaninem skazanym na śmierć 10.10.04, 20:51
      Czy to nowe wcielenie WuCeta? I o czym nas na tym spotkaniu będą przekonywały
      te głąby z Amnestii Internacjonalistycznej? Że kara śmierci jest be? I tak nie
      uwierzymy...

PS. Kto zafundował przelot i pobyt tego tam "gościa"?
      • Gość: MAMA Re: Spotkanie z Amerykaninem skazanym na śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:29
        O wiele przyjemniejsze byłoby spotkanie pana p_ndzelka z Kenijką o wdzięku
        gazeli ... Stoisko w Wola Park będzie czynne przez cały tydzień, więc może
        tym razem nie fryzjer, tylko manikurzystka!
        • Gość: MAMA Re: Spotkanie z Amerykaninem skazanym na śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:31
          ... POMYLIŁAM SIĘ ... pana_pndzelka ... :)))
          • pan_pndzelek Re: Spotkanie z Amerykaninem skazanym na śmierć 11.10.04, 11:37
            Niestety Droga Mamo! Miałem co prawda szczęście trafić na Dni Kenijskie
            jednakże w tym szczęściu trafio się i nieszczęście: TO BYŁ OSTATNI DZIEŃ...

PS. Nadal widzę JĄ oczyma wyobraźni...
    • jean-baptiste Do czego może doprowadzic socjalizm... 11.10.04, 11:42
      O mały włos komuchy nie zabiłyby niewinnego człowieka...
      • Gość: anka Re: Do czego może doprowadzic socjalizm... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 12:52
        jeśli dodać do tego analne upodobania pendzla opisane szczegółowo przez niego
        na forum seksuologicznym,to spotkanie z ową gazelą, może być niezwykle
        interesujące i takie......naturalistyczne
        za granicę nie trzeba jechać,żeby trochę egzotyki obejrzeć
        • pan_pndzelek "aniu" vel "asieńko" vel "sama wiesz kto"... 11.10.04, 13:00
          "aniu" vel "asieńko" vel "sama wiesz kto" z IP: *.aster.pl / *.aster.pl dobra
          rada dla ciebie: WYJMIJ TĘ ZABAWKĘ Z PUPY bo ci w końcu baterie wyleją...
          • Gość: anka Re: "aniu" vel "asieńko" vel "sama wiesz kto"... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 13:17
            hehehe
            żałosny jesteś,stary numer-zmień płytę

pewno,że "wiem,kto" w przeciwieństwie do ciebie-marny detektywie
            tylko nie zacznij znowu straszyć,łachmyto
            bo się ciebie nie boję

• pan_pndzelek Re: "aniu" vel "asieńko" vel "sama wiesz kto"... 11.10.04, 13:21
              Wyjęłaś tę zabawkę z tyłka? Bo dalej coś brzęczy... stara torbo...
    • Gość: MAMA KENIJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:15
      Byłam w sobotę w Wola Parku i sama widziałam stoiska kenijskie. Dla mnie
      opowieść pana_pndzelka była bardzo ciepła i taka romantyczna. Rozmawiałam
      z Kenijczykami, byli sympatyczni. Sympatyczna Kenijka jest o niebo lepsza
      niż niemiła Polka.
      • pan_pndzelek Re: KENIJKA 11.10.04, 14:20
        Ja rozmwiałem tylko z Panem Ambasadzkim (taki koło 40-tki, który miał śmieszny
        wąsik kwadratowy) i nie tyle "wydał" mi si co "był" sympatyczny... Dziewczyny
        natomiast "wyglądały" na sympatyczne, ale... ech... ta nieśmiałość...
        • Gość: MAMA Re: KENIJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:27
          Trzeba było zrobić zakupy za 200 zł i wziąć udział w losowaniu nagrody -
          wyjazdu do Kenii dla dwóch osób. A tam tłumy jeszcze milszych Kenijek ...

PS. Mam brata, który jest artystą-malarzem (chociaż czasem jest pokojowym,
          jeśli ściany się nieco pobrudzą). Nazywam go Pan Pędzelek, bo w swojej
          pracowni ma wiele różnych pędzelków (mówi, że najlepsze są Kozłowskiego).
          A czy mogę wiedzieć, skąd wziął się pan_pndzelek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka