Dodaj do ulubionych

W środę derby Warszawy - Polonia gra z Legią

IP: 141.30.205.* 24.05.05, 22:32
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? ??? IP: 141.30.205.* 24.05.05, 22:32
      co sie stalo z artykulem o kupieniu ligi za milion?zniknal mi jakos....
      • Gość: muka! Re: ??? IP: *.aster.pl 24.05.05, 22:51
        Ciągle jest tutaj:

sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2726900.html
    • Gość: Pisak Nie ma jak Franek piekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:55
      To dopiero walczak:
      pisakwasilkow.blog.onet.pl/
    • Gość: KSP-fan Re: W środę derby Warszawy - Polonia gra z Legią IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 23:05
      POLONIA-DUMA STOLICY
    • Gość: 40% Re: W środę derby Warszawy - Polonia gra z Legią IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 24.05.05, 23:17
      Konwiktorskiej tylko za okazaniem dowodu tożsamości. Można spodziewać się, że
      spotkanie obejrzy od tysiąca do dwóch tysięcy widzów.???????????????????????
      Skąd te liczby wzieła redakcja ?? Jest jakaś przesłanka, żeby nie było
      kompletu?? Kurnik poloni jest mały, ale nie aż tak.
    • Gość: Stilon Re: Legła-sku..syny IP: 82.145.92.* 25.05.05, 01:36
      I tak nigdy w życiu nie będziecie mieli zespołu z charakterem,jak Widzew,zawsze będziecie zespołem cwaniaków i gogusiów!!!Forza Polonia
    • Gość: (P) Polonia to potęga IP: 193.0.72.* 25.05.05, 02:40
      Grać na całego
      i walczyć do upadłego!!!
    • Gość: polonista KSP-Legia 6:0 - Tak bedzie! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 07:38
      Polonia wygra bo to najlepszy klub w Polsce. Stawiam, ze bedzie 6:0 dla
      Czarnych Koszul. Po prostu Polonia jest w tej chwili numerem jeden. Mamy juz
      najlepszy stadion w Polske (obejrzyjcie sobie "Kamienna"- takiej drugiej trybuny
      nie ma po prostu nigdzie). Do tego dochodzi tradycja, okupacja i budowa
      opozycji antykomunistycznej. Z tych wszystkich powodow bedzie 6:0 dla nas.
      • Gość: PawełB Re: KSP-Legia 6:0 - Tak bedzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:34
        Obstawiam porządek 2:7. Argumentacja jak wyżej. Plus argument o najnowszej
        historii spotkań obu zespołów.
        • Gość: kibic(L) cóz za frekwencja na derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:41
          spodziewaja sie 2-3 tys kibiców. stadion na 6tys(albo i wiecej). cóz stało na
          przeszkodzie dac dla Legii jedna trybune???? czy nienawisc do Legii Pana
          Ranickiego jest wieksza niz nienawisc całej Zylety do Polonii. Moze pora zeby
          ktos zachowywał sie jak Prezes klubu a nie jak przywódca nabojki.
          • Gość: koksp Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.damovo.com 25.05.05, 08:55
            A dlaczego nie mogliśmy wejść do was bez chipów??? Najwierniejsi i tak będą!!!
            Naprzód KKS!!!
            • Gość: kibic(L) Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:13
              jakby obecnosc Polonii na derbach zalezała ode mnie to wszyscy chetni Polonisci
              mogliby wejsc na sektor pod zegarem - poza tym tłumaczenie nieobecnosci czipami
              jest troche bez sensu. Przeciez czesc kibiców Polonii miało takowe. ps.
              najwierniejsi na Legii to nie jest 300 osób, to duzo wiecej.
              • Gość: koksp Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.damovo.com 25.05.05, 11:14
                jak dla mnie legioniści mogą wejść na sektor dla gości...a że sektor jest jaki
                jest to juz zupełnie inna sprawa...pewnie chcielibyście jeszcze że by dać wam
                usiąść na kamiennej!!! z reszta to sa sprawy raczej między klubami, a ja a
                władzami klubu nie identyfikuję sie do końca... ważne żeby mecz był dobry i
                żeby POLONIA wygrała!!!! NAPRZÓD KKS!!!
          • Gość: dareksp Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 25.05.05, 11:32
            Gość portalu: kibic(L) napisał(a):

> spodziewaja sie 2-3 tys kibiców. stadion na 6tys(albo i wiecej). cóz stało na
            > przeszkodzie dac dla Legii jedna trybune???? .

Bez urazy, ale z tych samych powodów, dla których jak ktoś niekulturalny
            wchodzi do biura, to zabiera się kałamarz z biurka, by atramentu nie wypił.
            Doświadczenia z kibicami Legii w dużej liczbie na K6 nie są budujące. Mam
            nadzieję, że podczas tego meczu kibice Legii zachowają się jak cywilizowani
            ludzie. Wtedy - byc może - podczas następnych derbów (wierzę, że Polonia
            utrzyma się w lidze) dostaniecie więcej miejsc.
            • Gość: Teddy pozdro dla kumatych IP: *.aster.pl 25.05.05, 11:50
              jak nasi polegną 0-5 z zielonymi to może być ostro. Kur... mac, Polonia grać!!!
              • Gość: KSP & Drukarz Wwa Re: pozdro dla kumatych IP: 212.160.172.* 25.05.05, 13:38
                Patrzac na to co na wiosne gra moja Polonia to sie boje ze moze byc duuuzo do
                jaja dla trepow. Trepy co prawda tez graja padake (wyjatkiem mecz z wisla na
                ktory sie spieli).
                A tak wogle - panie Jerzy wroc Pan do Polonii bo z Motyka bedzie bida:(
                • jan2005 Re: pozdro dla kumatych 25.05.05, 14:11
                  Gość portalu: KSP & Drukarz Wwa napisał(a):

> Patrzac na to co na wiosne gra moja Polonia to sie boje ze moze byc duuuzo do
                  > jaja dla trepow. Trepy co prawda tez graja padake (wyjatkiem mecz z wisla na
                  > ktory sie spieli).
                  > A tak wogle - panie Jerzy wroc Pan do Polonii bo z Motyka bedzie bida:(

Popieram !
                  Brawo Polonia !!! Brawo KS Drukarz !!!
              • Gość: pdk Re: pozdro dla kumatych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:20
                prorok, czy co? :D
    • Gość: Micha(L) Re: W środę derby Warszawy - Polonia gra z Legią IP: *.aster.pl 25.05.05, 14:41
      Tylko Legia Ukochana Legia Dzis Warszawa Czeka Na Zwyciestwo Twe.... 0-7 zglos
      sie buahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka