Gość: ??? ??? IP: 141.30.205.* 24.05.05, 22:32 co sie stalo z artykulem o kupieniu ligi za milion?zniknal mi jakos.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: ??? IP: *.aster.pl 24.05.05, 22:51 Ciągle jest tutaj: sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2726900.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisak Nie ma jak Franek piekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:55 To dopiero walczak: pisakwasilkow.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP-fan Re: W środę derby Warszawy - Polonia gra z Legią IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 23:05 POLONIA-DUMA STOLICY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40% Re: W środę derby Warszawy - Polonia gra z Legią IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 24.05.05, 23:17 Konwiktorskiej tylko za okazaniem dowodu tożsamości. Można spodziewać się, że spotkanie obejrzy od tysiąca do dwóch tysięcy widzów.??????????????????????? Skąd te liczby wzieła redakcja ?? Jest jakaś przesłanka, żeby nie było kompletu?? Kurnik poloni jest mały, ale nie aż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stilon Re: Legła-sku..syny IP: 82.145.92.* 25.05.05, 01:36 I tak nigdy w życiu nie będziecie mieli zespołu z charakterem,jak Widzew,zawsze będziecie zespołem cwaniaków i gogusiów!!!Forza Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (P) Polonia to potęga IP: 193.0.72.* 25.05.05, 02:40 Grać na całego i walczyć do upadłego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista KSP-Legia 6:0 - Tak bedzie! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 07:38 Polonia wygra bo to najlepszy klub w Polsce. Stawiam, ze bedzie 6:0 dla Czarnych Koszul. Po prostu Polonia jest w tej chwili numerem jeden. Mamy juz najlepszy stadion w Polske (obejrzyjcie sobie "Kamienna"- takiej drugiej trybuny nie ma po prostu nigdzie). Do tego dochodzi tradycja, okupacja i budowa opozycji antykomunistycznej. Z tych wszystkich powodow bedzie 6:0 dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: KSP-Legia 6:0 - Tak bedzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:34 Obstawiam porządek 2:7. Argumentacja jak wyżej. Plus argument o najnowszej historii spotkań obu zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic(L) cóz za frekwencja na derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:41 spodziewaja sie 2-3 tys kibiców. stadion na 6tys(albo i wiecej). cóz stało na przeszkodzie dac dla Legii jedna trybune???? czy nienawisc do Legii Pana Ranickiego jest wieksza niz nienawisc całej Zylety do Polonii. Moze pora zeby ktos zachowywał sie jak Prezes klubu a nie jak przywódca nabojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksp Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.damovo.com 25.05.05, 08:55 A dlaczego nie mogliśmy wejść do was bez chipów??? Najwierniejsi i tak będą!!! Naprzód KKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic(L) Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:13 jakby obecnosc Polonii na derbach zalezała ode mnie to wszyscy chetni Polonisci mogliby wejsc na sektor pod zegarem - poza tym tłumaczenie nieobecnosci czipami jest troche bez sensu. Przeciez czesc kibiców Polonii miało takowe. ps. najwierniejsi na Legii to nie jest 300 osób, to duzo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksp Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.damovo.com 25.05.05, 11:14 jak dla mnie legioniści mogą wejść na sektor dla gości...a że sektor jest jaki jest to juz zupełnie inna sprawa...pewnie chcielibyście jeszcze że by dać wam usiąść na kamiennej!!! z reszta to sa sprawy raczej między klubami, a ja a władzami klubu nie identyfikuję sie do końca... ważne żeby mecz był dobry i żeby POLONIA wygrała!!!! NAPRZÓD KKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: cóz za frekwencja na derbach IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 25.05.05, 11:32 Gość portalu: kibic(L) napisał(a): > spodziewaja sie 2-3 tys kibiców. stadion na 6tys(albo i wiecej). cóz stało na > przeszkodzie dac dla Legii jedna trybune???? . Bez urazy, ale z tych samych powodów, dla których jak ktoś niekulturalny wchodzi do biura, to zabiera się kałamarz z biurka, by atramentu nie wypił. Doświadczenia z kibicami Legii w dużej liczbie na K6 nie są budujące. Mam nadzieję, że podczas tego meczu kibice Legii zachowają się jak cywilizowani ludzie. Wtedy - byc może - podczas następnych derbów (wierzę, że Polonia utrzyma się w lidze) dostaniecie więcej miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy pozdro dla kumatych IP: *.aster.pl 25.05.05, 11:50 jak nasi polegną 0-5 z zielonymi to może być ostro. Kur... mac, Polonia grać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP & Drukarz Wwa Re: pozdro dla kumatych IP: 212.160.172.* 25.05.05, 13:38 Patrzac na to co na wiosne gra moja Polonia to sie boje ze moze byc duuuzo do jaja dla trepow. Trepy co prawda tez graja padake (wyjatkiem mecz z wisla na ktory sie spieli). A tak wogle - panie Jerzy wroc Pan do Polonii bo z Motyka bedzie bida:( Odpowiedz Link Zgłoś
jan2005 Re: pozdro dla kumatych 25.05.05, 14:11 Gość portalu: KSP & Drukarz Wwa napisał(a): > Patrzac na to co na wiosne gra moja Polonia to sie boje ze moze byc duuuzo do > jaja dla trepow. Trepy co prawda tez graja padake (wyjatkiem mecz z wisla na > ktory sie spieli). > A tak wogle - panie Jerzy wroc Pan do Polonii bo z Motyka bedzie bida:( Popieram ! Brawo Polonia !!! Brawo KS Drukarz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdk Re: pozdro dla kumatych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:20 prorok, czy co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha(L) Re: W środę derby Warszawy - Polonia gra z Legią IP: *.aster.pl 25.05.05, 14:41 Tylko Legia Ukochana Legia Dzis Warszawa Czeka Na Zwyciestwo Twe.... 0-7 zglos sie buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś