joanna-walencja 06.07.05, 12:26 Krowa Golub Cosmic Cow wisi (a może raczej spada?) już od prawie 2 tygodni, tak samo długo jak większość pozostałych, jaka z niej nowość??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hipo Re: Surfować czy pracować? IP: 80.244.140.* 07.07.05, 02:25 Dokladnie :P Juz od samego poczatku druga Mucka wisi w tamtym miejscu... Za to nie mozna bylo znalezc Krowy Marry - wampirzycy, ktora tez na tym rogu powinna byc wg. mapki. Moze to ja dostawili? Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh krwawa mary 08.07.05, 00:18 stoi na bankowym, też ją pstryknęłam a gdzie jest mp3 i zebra?? cowparade.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzat Re: krwawa mary IP: *.chello.pl 08.07.05, 12:39 mp3 stoi przed siedzibą Polskiego Radia na Myśliwieckiej, a Zebra znajduje się na Podwalu. Ja mam pytanko jeśli chodzi o krowę Łebę, Nefię oraz o Pierwszą krowę którą zobaczył Adam i Ewa po wyjściu z raju - gdzie są te krowy bo za nic nie mogę ich znależć? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-walencja Re: krwawa mary 08.07.05, 13:37 Lista i mapa z GW są już nieaktualne - co najmniej kilka krów zmieniło swoje położenie, np. krowa Krasna Polok sprzed Cepelii przeniosła się na Podwale. Kilku innych krów (mi. tych o których piszesz) nie udało mi się do tej pory wyśledzić, może uda się w najbliższy weekend? Smutne tylko, że część krów już padła ofiarą wandali, boję się, czy zdążę obejrzeć wszystkie krowy zanim nie zostaną całkiem zniszczone. A może GW zamieści nową aktulną mapę krów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m pierwsza krowa IP: 195.94.207.* 08.07.05, 14:58 aby ją zobaczyć musisz wyjść ze stacji metra centrum na ulicę złotą (czyli na północ) przez niebieską rurę (tym wyjściem gdzie są schody ruchome) pierwsza krowa która stanie ci na drodze to będzie TA krowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzat Pierwsza krowa i Nefia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 08:31 Dziękuję :) Narazie widziałam 52 krowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: krwawa mary IP: *.fornet.waw.pl / *.crowley.pl 08.07.05, 21:21 NEFIA stoi za skwerem Hoovera, przy Dziekance... pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzat NEFIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 08:49 Moze i tam była ale wczoraj zlazxłam cały ten obszar i jej nie znalazłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: NEFIA IP: 195.94.207.* 12.07.05, 13:41 ta krowa co stała przy bankomacie za pomnikiem mickiewicza była ostatnio widziana w okolicach rotundy; krowa dwurnika przeniosła się ze śmietników na podwale, dzięki czemu powstało tam autentyczne pastwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARC Re: Surfować czy pracować? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 17:46 A mi sie zdawalo, ze ta wiszaca krowa byla od samego poczatku. Nawet jestem tego pewien, bo zrobilem jej zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzat Krowy - poszukiwania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 08:52 Staneła już krowa pod Empikiem - Pełna Kultura Na Podwale przeniesiono Human Touch A Nefi i Łeby nadal nie odnalazłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzat Krowy - poszukiwania (Łeba) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 09:14 Nefia jest teraz przy Rotundzie. Pozostała mi już tylko Łeba - czy ktoś ją widział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Surfować czy pracować? IP: *.chello.pl 12.07.05, 12:12 AAA! Gdzie jest krowa Łeba?! Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś