Dodaj do ulubionych

Surfować czy pracować?

06.07.05, 12:26
Krowa Golub Cosmic Cow wisi (a może raczej spada?) już od prawie 2 tygodni,
tak samo długo jak większość pozostałych, jaka z niej nowość???
Obserwuj wątek
    • Gość: Hipo Re: Surfować czy pracować? IP: 80.244.140.* 07.07.05, 02:25
      Dokladnie :P Juz od samego poczatku druga Mucka wisi w tamtym miejscu...
      Za to nie mozna bylo znalezc Krowy Marry - wampirzycy, ktora tez na tym rogu
      powinna byc wg. mapki. Moze to ja dostawili?
      • justinehh krwawa mary 08.07.05, 00:18
        stoi na bankowym, też ją pstryknęłam
        a gdzie jest mp3 i zebra??

cowparade.blox.pl
        • Gość: Skrzat Re: krwawa mary IP: *.chello.pl 08.07.05, 12:39
          mp3 stoi przed siedzibą Polskiego Radia na Myśliwieckiej, a Zebra znajduje się
          na Podwalu.
          Ja mam pytanko jeśli chodzi o krowę Łebę, Nefię oraz o Pierwszą krowę którą
          zobaczył Adam i Ewa po wyjściu z raju - gdzie są te krowy bo za nic nie mogę
          ich znależć?
          • joanna-walencja Re: krwawa mary 08.07.05, 13:37
            Lista i mapa z GW są już nieaktualne - co najmniej kilka krów zmieniło swoje
            położenie, np. krowa Krasna Polok sprzed Cepelii przeniosła się na Podwale.
            Kilku innych krów (mi. tych o których piszesz) nie udało mi się do tej pory
            wyśledzić, może uda się w najbliższy weekend? Smutne tylko, że część krów już
            padła ofiarą wandali, boję się, czy zdążę obejrzeć wszystkie krowy zanim nie
            zostaną całkiem zniszczone. A może GW zamieści nową aktulną mapę krów???
          • Gość: m pierwsza krowa IP: 195.94.207.* 08.07.05, 14:58
            aby ją zobaczyć musisz wyjść ze stacji metra centrum na ulicę złotą (czyli na
            północ) przez niebieską rurę (tym wyjściem gdzie są schody ruchome)
            pierwsza krowa która stanie ci na drodze to będzie TA krowa
            • Gość: Skrzat Pierwsza krowa i Nefia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 08:31
              Dziękuję :)
              Narazie widziałam 52 krowy
          • Gość: drops Re: krwawa mary IP: *.fornet.waw.pl / *.crowley.pl 08.07.05, 21:21
            NEFIA stoi za skwerem Hoovera, przy Dziekance... pozdrowienia :)
            • Gość: Skrzat NEFIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 08:49
              Moze i tam była ale wczoraj zlazxłam cały ten obszar i jej nie znalazłam :(
              • Gość: m Re: NEFIA IP: 195.94.207.* 12.07.05, 13:41
                ta krowa co stała przy bankomacie za pomnikiem mickiewicza była ostatnio
                widziana w okolicach rotundy; krowa dwurnika przeniosła się ze śmietników na
                podwale, dzięki czemu powstało tam autentyczne pastwisko
    • Gość: MARC Re: Surfować czy pracować? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 17:46
      A mi sie zdawalo, ze ta wiszaca krowa byla od samego poczatku. Nawet jestem tego pewien, bo zrobilem jej zdjecie.
    • Gość: Skrzat Krowy - poszukiwania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 08:52
      Staneła już krowa pod Empikiem - Pełna Kultura
      Na Podwale przeniesiono Human Touch
      A Nefi i Łeby nadal nie odnalazłam :(
      • Gość: Skrzat Krowy - poszukiwania (Łeba) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 09:14
        Nefia jest teraz przy Rotundzie. Pozostała mi już tylko Łeba - czy ktoś ją
        widział?
    • Gość: Piotr Re: Surfować czy pracować? IP: *.chello.pl 12.07.05, 12:12
      AAA! Gdzie jest krowa Łeba?! Pomocy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka