Dodaj do ulubionych

6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mostem

29.08.02, 14:22
Co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:26
      jestem za - wszystkimi szklaneczkami...
    • thesims Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:27
      sloggi napisał:

> Co Wy na to ?
      >
      • sloggi Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:28
        Ja przyjdę z plecaczkiem :)))
      • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:30
        thesims napisał:

> bez tornistra chyba nie ma sie co pokazywac...

przypominam, że miałeś być w białych skarpetach. I tym razem wymówka typu
        zbieranie śliwek na działce odpada
        • thesims Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:49
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> thesims napisał:
          >
          >
          > > bez tornistra chyba nie ma sie co pokazywac...
          >
          > przypominam, że miałeś być w białych skarpetach. I tym razem wymówka typu
          > zbieranie śliwek na działce odpada

Dobrze, dobrze, na dzialke juz w tym roku nie planuje jechac, wiec spokojna
          glowa.

Biale skarpetki zaloze jesli nie zapomne, he he. Najwyzej przyniose w
          tornistrze :-)

• Gość: alik Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.datastar.pl 29.08.02, 15:09
          to teraz pedzie noszą w piątki białe skarpetki?
          Co za prymityw - lepiej było pozostać przy czerwonych!
    • sloggi 6.09 (piątek )powitajmy rok szkolny w Spotkaniu 29.08.02, 14:27
      d.z. mówi, że zmniejszyli ogródek - to może ponownie w Cafe Spotkanie na
      Krasińskiego 2/4/6 ????
      • Gość: Niech Re: 6.09 (piątek )powitajmy rok sztormem w Spotkan IP: 217.197.165.* 29.08.02, 14:29
        Ja tam zadnego zmniejszenia nie zauwazylem. To na pewno d.z. przytyl. W kazdym
        razie za.
        • sloggi Re: 6.09 (piątek )powitajmy rok sztormem w Spotka 29.08.02, 14:29
          Spotkanie przetestowaliśmy i wszystkim ( poza eelą )się podobało.
    • tassman Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:30
      sloggi

Wracaj na pole bitwy a nie sprdlasz pod most.....

tassman:)
      • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:31
        tassman napisał:

> sloggi
        >
        > Wracaj na pole bitwy a nie sprdlasz pod most.....
        >
        > tassman:)

to był wypad po uzupełnienie zapasów. Jeżeli posiedzi zbyt długo zagonimy go
        na fron wspólnymi siłami
        • draconessa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:33
          to moze byc bardzo chwiejna wedrowka:))) zwlaszcza, jesli dadza duzo pic....
          • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:43
            draconessa napisała:

> to moze byc bardzo chwiejna wedrowka:))) zwlaszcza, jesli dadza duzo pic....

jeżeli opracujemy strategię nie będziemy chwiać się w tym samym momencie w
            jedną stronę - damy radę, więcej wiary i optymizmu - bez tej na wojnę nie ma
            co wyruszać
            • sloggi 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4/6 29.08.02, 14:47
              Dojazd do pl.Wilsona lub busem 185 z Wisłostrady pod sam lokal.
              • draconessa Re: 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4 29.08.02, 14:49
                tak, znam te knajpke, nawet sympatyczna...
              • Gość: Anka Re: 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4 IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 15:12
                a godzina jak zwykle ?
                • sloggi Re: 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4 29.08.02, 15:18
                  Chyba tak.
            • draconessa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:50
              alez ja nie mowie, ze nie dotrzemy!!! na pewno dotrzemy, droga moze byc co
              najwyzej dluzsza i wiele przeszkod po drodze.
              • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 15:03
                draconessa napisała:

> alez ja nie mowie, ze nie dotrzemy!!! na pewno dotrzemy, droga moze byc co
                > najwyzej dluzsza i wiele przeszkod po drodze.
                >
                • draconessa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:07
                  To jedno daje nadzieje...na szczesliwe dotarcie...eeee, jakby wam powiedziec,
                  tylko, ze mnie nie bedzie...ja dopiero moge byc ( i chetnie, bo juz pare imprez
                  mnie ominelo) 21 wrzesnia... a to tez jest dobra data. Mam nadzieje, ze sie
                  zbierzemy zegnac lato???
    • zdzicha Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:12
      My, Zdzicha, jesteśmy za. Tylko że, kurka wodna, chciałam w sobotę do Radomia
      się wybrać...
      • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 15:18
        zdzicha napisała:

> My, Zdzicha, jesteśmy za. Tylko że, kurka wodna, chciałam w sobotę do
        Radomia
        > się wybrać...

przecież do Radomia możesz dotrzeć na noc. Chyba równie ładnie wygląda jak
        rankiem ?
        • zdzicha Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:35
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> przecież do Radomia możesz dotrzeć na noc. Chyba równie ładnie wygląda jak
          > rankiem ?

Nie moge dotrzeć na noc, bo wtedy wycieczka byłaby bezcelowa. Moge ewentualnie
          pojechać w niedzielę, ale to już nie będzie to samo...
          • Gość: Orchidea Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.pl 29.08.02, 15:55
            Pod jakim mostem, pod jakim mostem lepsze jest "Między nami" albo "Kokon" no
            ewentualnie "Paradise"
            • sloggi Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:57
              Tam nas nie znajdziesz.
    • jhbsk Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 30.08.02, 09:24
      Jestem za :-))) Jeśli tylko będę (bo tego nie jestem pewna) w Warszawie to się zjawię.
      • sloggi Nie możemy być pod mostem - brak ogródka 30.08.02, 09:26
        Spotkanie nie może odbyć się pod mostem, albowiem ogródek składa się tylko z
        jednej ławy.
        Czy pasuje Wam Cafe Spotkanie ?
        • Gość: Niech Re: Nie możemy być pod maslem - brak ogródka IP: 217.197.165.* 30.08.02, 11:35
          Potwierdzam - ogrodka nie ma. A jak jest w tym spotkaniu?
        • Gość: Anka Re: Nie możemy być pod mostem - brak ogródka IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 30.08.02, 15:47
          a Spotkanie ma ogródek ?
          • draconessa Re: Nie możemy być pod mostem - brak ogródka 30.08.02, 15:53
            dawniej ogrodek mialo...wiec pewnie miec jeszcze bedzie, bo jest cieplo. Tylko
            uwazajcie na komary, bo tam piekielnie tna. Ogrodek , jesli jest, to jest
            solidnie zacieniony i po poludniu moze tam byc chlodnawo. Ale ogolnie spotkanie
            jest mila knajpka, naprawde.
    • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 09:02
      To jak będzie ?
      • sloggi Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 04.09.02, 10:27
        Zaintersowanie żadne.
        Szkoda.
        • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 10:38
          to może jeszcze trochę poczekajmy aż wszyscy wrócą z ciepłych krajów i
          urządźmy powitanie jesieni - czasu więcej
          Równie dobrze można tam wpaść i zobaczyć kto jednak przyszedł bez
          oficjalnych/forumowych zapowiedzi
          • Gość: Niech Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rak szkolny pod mos IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:13
            Ja tam sie do zadnych cieplych krajow nie wybieralem ani nie wybieram.
            • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rak szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 11:22
              to wybierz się do Spotkania
              • Gość: Niech Re: 6.09 ( pietrek ) powitajmy rak szkolny pod mos IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:27
                Problem w tym, ze jakos tak oslablem na ciele - ale jak bede mogl, to sie
                doczolgam.
                • Gość: Anka Re: 6.09 ( pietrek ) powitajmy rak szkolny pod mo IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 11:31
                  Gość portalu: Niech napisał(a):

> Problem w tym, ze jakos tak oslablem na ciele - ale jak bede mogl, to sie
                  > doczolgam.

spróbuj - będą środki na wzmocnienie, żadne tam red bull'e
              • d.z Re: obecność 04.09.02, 11:31
                fizycznie mnie raczej nie będzie ale "duchowo" będę z pewnością i bez wątpienia
                nie jedno "wirtualne" pifko z Wami wypiję.
                A i okazję miał będę ku temu wyjątkową bo w sobotę 7 września minie rok od
                czasu kiedy swój pierwszy post na tym forum umieściłem. ;-)
                Tymczasem pozdrawiam
                d.z.
        • Gość: Pan Japa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.pl 04.09.02, 11:51
          sloggi napisał:

> Zaintersowanie żadne.
          > Szkoda.

Buuuuuuuuuu Pedalskie party ze Sloggim nie cieszy się powodzeniem... A co
          z "peduarem" na PL. Trzech Krzyży - działa jeszcze ten szalet? Może tam - to w
          końcu szansa na nowe znajomości.
    • pan_pndzelek A kiedy następne? 04.09.02, 11:47
      A kiedy planujecie następne spotkanie? Pan Pndzelek chętnie by przyszedł ale
      6.09 będzie za granicą niestety...
      • zdzicha Re: A kiedy następne? 04.09.02, 11:52
        Następne nastąpi następnie.
        A pan Pndzelek to niech ramki gustowne do zdjęcia dobiera.
        • pan_pndzelek Re: A kiedy następne? 04.09.02, 13:48
          Ramki to ja już mam roga Zdzisławo, tylko wydrukuję fotkę i wrócę z Tokaju.
          Będę od wtorku/środy i dam znać. Czy Zdzisława ma jakieś wytyczne co do miejsca
          akcji i rodzaju trunku czy też pozostawi wybór Panu Pndzelkowi?
          • zdzicha Re: do Pndzelka, reszta nie czytać 05.09.02, 00:03
            Cieszy mnie niezmiernie, że pan Pndzelek juz o ramkach pomyślał.
            Zdzinia wytycznych panu Pndzelkowi udzielać nie będzie, jeno napomknie, ze
            lokale z wyszynkiem preferuje i raczej końcówkę tygodnia niż środek. Co tam pan
            Pndzelek wymyśli, przyjme z godnością, tylko pragnę nadmienić, że poufne
            informacje lepiej wymieniać mniej publicznie, coby gawiedzi zbytniej uciechy
            nie sprawiać.
            /A w Tokaju to takie wino ze śliwek wegierek produkują. Straszny sikacz.
            • pan_pndzelek Re: do Zdzichy, reszta nie czytać 05.09.02, 00:13
              Wino ze śliwek? W Tokaju? Ja raczej preferuję będąc tamże Tokai Aszu, takie b.
              słodkie i potwornie ciężkie. Kiedyś będąc tam w restauracji na skarpie nad Cisy
              brzegiem tom tak nadużył, że ku radości kelnera polonofila wypadłem przez
              barierkę ogródka i potoczyłem się po skarpie stromej jakieś 60 metrów w stronę
              rzeki. Ślad mnie na boku do dziś pozostał był.

Co do wstrieczi to rzecz jasna informację konkretną podam meilową drogą.
    • pmka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 04.09.02, 15:22
      Jedno małe pytanie: wstęp wolny na spotkanie, czy bawi się tylko elita??
      • d.z Każdy może... 04.09.02, 15:28
        pmka napisał:

> Jedno małe pytanie: wstęp wolny na spotkanie, czy bawi się tylko elita??
        >
        • Gość: Niech Re: Każdy marzy... IP: 217.197.165.* 04.09.02, 16:03
          Tylko u drzwi bedzie stala doorselekcjonerka.
          • Gość: Pan Japa Re: Każdy marzy... IP: *.pl 04.09.02, 16:43
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> Tylko u drzwi bedzie stala doorselekcjonerka.

A nie lepsza papierowa makieta Freddiego Mercury w samych gaciach?
            • Gość: Niech Re: Karzel marzy... IP: 217.197.165.* 04.09.02, 16:53
              Po co ci te gacie? Wstydzisz sie zobaczyc? Popros tate - moze ci pokaze.
    • pmka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 05.09.02, 07:46
      Niech sobie będą i gacie, jeżeli makieta da z siebie taki głos jak Freddie to nie mam nic przeciwko! Freddie miał głos
      nieziemski!!!!!! Wielka szkoda, że Go już nie ma :((((((((((
    • jhbsk Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 05.09.02, 09:16
      Jeśli dobrze rozumiem to plan jest aktualnie taki: Cafe Spotkanie na Krasińskiego 2/4/6 godzina pi razy drzwi 19?
      • Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.datastar.pl 05.09.02, 11:18
        wygląda na to, że tak. Do zobaczenia
    • sloggi Nie będzie mnie :( 06.09.02, 09:48
      Jutro idę do pracy.
    • pmka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 06.09.02, 09:55
      A może by tak mała odmiana? Jest taki pub "Paragraf 51" tuż obok stadionu SKRY. Jest to duży ogrodzony teren jest
      gdzie usiąsć i są duże parasole pod którymi można się schować. Jest też dobry Pilsner w atrakcyjnej cenie 5 zł.
      Gdyby ktos preferował mocniejsze paliwo to też nie ma problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka