Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:26 jestem za - wszystkimi szklaneczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:27 sloggi napisał: > Co Wy na to ? > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:28 Ja przyjdę z plecaczkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:30 thesims napisał: > bez tornistra chyba nie ma sie co pokazywac... przypominam, że miałeś być w białych skarpetach. I tym razem wymówka typu zbieranie śliwek na działce odpada Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:49 Gość portalu: Anka napisał(a): > thesims napisał: > > > > bez tornistra chyba nie ma sie co pokazywac... > > przypominam, że miałeś być w białych skarpetach. I tym razem wymówka typu > zbieranie śliwek na działce odpada Dobrze, dobrze, na dzialke juz w tym roku nie planuje jechac, wiec spokojna glowa. Biale skarpetki zaloze jesli nie zapomne, he he. Najwyzej przyniose w tornistrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.datastar.pl 29.08.02, 15:09 to teraz pedzie noszą w piątki białe skarpetki? Co za prymityw - lepiej było pozostać przy czerwonych! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi 6.09 (piątek )powitajmy rok szkolny w Spotkaniu 29.08.02, 14:27 d.z. mówi, że zmniejszyli ogródek - to może ponownie w Cafe Spotkanie na Krasińskiego 2/4/6 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: 6.09 (piątek )powitajmy rok sztormem w Spotkan IP: 217.197.165.* 29.08.02, 14:29 Ja tam zadnego zmniejszenia nie zauwazylem. To na pewno d.z. przytyl. W kazdym razie za. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 6.09 (piątek )powitajmy rok sztormem w Spotka 29.08.02, 14:29 Spotkanie przetestowaliśmy i wszystkim ( poza eelą )się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:30 sloggi Wracaj na pole bitwy a nie sprdlasz pod most..... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:31 tassman napisał: > sloggi > > Wracaj na pole bitwy a nie sprdlasz pod most..... > > tassman:) to był wypad po uzupełnienie zapasów. Jeżeli posiedzi zbyt długo zagonimy go na fron wspólnymi siłami Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:33 to moze byc bardzo chwiejna wedrowka:))) zwlaszcza, jesli dadza duzo pic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:43 draconessa napisała: > to moze byc bardzo chwiejna wedrowka:))) zwlaszcza, jesli dadza duzo pic.... jeżeli opracujemy strategię nie będziemy chwiać się w tym samym momencie w jedną stronę - damy radę, więcej wiary i optymizmu - bez tej na wojnę nie ma co wyruszać Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4/6 29.08.02, 14:47 Dojazd do pl.Wilsona lub busem 185 z Wisłostrady pod sam lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4 29.08.02, 14:49 tak, znam te knajpke, nawet sympatyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4 IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 15:12 a godzina jak zwykle ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 6.09(piątek)Cafe Spotkanie ul.Krasińskiego2/4 29.08.02, 15:18 Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 14:50 alez ja nie mowie, ze nie dotrzemy!!! na pewno dotrzemy, droga moze byc co najwyzej dluzsza i wiele przeszkod po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 15:03 draconessa napisała: > alez ja nie mowie, ze nie dotrzemy!!! na pewno dotrzemy, droga moze byc co > najwyzej dluzsza i wiele przeszkod po drodze. > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:07 To jedno daje nadzieje...na szczesliwe dotarcie...eeee, jakby wam powiedziec, tylko, ze mnie nie bedzie...ja dopiero moge byc ( i chetnie, bo juz pare imprez mnie ominelo) 21 wrzesnia... a to tez jest dobra data. Mam nadzieje, ze sie zbierzemy zegnac lato??? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:12 My, Zdzicha, jesteśmy za. Tylko że, kurka wodna, chciałam w sobotę do Radomia się wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 15:18 zdzicha napisała: > My, Zdzicha, jesteśmy za. Tylko że, kurka wodna, chciałam w sobotę do Radomia > się wybrać... przecież do Radomia możesz dotrzeć na noc. Chyba równie ładnie wygląda jak rankiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:35 Gość portalu: Anka napisał(a): > przecież do Radomia możesz dotrzeć na noc. Chyba równie ładnie wygląda jak > rankiem ? Nie moge dotrzeć na noc, bo wtedy wycieczka byłaby bezcelowa. Moge ewentualnie pojechać w niedzielę, ale to już nie będzie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.pl 29.08.02, 15:55 Pod jakim mostem, pod jakim mostem lepsze jest "Między nami" albo "Kokon" no ewentualnie "Paradise" Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 29.08.02, 15:57 Tam nas nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 30.08.02, 09:24 Jestem za :-))) Jeśli tylko będę (bo tego nie jestem pewna) w Warszawie to się zjawię. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Nie możemy być pod mostem - brak ogródka 30.08.02, 09:26 Spotkanie nie może odbyć się pod mostem, albowiem ogródek składa się tylko z jednej ławy. Czy pasuje Wam Cafe Spotkanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nie możemy być pod maslem - brak ogródka IP: 217.197.165.* 30.08.02, 11:35 Potwierdzam - ogrodka nie ma. A jak jest w tym spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Nie możemy być pod mostem - brak ogródka IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 30.08.02, 15:47 a Spotkanie ma ogródek ? Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Nie możemy być pod mostem - brak ogródka 30.08.02, 15:53 dawniej ogrodek mialo...wiec pewnie miec jeszcze bedzie, bo jest cieplo. Tylko uwazajcie na komary, bo tam piekielnie tna. Ogrodek , jesli jest, to jest solidnie zacieniony i po poludniu moze tam byc chlodnawo. Ale ogolnie spotkanie jest mila knajpka, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 09:02 To jak będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 04.09.02, 10:27 Zaintersowanie żadne. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 10:38 to może jeszcze trochę poczekajmy aż wszyscy wrócą z ciepłych krajów i urządźmy powitanie jesieni - czasu więcej Równie dobrze można tam wpaść i zobaczyć kto jednak przyszedł bez oficjalnych/forumowych zapowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rak szkolny pod mos IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:13 Ja tam sie do zadnych cieplych krajow nie wybieralem ani nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rak szkolny pod mos IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 11:22 to wybierz się do Spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: 6.09 ( pietrek ) powitajmy rak szkolny pod mos IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:27 Problem w tym, ze jakos tak oslablem na ciele - ale jak bede mogl, to sie doczolgam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( pietrek ) powitajmy rak szkolny pod mo IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 04.09.02, 11:31 Gość portalu: Niech napisał(a): > Problem w tym, ze jakos tak oslablem na ciele - ale jak bede mogl, to sie > doczolgam. spróbuj - będą środki na wzmocnienie, żadne tam red bull'e Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: obecność 04.09.02, 11:31 fizycznie mnie raczej nie będzie ale "duchowo" będę z pewnością i bez wątpienia nie jedno "wirtualne" pifko z Wami wypiję. A i okazję miał będę ku temu wyjątkową bo w sobotę 7 września minie rok od czasu kiedy swój pierwszy post na tym forum umieściłem. ;-) Tymczasem pozdrawiam d.z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Japa Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.pl 04.09.02, 11:51 sloggi napisał: > Zaintersowanie żadne. > Szkoda. Buuuuuuuuuu Pedalskie party ze Sloggim nie cieszy się powodzeniem... A co z "peduarem" na PL. Trzech Krzyży - działa jeszcze ten szalet? Może tam - to w końcu szansa na nowe znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek A kiedy następne? 04.09.02, 11:47 A kiedy planujecie następne spotkanie? Pan Pndzelek chętnie by przyszedł ale 6.09 będzie za granicą niestety... _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: A kiedy następne? 04.09.02, 11:52 Następne nastąpi następnie. A pan Pndzelek to niech ramki gustowne do zdjęcia dobiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: A kiedy następne? 04.09.02, 13:48 Ramki to ja już mam roga Zdzisławo, tylko wydrukuję fotkę i wrócę z Tokaju. Będę od wtorku/środy i dam znać. Czy Zdzisława ma jakieś wytyczne co do miejsca akcji i rodzaju trunku czy też pozostawi wybór Panu Pndzelkowi? _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: do Pndzelka, reszta nie czytać 05.09.02, 00:03 Cieszy mnie niezmiernie, że pan Pndzelek juz o ramkach pomyślał. Zdzinia wytycznych panu Pndzelkowi udzielać nie będzie, jeno napomknie, ze lokale z wyszynkiem preferuje i raczej końcówkę tygodnia niż środek. Co tam pan Pndzelek wymyśli, przyjme z godnością, tylko pragnę nadmienić, że poufne informacje lepiej wymieniać mniej publicznie, coby gawiedzi zbytniej uciechy nie sprawiać. /A w Tokaju to takie wino ze śliwek wegierek produkują. Straszny sikacz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do Zdzichy, reszta nie czytać 05.09.02, 00:13 Wino ze śliwek? W Tokaju? Ja raczej preferuję będąc tamże Tokai Aszu, takie b. słodkie i potwornie ciężkie. Kiedyś będąc tam w restauracji na skarpie nad Cisy brzegiem tom tak nadużył, że ku radości kelnera polonofila wypadłem przez barierkę ogródka i potoczyłem się po skarpie stromej jakieś 60 metrów w stronę rzeki. Ślad mnie na boku do dziś pozostał był. Co do wstrieczi to rzecz jasna informację konkretną podam meilową drogą. _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
pmka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 04.09.02, 15:22 Jedno małe pytanie: wstęp wolny na spotkanie, czy bawi się tylko elita?? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Każdy może... 04.09.02, 15:28 pmka napisał: > Jedno małe pytanie: wstęp wolny na spotkanie, czy bawi się tylko elita?? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Każdy marzy... IP: 217.197.165.* 04.09.02, 16:03 Tylko u drzwi bedzie stala doorselekcjonerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Japa Re: Każdy marzy... IP: *.pl 04.09.02, 16:43 Gość portalu: Niech napisał(a): > Tylko u drzwi bedzie stala doorselekcjonerka. A nie lepsza papierowa makieta Freddiego Mercury w samych gaciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Karzel marzy... IP: 217.197.165.* 04.09.02, 16:53 Po co ci te gacie? Wstydzisz sie zobaczyc? Popros tate - moze ci pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
pmka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 05.09.02, 07:46 Niech sobie będą i gacie, jeżeli makieta da z siebie taki głos jak Freddie to nie mam nic przeciwko! Freddie miał głos nieziemski!!!!!! Wielka szkoda, że Go już nie ma :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 05.09.02, 09:16 Jeśli dobrze rozumiem to plan jest aktualnie taki: Cafe Spotkanie na Krasińskiego 2/4/6 godzina pi razy drzwi 19? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos IP: *.datastar.pl 05.09.02, 11:18 wygląda na to, że tak. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
pmka Re: 6.09 ( piątek ) powitajmy rok szkolny pod mos 06.09.02, 09:55 A może by tak mała odmiana? Jest taki pub "Paragraf 51" tuż obok stadionu SKRY. Jest to duży ogrodzony teren jest gdzie usiąsć i są duże parasole pod którymi można się schować. Jest też dobry Pilsner w atrakcyjnej cenie 5 zł. Gdyby ktos preferował mocniejsze paliwo to też nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś