sceptyk 13.02.06, 23:56 I czy koniecznie musze isc na dworzec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Jak dojechac do Rygi? 13.02.06, 23:58 Taxi chyba nie dasz rady? A może jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Jak dojechac do Rygi? 14.02.06, 01:33 Dziekuje. Rozwaze. Nie chcialbym jedynie plynac morzem, bo moglbym jadac do Rygi pojechac do Rygi. A tego bym nie chcial, choc wlasciwie jade do Rygi. Sam nie wiem co robic. Moze sie wybiore do innego miasta. Ale jak tam dojechac? Warszawiacy, oraz Wy, ziomale, pomozcie. Udowodnijcie, ze zaslugujecie na swa doskonala opinie. A aesa prosze, aby czuwal/a by nie bylo zadnych wulgaryzmow w tym watku. Musimy byc dla siebie nie tylko pomocni, ale uprzejmi, grzeczni oraz kurtularni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Jak dojechac do Rygi? IP: *.pekao.com.pl 14.02.06, 08:41 Do Rygi to najszybciej przez Ząbki, proszę ja ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak dojechac do Rygi? 14.02.06, 12:14 ad,pomyliłeś ortografię- przez ząbki/małą literą/,ale najprościej pochlać. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak dojechac do Rygi? 14.02.06, 03:23 Nie,wystarczy posłuchać 10 razy orędzia Pana Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
dwato Re: Jak dojechac do Rygi? 14.02.06, 22:43 po co dziesięć ty sadysto raz wystarczy przecież nie chcesz go zabić ( chyba ?) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak dojechac do Rygi? 15.02.06, 00:03 Ja nikogo nie chcę zabijać,ja tylko się martwię o swoje podatki Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jak dojechac do Rygi? 14.02.06, 23:48 Nigdzie nie wychodż. Jeszcze sie przeziębisz. Rygę masz tu: www.viewlatvia.com/webcam5.html Bon vogue :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jak dojechac do Rygi? IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 23:51 i Bon Glamour Odpowiedz Link Zgłoś
echo66 Re: Jak dojechac do Rygi? 15.02.06, 00:11 Autobusem, o pociągu zapomnij.Zadzwoń do informacji na Dw.Zachodnim PKS w Warszawie, ale uważaj, nie maja wszystkich połączeń! Zadzwoń do firmy Biacomex (Białystok), jezdzi też Nordea z Łotwy (niezły autobus Tallin-Kraków), czas podróży 12h(?). Samolot - najtańsza kombinacja ok. 1000pln, standardowo ok. 1400pln, lecisz 1,30h - 1,45h w zależnie od typu samolotu. Samochód - 8-10h (zima), drogi nie najgorsze, asfalt równy, tylko radarów sporo. Oznakowanie w porzo, markowych stacji benzynowych tyle co w Polsce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan anie lepiej do Wolomina? bliżej szybciej ciekawiej IP: *.chello.pl 15.02.06, 03:06 niż do jakieś Rygi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Na Skwer Ryski blizej IP: *.acn.waw.pl 15.02.06, 15:34 ostatecznie jest tez Ryskie Biuro Informacji Turystycznej na Pl. Zbawiciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Nie ma Rygi IP: *.crowley.pl 15.02.06, 15:41 Nie ma Rygi jest Ruciane Nida. Decyduje sie Pan? -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: Jak dojechac do Rygi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:50 nie musisz isc na dworzec-walnij na maksa browcow i ...jedziesz do rygi Odpowiedz Link Zgłoś