Dodaj do ulubionych

help prosze help!

21.02.06, 10:46
help prosze help! Po raz pierwszy od nie pamietam kiedy mamy ochote wybrac
sie ze znajomymi potanczyc przy fajnej muzyce. Robie przeglad klubow na
stronkach i jestem przerazona! czy w tym miescie normalna osoba w wieku pod
trzydziestka, nie wylansowana, ze srednim portfelem moze gdzies pojsc
potanczyc (nie lansowac sie, nie podrywac, nie byc podrywana) bez ryzyka, ze
jakis buc na bramce stwierdzi, ze nie jest odpowiednio dzezi czy jak to tam
sie dzisiaj mowi? Jakie miejsce spelni te (niewygorowane mam nadzieje...)
warunki? Pomozecie? Dzieki z gory!!
Obserwuj wątek
    • sebpl Pomoc udzielona. Rozejsc sie. 21.02.06, 11:02
      Polecam kluby oazowe. Mozna sie pogibac przy gitarce i poklaskac w rece. Kto
      umie spiewac to nawet na karaoke sie zalapie (obecny hit - Jezus naszym Panem jest)
      • postka Re: Pomoc udzielona. Rozejsc sie. 21.02.06, 11:08
        jak rozumiem mam do czynienia z wytrawnym klubowym wyjadaczem, wylansowanym
        dzezi kolesiem ktoremu w jego mniemaniu do piet normalni ludzie nie dorastaja.
        Gratulacje. Sugestia zostala zignorowana.
        • sebpl Re: Pomoc udzielona. Rozejsc sie. 21.02.06, 11:17
          postka napisała:

> jak rozumiem mam do czynienia z wytrawnym klubowym wyjadaczem, wylansowanym
          > dzezi kolesiem ktoremu w jego mniemaniu do piet normalni ludzie nie dorastaja.
          > Gratulacje. Sugestia zostala zignorowana.

A szkoda. Dzisiaj przed zabawa bedzie pogadanka o przekladzie pisma swietego w
          odniesieniu do Miedzynarodowego (sic) Dnia Jezyka Polskiego.

W razie czego, bede przy stoliku z sokiem pomaranczowym. (Nie podrywam,
          zapraszam tylko na wspolne rekolekcje).
          • postka Re: Pomoc udzielona. Rozejsc sie. 21.02.06, 11:23
            w takim razie zycze milej zabawy. Raczej sie nie pojawie zeby nie narazac
            kolegi na niekontrolowane zakrztuszenie soczkiem pomaranczowym.
            • sebpl Re: Pomoc udzielona. Rozejsc sie. 21.02.06, 12:22
              Wpierw musialabys cos madrego po aramejsku powiedziec.
      • Gość: vortex Gdzie jest gizmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:09
        On zna taki fajny lokal, ja zreszta tez zbieram odwage...
        A tak na serio to zwie sie Tomba Tomba - daja czadu, a jednoczesnie masz spokoj
        zagwarantowany. Jezeli wybierasz sie przed marcem - to jest jeszcze Le Madame,
        ale tam mozna zostac trafionym moczem. Chadza tam kwiat naszej inteligencji,
        m.innymi Kazimiera Szczuka i Grzegorz Jarzyna.
        • postka Re: Gdzie jest gizmo? 21.02.06, 11:15
          na kwiecie inteligencji mi jakos nie zalezy:) Tomba jak widze jest gay
          friendly - mnie to nie przeszkadza, ale obawiam sie, ze meska czesc znajomych
          nie bedzie zachwycona niestety... ale dzieki za info:)
          • rakkar5 Re: Gdzie jest gizmo? 21.02.06, 11:28
            Dwa, trzy lata temu było fajnie w Tygmoncie na Mazowieckiej. Teraz nie wiem.
            • jaa_ga Re: Tygmont? 21.02.06, 11:32
              Tam w dalszym ciągu jest sympatycznie i "muzycznie" :)
              • Gość: gizmo Re: Tygmont? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:35
                Vortex zna się na rzeczy. Tomba Tomba jest extra. Choć kiedy chcesz zatańczyć w
                większym towarzystwie polecam M25. Fajne techno tam leci. A na afterek zawsze
                możesz wpaść do Le Madame.
                • Gość: vortex Re: Tygmont? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:03
                  o to to to to ... Z ust mi to wyjales. Zapomnialem i tym swietnym miejscu.
                  Swego czasu byla tam imprezxa swiat kobiety
                  www.m25.waw.pl/photos/photo39.html oraz suka off. Bardzo alternatywne.
                  Mowiac szczerze projekt wykorzystania mozliwosci fundacji do krzewienia kultury
                  i tezyzny (w celach oczywiscie niekomercyjnych) jest swojego rodzaju
                  potwierdzeniem - Polak potrafi.
                  • warzaw_bike_killerz Re: Tygmont? 21.02.06, 12:08
                    Dziwne, ze w dobie takiej kultury przez duze K, bulwersujemy sie, ze na
                    korporacyjnych imprezach dzieja sie artystyczne scenografie w wykonaniu
                    indywidualistow. Przeciez to symptom pelnego obycia z kultura!
                    • Gość: vortex Re: Tygmont? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:15
                      wbk - srednia stats oburzonych wyszla na pewno mniejsza niz akceptujacych. Stad
                      powszechne zezwolenie na tego rodzaju zjawiska. Oczywiscie wszystko to dzieje
                      sie pod wplywem znanych inteligentow i autorytetow. Muniek sie dziwi ze
                      burmistrz Pcimia nie zezwolil mu na obnoszenie sie z koszulka "Jestem Zydem" a
                      znanej skad inad intelektualistce Kazimierze S w koszulce "Mam okres".
                      • Gość: gizmo Re: Tygmont? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:24
                        Swoją drogą jest dość prawdopodobne, że przez kilka dni w miesiącu Szczuka nosi
                        koszulkę ze stwierdzeniem faktu. A jak jest w przypadku Munieka? Jest Żydem w
                        niedziele? W dni nieparzyste? W lata przestępne? A może po prostu łże jak pies?
                        No to powinien nosić koszulkę "bywam jak pies".
                        • warzaw_bike_killerz Re: Tygmont? 21.02.06, 12:28
                          W zasadzie, to bez koszulki, Kazia zachowuje sie jakby miala okres przez 30 dni
                          w miesiacu. Manifestacja w jej przypadku jest smieszna.
                          • sebpl Re: Tygmont? 21.02.06, 12:30
                            Hmmm.... myslalem, ze Kazia tak przez sentyment ta koszulke zalozyla
                            .
                            • Gość: vortex Re: Tygmont? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:40
                              Nikt z Was ani ja nie potrafimy w takim razie zglebic tego przekazu. Martwi
                              mnie to bardzo. Chyba napije sie wodki.
                              • Gość: gizmo Re: Tygmont? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:43
                                Kazia bez koszulki???!!! Brrr... Bo zapewne i bez biustonosza - jak na
                                sufrażystkę przystało. To ciekawsze niż zdjęcia z balu Citibanku.
    • Gość: piii Re: help prosze help! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 13:01
      Gdybyś prosiła o pomoc, to bym Ci pomógł, ale taką helpkę to chętnie wyhelpkuję
      w helpkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka