tedzikooo 23.06.06, 11:08 Chciałem sie dowiedziec mianowicie o pewien dojazd do Żerańa (Białołęka). Mało orientuje sie o Warszawie dla mnie te linie numery tramwajów ,autobusów to zagadka ?? Oczywiscie ruszam od strony Wyszkowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: dojazd ? 23.06.06, 11:25 Z ktorego Wyszkowa? Z tego spod Warszawy kieruj sie na Radzymin. Odpowiedz Link Zgłoś
tedzikooo Re: dojazd ? 23.06.06, 11:30 ale chodzi mi o konkretne linie autobusów do Zerania ? Jakies przesiadki ? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: dojazd ? 23.06.06, 13:01 Z tego co wiem, z Wyszkowa nic nie jeździ do Warszawy, a co dopiero na Żerań... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: dojazd ? 23.06.06, 13:38 Też tak słyszałem, że nic stamtąd do Wawy nie jeździ. Kiedys ponoc kolej była, ale splajtowała. Zostaje dawac z buta albo z pedała. Ten drugi sposób nieco szybszy. Killer podał azymut: na Radzymin i tego sie trzeba trzymac. Potem kierunek Marki. W Markach zapytaj sie o Korbaczewskiego z Mławy. On zna dobrze teren i pokieruje sie na Żeran. Pozdro i szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedzikooo Re: dojazd ? IP: *.wyszkow.tnp.pl 23.06.06, 13:57 hmm jak to nic nie jezdzi ? %-) to co mam jechac na Dworzec wilenski a pozniej na Zeran ulica Jagielonka,Modlinska ?? A nie byłoby łatwiej Torunska non-stop skreci przed Markami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: dojazd ? 23.06.06, 14:03 Jak porwiesz jakis tramwaj, to pojedzie nawet do Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amiko Re: dojazd ? IP: *.lan / 83.238.15.* 23.06.06, 15:17 Z Wyszkowa do warszawy jeżdżą na wileniak autobusy co ok. 10-15 min. Na wileniaku w autobus np. 101, najlepiej sprawdzić na www.ztm.waw.pl, tam jest niezła wyszukiwarka. Pozdro! WWY Odpowiedz Link Zgłoś