Gość: Kamil IP: *.eranet.pl 18.02.07, 14:25 Lokal jest średni. na zamówienie czeka się powyżej godziny a pizza przyjechała zimna. myślałem że będzie to fajne miejsce jednak ja jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJFlores Prima Vera IP: *.eranet.pl 18.02.07, 14:26 Ja nie zamawiałem pizzy, lecz mieszkam w pobliżu i miałem tą (nie)przyjemność odwiedzić lokal. Obsługa niemiła i w dodatku myli zamówienia. Ale wystrój ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Wcale nie ciekawie IP: *.eranet.pl 18.02.07, 14:38 Znam wiele ciekawszych miejsc i nie wiem czemu jest to tak zachwalane w artykule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proberto super wiera:D IP: *.aster.pl 20.09.08, 18:20 Hehehe, zrobili autora w konia:D Z tego co słyszałem, to współwłaścicielka absolutnie nie z Ukrainy tylko z Azji i to muzułmańskiego kraju - nawet babka arabskie imię nosi (Samira czy jakoś tak). Nazwa, błędna, wynikała z niewiedzy i ignorancji, zaś historia o Ukrainie i Wierze to jakaś kosmiczna bzdura. Nazwa pseudo-włoska, dania ruskie a wystrój pseudoafrykański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Prima Vera IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.08, 16:13 Czy można kupić koszulkę i za ile złotych Odpowiedz Link Zgłoś