Gość: radzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 22:15 ciekawe od kiedy 14. (a w domyśle 18, jak w końcu zbierze się WD) miejsce nie jest zagrożone? Ja rozumiem, że Olowi K. zaślepienie przesłania rozum, ale czasem warto trzymać się faktów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parazauroloff Re: Polonia przed rundą wiosenną 08.03.07, 12:47 Gość portalu: radzik napisał(a): > ciekawe od kiedy 14. (a w domyśle 18, jak w końcu zbierze się WD) miejsce nie > jest zagrożone? Ja rozumiem, że Olowi K. zaślepienie przesłania rozum, ale > czasem warto trzymać się faktów Ci (Wydział Dyscypliny) co tworzyli te "fakty" już się nie zbiorą. Być może Dziekanowski będzie przekonywał ich następców, że klub powinien płacić za jego pijańskie ekscesy na zgrupowaniu litewskim ale to "faktem" jeszcze nie jest. Faktami są natomiast zeznania przed prokuratorem potwierdzające korupcyjny proceder m.in. w wymienionych w artykule zespołach drugoligowych. Brak reakcji WD w tej oczywistej kwestii powoduje, że ocena tegoż WD musi być też oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia przed rundą wiosenną IP: *.icm.edu.pl 09.03.07, 10:28 Strasznie mnie śmieszy, jak Kwiatkowski wpada w histerię i pozbywa się resztek obiektywizmu, wymachując czarnym szalem. Takie teksty są dobre w Polonia Ole, a nie powaznej gazecie. Olek, wiem ze znow chcesz wypłynać w wydaniu ogolnopolskim, ale znaj chlopcze swoje miejsce w szyku - twoj czas sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starwalker Re: Polonia przed rundą wiosenną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:59 Czas ITI, Zygo i Waltera w Legii też dobiega końca. Ciekawe kto będzie waszym nowym sponsorem? Może SKLW ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polonia przed rundą wiosenną IP: 217.153.131.* 10.03.07, 15:12 Mam pytanie, może nie do końca związane z piłką. Czy jacek Bazan to nie jest ten od Marty Gordziewicz z TVN24? Jestem zainteresowany, bo fajna dupka z niej, a jeśli jeszcze gustuje w panach ze sportem związanych, to chyba jeszcze fajniejsza. Jak się z jackiem Bazanem rozstanie to może będzie można się za nią wziąć :)) Odpowiedz Link Zgłoś