Gość: Pietia IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:13 No właśnie, czy jeszcze istnieją w Warszawie takie miejsca? Kłaniam się uprzejmie Pietia _________________________________________ I to by było na tyle co i na przodzie.... a reszta jest milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Fryzjer, u którego można się ogolić 20.07.03, 23:19 ogolic, ale co? Badz bardziej precyzyjny w swoich pytaniach. Ogolic glowe , wasy , brode, nogi, czy moze jeszcze cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietia Re: Fryzjer, u którego można się ogolić IP: *.pseinfo.pl / localhost 21.07.03, 09:09 Sformułowanie "się ogolić" chyba wyraźnie wskazuje na zarost na twarzy. I o to mi chodziło Kłaniam się uprzejmie Pietia _________________________________________ I to by było na tyle co i na przodzie.... a reszta jest milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Fryzjer, u którego można się ogolić 21.07.03, 12:01 Czesc ! Kiedys moj kolega chodzil na golenie do Europejskiego .Ale czy teraz gdzies na miescie mozna sie ogolic?. Nie wiem .Ja wole sam sie ogolic.Potem goracy prysznic. Nastepnie ryjo trzeba raz na tydzien oczyscic i uzyc face scrub. Po goracej kapieli polecam balsamy do twarzy i ciala Nivea. Przy wiekszym zasobie gotowki mozna sie skusic na Diora, YSL, lub cokolwiek z wyzszej polki. Po tych wszystich zabiegach dobra wode toaletowa, nie zapominamy o wypucowanych jak lusterka lakierach i walimy na dancing. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fryzjer, u którego można się ogolić 21.07.03, 13:35 Gość portalu: Pietia napisał(a): > Sformułowanie "się ogolić" chyba wyraźnie wskazuje na zarost na twarzy. I o to > mi chodziło > > Kłaniam się uprzejmie > Pietia > z przykrosia stwierdzam, ze sformulowanie "sie ogolic" od biedy, wiec nie wyraznie wskazuje na zarost twarzy. Owlosienie glowy równiez mozna pod nie podciagnac. Piszac "sie ogolic" rozumiem, ze sam chcesz tego dokonac, po diabla Ci wiec wizyta u fryzjera? Sensowniej bylo by napisac " dac sie ogolic (przez fryzjera), ale nie bedziemy sie w takie detale przeciez bawic.Pozdrowienia > _________________________________________ > I to by było na tyle co i na przodzie.... > a reszta jest milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś