prezydent2010 04.11.07, 15:22 4 listopada 1952 roku urodziła się Hanna Gronkiewicz-Waltz. Czego Jej życzycie z okazji 55 urodzin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojajurek Re: 55. urodziny Hanny Gronkiewicz-Waltz 04.11.07, 15:28 prezydent2010 napisał: > 4 listopada 1952 roku urodziła się Hanna Gronkiewicz-Waltz. > > Czego Jej życzycie z okazji 55 urodzin? > Żeby jej policzki obwisły - wtedy oczka będzie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: 55. urodziny Hanny Gronkiewicz-Waltz 04.11.07, 15:31 Solenizantko:nie badz nigdy MOHEREM!Zdrowia i odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: 55. urodziny Hanny Gronkiewicz-Waltz 04.11.07, 15:32 Na poważnie, to życzę jej żeby bardziej zajęła się Warszawą a mniej wielką polityką. Bo ją druga kadencja ominie i skończy się jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prażak Re: 55. urodziny Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 17:55 rozumu, ale to chyba niemożliwe :( Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: 55. urodziny Hanny Gronkiewicz-Waltz 04.11.07, 18:13 niech se odpuści kopulację z duchem świętym. całkiem od tego zgłupiała. lepiej z e zwykłym chłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prażak Znasz takiego hazardzistę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 06:16 moze kogoś od Andriu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he naprawdę nikt dobrego słowa nie ma ? n/t IP: *.chello.pl 05.11.07, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
chromare1 Re: ...urodziny 05.11.07, 16:51 ...to ona taka stara.???A życzenie jest takie : mniej kolesi a więcej fachowców w urzędach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Równolatka Re: 55. urodziny Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.chello.pl 06.11.07, 11:24 Duzo zdrówka, pomyślności, sukcesów oraz wytrwałości. I otaczania sie mądrymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: 55. urodziny Hanny Gronkiewicz-Waltz IP: *.chello.pl 06.11.07, 19:25 Gość portalu: Równolatka napisał(a): > Duzo zdrówka, pomyślności, sukcesów oraz wytrwałości. I otaczania > sie mądrymi ludźmi. a ja myślałem że baby sobie lat odejmują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Życzę realizacji Wielkiej Warszawskiej Wizji IP: *.acn.waw.pl 07.11.07, 08:48 aby przenieść Łazienki, Belweder, Aleje Ujazdowskie, Ogród Saski, Plac Piłsudskiego, Plac Bankowy, Most Poniatowskiego, Wyścigi, Legię, Polonię, cały Żoliborz i co tam jeszcze tak jak to stoi pod Łomianki a na uwolnionych i korzystnie sprywatyzowanych terenach postawić apartamentowce tak aby wreszcie Warszawa stała się finansową potęgą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana mam nadzieję że i wy dostaniecie takie życzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 09:29 "Żeby ci policzki obwisły" "Rozumu, chociaż to niemożliwe" itp Może pożyczcie sobie niektórzy kultury, bo coś krucho? Tysiąc wymagań w stosunku do innych, zero od siebie - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana Re: mam nadzieję że i wy dostaniecie takie życzen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 09:30 I jeszcze żeby nie było: Życzę pani prezydent zdrowia, spokoju i sukcesów w zarządzaniu miastem. Odpowiedz Link Zgłoś