Dodaj do ulubionych

Warsiawsioki na forum Katowice

13.09.03, 13:21
www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=426
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Re: Warsiawsioki na forum Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 13:24
      Ooooooo ! Młody adolfik przyleciał do wstrętnej Warszawy :))
      • niech Re: Warsiawsioki na forum Katowice 13.09.03, 13:25
        Czy to slonzkie gowno musi wyplywac wlasnie na tym forum? Adminie, napraw rury!
        • Gość: obywatel Re: Warsiawsioki na forum Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 13:27
          nie kracz, bo jeszcze niejaki silesius przyleci - to dopiero faszystowskie
          goowno !:)
          • Gość: xt hahahahahaha IP: *.jerozolimskie.pl 13.09.03, 14:54
            Gość portalu: obywatel napisał(a):

> nie kracz, bo jeszcze niejaki silesius przyleci - to
            dopiero faszystowskie
            > goowno !:)

Moze i goowno ale nie gowno

Nie sa wstanie wykrakac silesiusa chocby
            zuzyli kupe pampersow

Niestety silesius jest poza ich zasiegiem ;)
            • Gość: settembrini Re: hahahahahaha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 17:25
              silesiusowi intelektualnie nie sa w stanie podskoczyc, co najwyzej sa w stanie
              gownem rzucac, jak zostali nauczeni od dziecka
              • Gość: obywatel Re: hahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 17:54
                gówno intelektualne obrzucać gównem, tez mi sztuka .
                • Gość: settembrini Re: hahahahahaha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 17:55
                  masz racje, wiec nie bede sobie brudzil rak i oszczedze cie

> gówno intelektualne obrzucać gównem, tez mi sztuka .
                  • Gość: obywatel Re: hahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 17:57
                    ty cos potrafisz wymyslec sam, czy tylko łapkę podawac i gryź ć potrafisz ???
                    Czuwaj piesku arnolda i SS-ileliusa ?:)
                    • Gość: settembrini Re: hahahahahaha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:03
                      przy "rozmowie" z toba myslec nie trzeba, sam sie osmieszasz i ponizasz
                      wiecej do myslenia mi daje moj kot, zna wiekszy zasob slow

> ty cos potrafisz wymyslec sam, czy tylko łapkę podawac i gryź ć potrafisz ???
                      > Czuwaj piesku arnolda i SS-ileliusa ?:)
              • Gość: podatnik do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 18:14
                Kto ciebie znmajstrował odszczepińcu ?
                Tamci (arnold i sislesius) to przynajmniej jawnie sie przyznają, że są
                faszystami - a ty wyskoczyłes komuś spod ogona i teraz liżesz rękę każdej obcej
                przybłędzie w nadziei na bilet do raj(ch)u, ha, ha, ha !:))
                • Gość: settembrini Re: do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:17
                  slaby z ciebie obserwator. jesli juz czytujesz forum katowickie, to rob to z
                  atencja. niemcy nie naleza do moich ulubionych nacji. nie bede ci wykladal
                  moich zapatrywan bo nie zrozumiesz. no chyba ze mimo to poprosisz
                  • Gość: podatnik Re: do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 18:21
                    Oj, bo sie poskarżę twoim panom i pójdziesz na mydełko "Fa" :)
                    • Gość: settembrini Re: do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:24
                      nawet ten emotikon nie sprawia, ze jestes zabawny. po raz kolejny jestes
                      zenujaco prymitywny. a co to znaczy "isc na mydelko fa" nie mam p[ojecia, ale
                      pewnie sam to znasz z autopsji. wyjsnisz mi?

Gość portalu: podatnik napisał(a):

> Oj, bo sie poskarżę twoim panom i pójdziesz na mydełko "Fa" :)
                      • Gość: podatnik no dobra piesku, grzeczny piesek, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 18:30
                        waruj tutaj do powrotu swoich panów i pilnuj "szwabskiego porządku" - może
                        dostaniesz jakis ochłap w nagrodę :))

p.s.: poproś dziadków, żeby ci wyjaśnili to "mydełko" - no chyba, że mnie
                        poprosisz, to wyjaśnię.., ale najwyżej później, nie chce mi się siedziec w
                        necie i czytac twoich wypocin (plwocin ?) :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka