arnold7 13.09.03, 13:21 www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=426 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obywatel Re: Warsiawsioki na forum Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 13:24 Ooooooo ! Młody adolfik przyleciał do wstrętnej Warszawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Warsiawsioki na forum Katowice 13.09.03, 13:25 Czy to slonzkie gowno musi wyplywac wlasnie na tym forum? Adminie, napraw rury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Warsiawsioki na forum Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 13:27 nie kracz, bo jeszcze niejaki silesius przyleci - to dopiero faszystowskie goowno !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xt hahahahahaha IP: *.jerozolimskie.pl 13.09.03, 14:54 Gość portalu: obywatel napisał(a): > nie kracz, bo jeszcze niejaki silesius przyleci - to dopiero faszystowskie > goowno !:) Moze i goowno ale nie gowno Nie sa wstanie wykrakac silesiusa chocby zuzyli kupe pampersow Niestety silesius jest poza ich zasiegiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: hahahahahaha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 17:25 silesiusowi intelektualnie nie sa w stanie podskoczyc, co najwyzej sa w stanie gownem rzucac, jak zostali nauczeni od dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: hahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 17:54 gówno intelektualne obrzucać gównem, tez mi sztuka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: hahahahahaha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 17:55 masz racje, wiec nie bede sobie brudzil rak i oszczedze cie Gość portalu: obywatel napisał(a): > gówno intelektualne obrzucać gównem, tez mi sztuka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: hahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 17:57 ty cos potrafisz wymyslec sam, czy tylko łapkę podawac i gryź ć potrafisz ??? Czuwaj piesku arnolda i SS-ileliusa ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: hahahahahaha IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:03 przy "rozmowie" z toba myslec nie trzeba, sam sie osmieszasz i ponizasz wiecej do myslenia mi daje moj kot, zna wiekszy zasob slow Gość portalu: obywatel napisał(a): > ty cos potrafisz wymyslec sam, czy tylko łapkę podawac i gryź ć potrafisz ??? > Czuwaj piesku arnolda i SS-ileliusa ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 18:14 Kto ciebie znmajstrował odszczepińcu ? Tamci (arnold i sislesius) to przynajmniej jawnie sie przyznają, że są faszystami - a ty wyskoczyłes komuś spod ogona i teraz liżesz rękę każdej obcej przybłędzie w nadziei na bilet do raj(ch)u, ha, ha, ha !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:17 slaby z ciebie obserwator. jesli juz czytujesz forum katowickie, to rob to z atencja. niemcy nie naleza do moich ulubionych nacji. nie bede ci wykladal moich zapatrywan bo nie zrozumiesz. no chyba ze mimo to poprosisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 18:21 Oj, bo sie poskarżę twoim panom i pójdziesz na mydełko "Fa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: do budy settembrini, kundlu nijaki ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:24 nawet ten emotikon nie sprawia, ze jestes zabawny. po raz kolejny jestes zenujaco prymitywny. a co to znaczy "isc na mydelko fa" nie mam p[ojecia, ale pewnie sam to znasz z autopsji. wyjsnisz mi? Gość portalu: podatnik napisał(a): > Oj, bo sie poskarżę twoim panom i pójdziesz na mydełko "Fa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik no dobra piesku, grzeczny piesek, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 18:30 waruj tutaj do powrotu swoich panów i pilnuj "szwabskiego porządku" - może dostaniesz jakis ochłap w nagrodę :)) p.s.: poproś dziadków, żeby ci wyjaśnili to "mydełko" - no chyba, że mnie poprosisz, to wyjaśnię.., ale najwyżej później, nie chce mi się siedziec w necie i czytac twoich wypocin (plwocin ?) :)) Odpowiedz Link Zgłoś