Dodaj do ulubionych

Do włosów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:07
Poproszę o krótkie przetłumaczenie

Vorbereitung und Aufbau des Haares fur ein gleichmassiges Ergebnis. Vor dem
Gebrauch eines Glatteisens auf trockenes Haar spuren.

Dziękuję
Obserwuj wątek
    • tiggerific Re: Do włosów 17.11.05, 14:29
      marcin, zostaw prostownicę i nie męcz włosów ;)
      • Gość: Marcin Re: Do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:52
        Ale to m oja matka sobie kupiła i nie wie teraz jak uzywać?
        • kokolores Marcin 17.11.05, 16:36
          Ja mam prasowalnice i NIE WOLNO jej uzywac na mokre wlosy!!!Musza byc calkiem
          suche bo inaczej sie popala!!!Mozesz spytac jakiejs fryzjerki!
          :o)
    • Gość: ciocia Krysia co za czasy, wszystko ludziska przerabiają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:07
      Przed użyciem jakiegoś straszliwego zelaza spryskać preparatem suche włosy. A
      to dla uzyskania równomiernego efektu.
      • Gość: ich Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.11.05, 16:59
        • Gość: Marcin Re: Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:55
          Czyli jak w końcu ma być?
          I czy po spryskaniu suchych włosów ma to wyschnąć, czy od razu używać żelastwa.
          • kokolores :)) 17.11.05, 19:18
            Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Czyli jak w końcu ma być?
            > I czy po spryskaniu suchych włosów ma to wyschnąć, czy od razu używać żelastwa.

A czym ty je chcesz spryskac i w jakim celu?????????PO CO????
            Myjesz wlosy szamponem , jak chcesz mozesz uzyc pianki do modelowania.Suszysz je
            do suszarka lub czekasz az wyschna same i kiedy sa zupelnie suche "prasujesz
            prasowalnica"!!!Qurna ja nie jestem fryzjerka ale ja tak to robie i mam jak
            narazie zdrowe wlosy i mam ich duzo!!!

Proste jak metr sznurka w kieszeni!
            • Gość: ich bügelst Du nur Deine Kopfhaare? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.11.05, 20:16
              • kokolores Re: bügelst Du nur Deine Kopfhaare? 17.11.05, 20:20
                wlasciwie,
                Ich glätte meine Haare mit dem Glätteisen oder auch Haarglätter genannt!!
          • tiggerific Re: Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! 17.11.05, 20:26
            prostownicę tylko na suche włosy. Jeśli masz jakiś preparat, który poprawia
            efekt prostowania, nakładasz go czy tam spryskujesz i czekasz aż włosy wyschną.

koko, prasowalnicą to chyba w maglu? :)
            • kokolores Re: Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! 17.11.05, 20:33
              qurcze nic innego mi do glowy nie przyszko,hehe!
              :o))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka