Gość: Marcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:07 Poproszę o krótkie przetłumaczenie Vorbereitung und Aufbau des Haares fur ein gleichmassiges Ergebnis. Vor dem Gebrauch eines Glatteisens auf trockenes Haar spuren. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: Do włosów 17.11.05, 14:29 marcin, zostaw prostownicę i nie męcz włosów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:52 Ale to m oja matka sobie kupiła i nie wie teraz jak uzywać? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Marcin 17.11.05, 16:36 Ja mam prasowalnice i NIE WOLNO jej uzywac na mokre wlosy!!!Musza byc calkiem suche bo inaczej sie popala!!!Mozesz spytac jakiejs fryzjerki! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Krysia co za czasy, wszystko ludziska przerabiają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:07 Przed użyciem jakiegoś straszliwego zelaza spryskać preparatem suche włosy. A to dla uzyskania równomiernego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.11.05, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:55 Czyli jak w końcu ma być? I czy po spryskaniu suchych włosów ma to wyschnąć, czy od razu używać żelastwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores :)) 17.11.05, 19:18 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Czyli jak w końcu ma być? > I czy po spryskaniu suchych włosów ma to wyschnąć, czy od razu używać żelastwa. A czym ty je chcesz spryskac i w jakim celu?????????PO CO???? Myjesz wlosy szamponem , jak chcesz mozesz uzyc pianki do modelowania.Suszysz je do suszarka lub czekasz az wyschna same i kiedy sa zupelnie suche "prasujesz prasowalnica"!!!Qurna ja nie jestem fryzjerka ale ja tak to robie i mam jak narazie zdrowe wlosy i mam ich duzo!!! :o) Proste jak metr sznurka w kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich bügelst Du nur Deine Kopfhaare? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.11.05, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: bügelst Du nur Deine Kopfhaare? 17.11.05, 20:20 wlasciwie, Ich glätte meine Haare mit dem Glätteisen oder auch Haarglätter genannt!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! 17.11.05, 20:26 prostownicę tylko na suche włosy. Jeśli masz jakiś preparat, który poprawia efekt prostowania, nakładasz go czy tam spryskujesz i czekasz aż włosy wyschną. koko, prasowalnicą to chyba w maglu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Kryśka! to nie jest sprühen tylko spüren! 17.11.05, 20:33 qurcze nic innego mi do glowy nie przyszko,hehe! :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś