Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:32 kacperle, skad tak dobrze znasz jezyk naszych sasiadow ? jestes filologiem, mieszkales/mieszkasz w Niemczech ... ? marta-martusia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: kacper :) 02.01.06, 19:49 jak założysz fanklub, to ja zamawiam skarbnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz W moim fanklubie możesz zostać prezeską! n/t IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: W moim fanklubie możesz zostać prezeską! n/t 02.01.06, 20:19 rozpatrzę Twój wniosek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syl Re: kacper :) IP: 85.219.136.* 02.01.06, 20:02 hehe es sieht so aus, als ob Du das größte Interesse auf diesem Forum erregen würdest :D:D:D Man fragt sich nur, warum gerade Du... es gibt doch viele Mitglieder dieses Forums, die auch Deutsch gut kennen... :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kacperle Re: kacper :) 02.01.06, 21:38 iggerific napisała: > jak założysz fanklub, to ja zamawiam skarbnika :) OK.OB.Einverstanden und genehmigt. Kasę dzielimy po bratersku.W wątku Akzentrei są dwie anegdotki dla Ciebie Tygrysku. Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
kacperle Re: kacperle jestes filologiem? 02.01.06, 22:11 Gość portalu: marta napisał(a): > kacperle, skad tak dobrze znasz jezyk naszych sasiadow ? jestes filologiem, > mieszkales/mieszkasz w Niemczech ... ? > > > > marta-martusia@gazeta.pl Hi Marta, powiedzmy że jestem. chociaż tak na prawdę to daleko mi jeszcze do rasowego filologa. Nie mieszkałem, nie mieszkam i nie noszę się z zamiarem zamieszkania w Niemczech. Kacperle jest Polak Mały. Co do znajomości niemieckiego, to mitologizujesz Marta. Powiem wręcz, że słabo znam ten język. Na tym forum są pod tym względem prawdziwi giganci. Ale dla Ciebie Marta ekstra uśmieszek :-) , (Niestety kacperle ma taki głupi uśmiech.) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś