rycesz 28.04.06, 14:40 witam czy ma ktos moze linka skad mozna by pobrac gramatyke j. niemieckiego np. jako pdf? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Caracaz Re: gramatyka e-book IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:01 Ja mam ściągnietą pewną gramatykę Dudena, mogłabym posłac na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marscha Re: gramatyka e-book IP: *.olnet.com.pl 28.04.06, 21:35 to ja też bym reflektowała m. Mswen@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasil Re: gramatyka e-book IP: 80.50.92.* 21.05.06, 20:49 Też, jaby można było prosić o przesłąnie gramatyki, to podaje adres: celtusek@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caracaz Re: gramatyka e-book IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:03 OK! Jest to kurze Grammatik, ale np na opisówkę się przydaje ;) Gdyby ktoś mógł mi pomóc, to ponawiam swoje ogłoszenie, które zginęło tutaj w tłumie: "Zbieram rozdziały z różnych podręczników na temat Arzt, Gesundheit, Krankheit itp.Nie mogę kupic wszystkich podręczników, czy ktoś mógłby pomóc i zeskanować?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki interesuje ciem tez g l e b o k a a n a l y z a IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.06, 23:07 ????????????????????????????????? j. Odpowiedz Link Zgłoś