08.05.06, 18:59
hej!!! wyjeżdzam do niemiec na 2 miesiace. mam prozbe do osob, ktore tam były
i mogły by mi podpowiedziec kilka ciekawostek co do zycia w tamtym kraju!!!
gdzie opłaca sie kupowac, z jakich kart telfonicznych najlepiej kozystać i
takie tam inne dobre rady. będę wdzięczna .(:
Obserwuj wątek
    • ich11 ja tam nie byłem, ja tutaj mieszkam 20 lat 08.05.06, 19:17
      co chcesz dokładnie wiedzieć? Po co chcesz kupować? Dowiedz się, czy w Twojej
      miejscowości jest Tafel e.V., to dostaniesz produkty żywnościowe za frico,
      ciepły posiłek w Suppenküche, latem jest ciepło, zabierz śpiwór do spania albo
      idź na polską dyskotekę i rozejrzyj się za facetami (ale nie z Polski). Nie
      musi być piękny, może być gruby tak jak jego portfel. Upewnij się, że żona
      wyjechała z przyjacielem na dwa miesiące, wtedy możesz zająć na dwa miesiące
      jej miejsce!
      Viel Spaß! W ostateczności odszukaj mnie, pomagam lepiej od konsula! ;)))))
    • Gość: Loreley Re: WYJAZD!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.06, 19:37
      Co masz zamiar kupowac?, jesli jedzenie to czy jestes wybredna/y? , dokad
      dzwonic?, bedziesz miec dostep do telefonu stacjonarnego???

Wiesz, mnie sie oplaca jesc w dobrej restauracji przy najpiekniejszym bulwarze
      w miescie :))... Sprecyzuj pytania.
      • Gość: jecki endlich das Coming-Out von Loreley !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.06, 19:52
        - jest kucharka... :-)

j.
        • Gość: Loreley Re: endlich das Coming-Out von Loreley !!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.06, 19:56
          Dla Ciebie Jecki moge byc i sprzataczka ...;)))
          • Gość: jecki eine sehr reife Einstellung !!! :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.06, 20:38
            - es kommt, wie immer, auf die Persönlichkeit an...

j.
          • Gość: kacper Re: endlich das Coming-Out von Loreley !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:40
            Loreley,

chciałabyś być dla Jeckiego sprzątaczką?
            Dziewczyny od Paschy mówią, że po Nim więcej jest sprzątania niż przyjemnośći.
            Może to pomówienia wrednych gerlasek, ale na wszelki wypadek skonsultuj się z
            ichem11.On z Jeckim znają się jak dwa łyse qńe.
            :o)))))
            Your poor kacperle
            • loreley1 Re: endlich das Coming-Out von Loreley !!! 08.05.06, 20:48
              Kacperle,

tak zawodowo jak i prywatnie nie ulegam opinii osob trzecich, nawet jesli moje
              watpliwosci kosztuja mnie zejsciem do dna podwojnego ;))))
              • Gość: vicky Re: endlich das Coming-Out von Loreley !!! IP: 85.219.136.* 09.05.06, 14:14
                hey!
                Fährst Du nach Dt um zu arbeiten, oder willst Du dieses schône Land einfach
                besichtigen ?? :D
                • Gość: ich11 selbst die Deutschen arbeiten im Sommer nicht!:))) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 09.05.06, 14:26
            • Gość: jecki pass auf, liebes kacperle, dat Du nicht IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.06, 20:49
              ein Jahr und sieben Monate auf Bewährung kassierst...

j.
    • krainachichow danke schoon!!!! 10.05.06, 12:48
      dziękuje wszystkim za zainteresowanie (:
      pozdrawiam
      • Gość: ich11 wofür bedankst Du dich? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.05.06, 13:35
        Tylko mój post był konstruktywny i powinien wzbudzić nadzieję na miły pobyt!;)
        • loreley1 Re: wofür bedankst Du dich? 10.05.06, 13:41
          ICHu. czyz nie za duzo sobie obiecywales piszac post do wdziecznej krainy ;)) A
          tak na marginesie mam do Ciebie ilustrowane pytanie, ale jakos moj zalacznik
          broni sie przed Toba :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka