jecki.p 03.09.06, 11:03 Heute feiern wir die Rückkehr des schwarzen Ritters. Wer mir sagt, wo, hat noch eine Chance, eingeladen zu werden... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona1959 Re: übrigens: 03.09.06, 11:07 Der Burg Satzvey bei Euskirchen in der Nähe von Köln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Re: übrigens: IP: *.pramberger.at 03.09.06, 11:15 schau' mal in Deinen Briefkasten! :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Das wa nicht schwer 03.09.06, 11:25 Masz szcczęście, że jeszcze prawie wszyscy śpią:) www.ruhr-guide.de/rg.php?left=menu&mid=artikel&id=3166&kat_id=1&parent_id=7&kp_id=0 Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p ...und wenn schon ! :-) 03.09.06, 11:26 - leider, leider hat Iwona gewonnen... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: ...und wenn schon ! :-) 03.09.06, 11:35 Seid gegrüßt! Ciesze sie, ze bede mogla Cie dzisiaj poznac. Ale mam tez jedna propozycje: moze tez inni forumowicze, ktorzy wiedza teraz gdzie odbeda sie te Spiele, tez sie tam zjawia? Oczywiscie ja, jako zwyciezczyni rezerwuje sobie prawo do "Speis, Trank und Übernachtung". "Spaß" mozemy podzielic rowno miedzy innych forumowiczow. Sloneczko-ja.nusz, mialbys ochote tez sie tam pojawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Es tut mir leid, IP: *.server4you.de 03.09.06, 11:42 Deine Freude ein wenig dämpfen zu müssen. Bei meinen heutigen (zahlreichen) Verfplichtungen ist das Kennenlernen nicht inbegriffen, zumindest aber nicht garantiert... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki und jetzt - vorerst - tschüss IP: *.server4you.de 03.09.06, 11:46 - die Pflicht ruft ! :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: und jetzt - vorerst - tschüss 03.09.06, 11:48 Hej. Promyczku! Dlaczego nie przeczytales najpierw poczty? Spielverderber ;-))))) Viel Spaß Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna J., o ile sobie przypominam, to niejaka 04.09.06, 15:00 Praw(n)iczka zaproszenie dostala juz pare miesiecy temu...A Ty wciaz wabisz inne kobiety;))))...Czarny Rycerz (nie mylic z Czarnym Ksieciem:))) kojazry mi sie z Zawisza;)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki dat iss mir jaaaanz neu ! - sollte es etwa IP: 193.192.249.* 04.09.06, 16:18 eine PROVOKATION sein ? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Mam opublikowac fragmenty prywatnej 04.09.06, 17:41 korespondencji?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: Mam opublikowac fragmenty prywatnej 04.09.06, 17:47 annajustyna napisała: > korespondencji?;))) annajustyna, nie rob tego. Zyj wg. zasady "Genissen und schweigen". Uwierz mi, ze nie ma powodu abys czula sie zagrozona - w czymkolwiek. Po prostu nie rob tego, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna He, he... 04.09.06, 17:51 Malej prowokacji sie wystraszyliscie;)))). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Rozni tacy;)))) 04.09.06, 17:53 Dola mam:((((( takiego ogolnozyciowego:(((((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki bywam tu i tam, Praw(n)iczko... IP: *.ptr.terago.ca 04.09.06, 18:03 - poruszam sie - jak widzisz - z predkoscia swiatla. :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: He, he... 04.09.06, 17:55 annajustyna napisała: > Malej prowokacji sie wystraszyliscie;)))). Annajustyna, niczego sie nie wystraszyLISMY, tylko ja uwazam, ze pranie brudow na forum jest chwytem ponizej pasa. Nawet gdy takie pranie mnie osobiscie nie dotyczy. Zastanow sie, kto tu padl ofiara prowokacji? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna ??? 04.09.06, 17:58 O co Ci chodzi??? Widac, zes nowa na tym forum...Urok tego forum polega na przekomarzaniu sie. Bardzo lubie, cenie i szanuje J. (choc czasem jest niemozliwy...). Mam nadzieje, ze z wzajemnoscia...Zadnych brudow pomiedzy mna i J. nigdy nie bylo. Przepraszam, ze jako osoba niedoswiadczona forumowo zapedzilas sie w ciemny zaulek domyslow i czarnych scenariuszy... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: ??? 04.09.06, 17:59 Przepraszam dlatego, ze nastapilo to najprawdopodobniej przez moj niefortunny post, ktory mial byc zartem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki und jetzt haltet mal alle Eure Klappen - IP: *.ptr.terago.ca 04.09.06, 18:01 - WEIBER !!! :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 az taka nowa tu nie jestem... 04.09.06, 18:09 od kilku miesiecy "udzielam sie" na tym forum. Mimo wszystko, gdy ktos chce (albo tylko tym straszy) ujawnic prywatna korespondencje, uwazam to za niesmaczne. I przy tym zostane, nawet jesli zostane uznana za niedoswiadczona forumowo. Ciesze sie, ze masz z j. dobre uklady i niech tak zostanie. Sama takze lubie sie tu z niektorymi przekomarzac, ale przyznam, ze pomysl z ujawnieniem korespondencji troche mnie wstrzasnal. Pewnie dlatego zareagowalam zbyt powaznie, zamiast po prostu sie usmiechnac i czekac na dalszy rozwoj wypadkow. Ale tak to juz jest z osobami w moim wieku - nieraz sa po prostu przewrazliwione ;-) Swoja droga ... cenie urok tego forum. Pozdrawiam cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: az taka nowa tu nie jestem... 04.09.06, 18:13 Jakim wieku??? Toz to piekny rocznik! Myslisz, ze jako forumowa reprezentantka Temidy zlamalabym jedna z podstawowych zasad??? ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: az taka nowa tu nie jestem... 04.09.06, 18:15 annajustyna napisała: > Jakim wieku??? Toz to piekny rocznik! Myslisz, ze jako forumowa reprezentantka > Temidy zlamalabym jedna z podstawowych zasad??? ;))). Ciesze sie, ze to nieporozumienie wyjasnilysmy ;-) A rocznik? Masz racje - SUPER! Tylko jeszcze wino z tego rocznika moze byc lepsze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: No to się smarkule dogadały 04.09.06, 18:25 Sloneczko, przeciez ze mna to jak z dzieckiem... za raczke i na piwo. Dziekuje tez za te "smarkule". Odmlodziles mnie przynajmniej o 40 lat. Eeeehh... swiat jest piekny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś