Gość: zlotko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:18 Proszę o pomoc w tłumaczeniu "rzut ekranowy". Niestety nie mam żadnego kontekstu. Z góry ślicznie dziękuję za wszelkie propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: rzut ekranowy 18.09.06, 13:34 znam: zrzut ekranowy: r Screenshot (Kristaldeutsch erster Wahl) to co się wyświetla na ekranie: e Bildschirmanzeige coś pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek (Kristaldeutsch erster Wahl) IP: *.n.pppool.de 18.09.06, 13:57 iggerific napisała: (Kristaldeutsch erster Wahl) ~~~ Mit zwei "LL", mit Verlaub... Ihre Exzellenz Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: dobra, dobra 18.09.06, 14:05 poszukaj se włosa w upie nicht Ihre Exzellenz, sondernEure Exzellenz, mit Verlaub Sie dürfen sich jetzt entfernen. oink, oink Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz No to, qurna, tera ja! IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.06, 18:23 ER dürfe sich entfernen - powiedziałbym jakby elegancko... I stylowo tyż. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: No to, qurna, tera ja! 18.09.06, 19:02 ich dachte zwar eher an einen Assistenten, als an einen Lakaien, aber es ist schon möglich, dass Deine Version den Nagel besser auf den Kopf trifft :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz Wygląda na to, że dziś jest mój dzień, więc... IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.06, 19:31 do zupy też coś dołożę. Ginekolog zagląda do zupy, a powinien....? Powinien kucharz! Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: no, jak tak, to... 19.09.06, 09:13 wychodzi ginekolog z pracy, rozgląda się po świecie i co mówi? Nareszcie jakieś twarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Uwaga! Uwaga! Attention! Attention! IP: *.n.pppool.de 19.09.06, 09:39 iggerific napisała: > poszukaj se włosa w upie > nicht Ihre Exzellenz, sondernEure Exzellenz, mit Verlaub > Sie dürfen sich jetzt entfernen. ~~~ Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: businessangel tutaj są wszystkie rzuty, wybierz potrzebny: IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 18.09.06, 14:34 de.wikipedia.org/wiki/Projektion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki po co te linki ? - Wurf auf die Leinwand ! :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 18.09.06, 19:27 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlotko Re: moderne Wände aus Leinen? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:48 dziekuje za wszystkie propozycje najlepiej pasuje Screenshot :) Odpowiedz Link Zgłoś