Dodaj do ulubionych

Prośba do Kikitki ;-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:10
jak z Inauguracją? trzeba na niej być? a potem 2 października bedą normalne
zajęcia czy tylko rozdanie legitymacji i planu?
Obserwuj wątek
    • Gość: kikitka Re: Prośba do Kikitki ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:20
      no raczej na inauguracji nam dawali indeksy i legotymacje a 2 pazdziernika
      zajecia a nie paln bo plan jak sie ma 19 lat to sie samemu spisuje ;)
      wczesniej ja juz mam wisi na Pułaskiego w gablotce.
      • Gość: Pauliaa Re: Prośba do Kikitki ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:06
        No to ja już nic nie rozumiem. na forum germanistów UŚ mówili, że tylko wybrani
        dostają indeksy i legitymacje :-/.A reszta drugiego października. To mówisz, że
        plany już wiszą? Dla pierwszego roku też? A jak jest z zapisywaniem się na
        lektoraty? Bo 2 października zapisuje się na Wf od 12:00, to trzeba to zrobić
        na uczelni, tak?
      • Gość: kikitka Re: Prośba do Kikitki ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:18
        tak na uczelni ;)
        • Gość: Paulinaa Re: Prośba do Kikitki ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:15
          Poczekaj bo się pogubiłam... Czyli 29 września jest i ogólna inauguracja i
          wydziałowa?? A jeśli tak to gdzie ja się mam stawić tego 29 września> Na
          Pułaskiego? podane jest dokładnie gdzie?i o której? Ja pewnie podjadę sobie do
          Sosnowca po ten plan zajęć. bo ty też jechałaś, czy może go gdześ wyczytałas?
          • Gość: student zamiencie się stringami! ;-)))))))))))))))) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 21.09.06, 17:24
            • Gość: kikitka Re: zamiencie się stringami! ;-)))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:27
              Paulina ja nie wiem ja w tamtym roku bylam na oficjalnej inauguracji:P no a
              nie było duzo studentów same VIPy . A ja plan wziełam z wydziału mieszkam w
              Myszkowie.
              • Gość: Paulinaa Re: zamiencie się stringami! ;-)))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:33
                To jak byłaś na oficjalnej to skąd wzięłaś indeks i legiymacje ;-DDD?Niezła
                jesteś ;-DDDD.
                • Gość: kikitka Re: zamiencie się stringami! ;-)))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:47
                  Droga Paulino chyba sie nie zrozumiałysmy!!! Ja byłam na inauguracji w
                  Katowicach to była ogólna dla całego UŚ i było kilka innych studentów z
                  innych wydziałów i tam dostaliśmy indeksy na gali. A jak reszta to nie wiem bo
                  mnie to nie interesowało.Zajecia juz sa normalnie od 2 pazdziernika:) Rozumiesz
                  czy nie
                  • Gość: Paulinaa Re: zamiencie się stringami! ;-)))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:55
                    Cześć!
                    No to niezrozumienie wynikało z różnic pomiędzy inauguracją rok temu i teraz.
                    teraz inauguracja na wydziale jest 2 października ;-D. Dla pierwszego roku. I
                    tam wszytscy dostają ijndeksy i legitymacje, potem szybciutko jedziemy do
                    Katowic na ogolna inauguracje dla filologii, a potem szkolenie BHP :-]. Widać
                    rok temu mieliściei naczej. Dzięki za wszytskie wyjasnienia. Pozdrawiam.
                    • Gość: Asiek Gaudeamus Igitur IP: *.n.pppool.de 02.10.06, 10:32
                      Gość portalu: Paulinaa napisał(a):
                      > teraz inauguracja na wydziale jest 2 października
                      ~~~

Heute (Montag, 2. Oktober 2006) wird gesungen:

|: GAUDEAMUS IGITUR
                      IUVENES DUM SUMUS :|
                      POST IUCUNDAM IUVENTUTEM,
                      POST MOLESTAM SENECTUTEM,
                      |: NOS HABEBIT HUMUS! :|

Die beiden kleinen Mädchen bekommen einen akademischen Hut.

Ich gratuliere aus ganzem Herzen.

• tiggerific Re: zamiencie się stringami! ;-)))))))))))))))) 21.09.06, 23:12
                  paulina, weź zadzwoń do sekretariatu i zapytaj, o której rektor wstaje w dniu
                  inauguracji i każ sekretarce przypomnieć o twoim indeksie
                  i legitymacji, a w ogóle to niech cię obudzą, żebyś się nie spóźniła.
                  :)
                  • Gość: rektor myśli Pani, że to ich nauczy? :(((((( IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 22.09.06, 01:32
                  • Gość: Paulinaa Re: zamiencie się stringami! ;-)))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:12
                    Sorry, ale nie rozumiem arkazmu.jeśli ktoś się może pyttać o inne bzdety to
                    czemu ja się nie mogę spytać o to?
                    • Gość: Asiek Ich kann den Nachttopf nicht finden IP: *.n.pppool.de 22.09.06, 10:21
                      Mama! Eine dringende Frage! Ich kann den Nachttopf nicht finden. Bitte um eine schnelle EMail. oder noch besser hier im Forum der GW. Die ganze Welt ist an der Frage interessiert. Es ist sehr dringend. Ich musssss unbedigt, sonst gehts in die Hose!
                      • Gość: Gość forum.. Re: Ich kann den Nachttopf nicht finden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:18
                        Może zamiast kpić zajmiesz się czymś konstruktywnym. np mhm.. magisterką?
                        • tiggerific Re: Ich kann den Nachttopf nicht finden 22.09.06, 16:14
                          właśnie, asiek, zajmij się magisterką pauliny, bo jak się zacznie rok
                          akademicki, to posypie pewnie postami w tej sprawia.
                          :)))
                          • Gość: Asiek Re: Ich kann den Nachttopf nicht finden IP: 87.193.60.* 23.09.06, 09:55
                            tiggerific napisała:

> właśnie, asiek, zajmij się magisterką pauliny, bo jak się zacznie rok
                            > akademicki, to posypie pewnie postami w tej sprawia.
                            ~~~
                            Internet ist eine Tolle Sache. Habe aus Australien, Neuzaland und Papua Neu Guinea Hinweise bekommen, wo ich nach meinem Nachttopf suchen könnte.

Danke, danke liebe Frende.
                            • Gość: śmiechacz Uczciwy znalazca w nagrodę... IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.06, 17:08
                              może zatrzymać zawartość des Topfes der Nacht.
                              • Gość: Asiek Ein Jammer, dass Elefanten kein.... IP: 87.193.56.* 24.09.06, 10:14

Gość portalu: śmiechacz napisał(a):

> może zatrzymać zawartość
                                ~~~

Ich habe einmal in einem ZOO eine junge Elefantenkuh gesehen. Die wurde eben von einem Elefantenbullen gedeckt.

Für die junge Elefantenkuh war das ein einmaliges,inauguratieves Erlebnis. Sie trompetete und lief durch den ganzen ZOO und teilte der ganzen Welt mit, was für ein überwältigendes, inauguratieves Erlebnis sie eben hatte.

Ein Jammer, dass Elefanten kein Zugang zum Internet haben....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka