Gość: mały bil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:05 In dem Auto zieht ein Handy aus und beginnt Telefonieren. co ma znaczyć w aucie wyćiągną komórke i zaczą telefonować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki KTO, maly bil, IP: *.pools.arcor-ip.net 28.10.06, 09:15 kto robi takie nieprzyzwoite rzeczy ??? j. Odpowiedz Link Zgłoś
franceska03 Re: czy dobrze napisałem 28.10.06, 09:20 wydaje mi sie ze to bedzie tak, jezeli chodzi tu o czas przeszly.. to: In dem Auto holte er das Handy und begann anrufen.- w imperfekt In dem Auto ist er das Handy geholt und hat er anrufen begonnen.- perfekt wydaje mi sie ze zamiast ziehen lepiej bedzie holen, nie jestem tylko pewna czasownika posilkowego do 3 formy holen.. byc moze musi byc tam hat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały bil Re: czy dobrze napisałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:25 i tak bardzo pomogłaś wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały bil Re: czy dobrze napisałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:35 nach der Weile ein Täter des Unfalls floh aus dem Platz der Begebenheit a czy to też sknociłem Odpowiedz Link Zgłoś