Dodaj do ulubionych

część ustna ZD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:06
hej, w sobotę mam próbny ZD. Wiem, ze próbny jest po to, żeby spróbować, ale
może ktoś mógłby napisać mi jak to wygląda? Tzn. wszystko po kolei: jak się
wchodzi, to czy sie przedstawić, czy oni mówią po polsku, czy od razu jest
wynik,...? Takie podstawowe i może głupie pytania. Napisze ktoś jak to
wygląda?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: część ustna ZD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:09
      up, up
      • Gość: x lass dich überraschen ;-) IP: *.olsztyn.mm.pl 06.12.06, 21:20
      • Gość: x lass dich überraschen ;-) IP: *.olsztyn.mm.pl 06.12.06, 21:20
        • Gość: ola Re: lass dich überraschen ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:35
          a ktoś wie coś sensownego...?
          • misiek9631 Re: lass dich überraschen ;-) 07.12.06, 08:08
            Nie denerwuj się, egzaminatorki Tobą pokierują.Rozmowa będzie się oczywiście
            odbywać po niemiecku.Mogą przerwać, jeśli zobaczą, że dobrze Ci idzie i
            zaproponują przejście do nasępnej części.
            • Gość: ola Re: lass dich überraschen ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:09
              dzięki, Ty już zdawałeś ZD? w ogóle nie wiem jak mam zacząć... boję się...
              • Gość: ola Re: lass dich überraschen ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:10
                a co jak pójdzie mi źle??????? kiedy są wyniki taj części ustnej? od razu? boję
                się, że trema mnie zje.................!!!!!!!!!!
                • Gość: misiek 9631 Re: lass dich überraschen ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:48
                  Trema może być twórcza. Część pierweszą, tzn.przedstawianie się (standard)
                  możesz sobie przecież przygotować. Trzymam kciuki!
                  • Gość: ola Re: lass dich überraschen ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:54
                    nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Czyli cz. I to przedstawienie się, a cz. II to
                    mówienie na zadany temat? bo ja jestem zielona - dobrze, że to próbny!
                    • Gość: misiek9631 Re: lass dich überraschen ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 06:21
                      Jak poszło? Kiedy masz prawdziwy egzamin?
                      • Gość: ola Re: lass dich überraschen ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 15:08
                        pisemny tak sobie, wyniki mają być w czwartek. Ustny ok, miałam 61/75 punktów,
                        więc też mogłobyć lepiej. Atmosfera bardzo miła, dobrze jednak, ze pojechałam
                        na próbny - zawsze lepiej wiedzieć jak to wygląda :-) Prawdziwy będę miała
                        12.01.2007r. (pisemny), a ustny 03.02.2007r. - jeżeli uznają moje podanie i
                        przyjmą mnie, bo mam mniej niż 16 lat - konkretnie 15 i musiałam złożyć takie
                        podanie... Ale mam nadzieję, ze mnie przyjmą!! Pozdrawiam - Ola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka