Gość: mati IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 15:35 czy odtwarzacz ogólnie np. odtwarzacz dvd albo odtwarzacz cd albo po rpostu magnetofon to po prostu Recorder?? czy inaczej się mówi na magnetofon a inaczej na inne typy odtwarzaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki Re: odtwarzacz dvd IP: *.pools.arcor-ip.net 11.02.07, 17:27 Magnetofon (nagrywajacy+odtwarzajacy) to Tonbandgerät. Inne odtwarzacze to -Spieler. CD-Spieler, DVD-Spieler etc. "Recorder" to zas takie (procz magnetofonu), ktore tez nagrywaja. alles klar ? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: odtwarzacz dvd IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 20:47 czyli mogę powiedzieć Kassetenrecorder czy nie? Recorder" to zas takie (procz magnetofonu), ktore tez nagrywaja. > czyli jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: odtwarzacz dvd IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 20:50 czy Tonbandgerät nie jest określeniem magnetofonu szpulowego???: de.wikipedia.org/wiki/Tonbandger%C3%A4t chiałabym powiedzieć, ze potrzebuję kupić magnetofon (kasetowy), niekoniecznie z CD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopin_m DVD-Player; DVD-Recorder IP: *.ipt.aol.com 11.02.07, 23:15 pierwszy to odtwarzacz, a drugi z funkcja nagrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki chopinie zacny, IP: *.pools.arcor-ip.net 11.02.07, 23:43 chcial przeciez - w miare - po niemiecku... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ale tak to sie nazywa po niem. , Kassetenrekorder 12.02.07, 01:36 to inne urzadzenie, zupelnie inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: ale tak to sie nazywa po niem. , Kassetenreko IP: *.icpnet.pl 12.02.07, 11:44 to znaczy: ja chciałam po prostu powiedzieć najnormalnie w świecie, ze potrzebuje magnetonfon !!! taki zwykły magnetofon kasetowy, niekoniecznie z CD, i to wszystko. Rozumiem, ze Kassetenrecorder to będzie taki własnie magnetofon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki tak jest, obywateleko mati !!! :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 12.02.07, 12:55 j. Odpowiedz Link Zgłoś