Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:14 Witajcie! Muszę napisać 5 powiedzonek, przysłów czy też sentencji o przyjaźni. Ma być optymistycznie. Nie mam keine Ahnung jak co można napisać. Może ktoś zna choć 1. Danke ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: netka Re: przyjaźń IP: *.pools.arcor-ip.net 26.03.07, 10:27 Kleine Geschenke erhalten die Freundschaft. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: przyjaźń 26.03.07, 11:13 Geflickte Freundschaft wird selten wieder ganz. Gefickte Freundin dagegen kann wieder ganz glücklich werden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loonie Re: przyjaźń IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.07, 12:45 "O meine Freunde, es gibt keine Freunde" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: przyjaźń IP: *.pools.arcor-ip.net 26.03.07, 13:14 loonie...? to tylko taki cytat, prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loonie Re: przyjaźń IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.07, 13:37 Ech Netka - za przezroczysty jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: przyjaźń IP: *.pools.arcor-ip.net 26.03.07, 15:01 tto dobrze, loonie. przeciez to tylko znaczy, ze jestes dobrym przyjacielem ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: przyjaźń 26.03.07, 15:08 Gość portalu: loonie napisał(a): > Ech Netka - za przezroczysty jestem :))) Lustrację Ci zrobili, oder was? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: przyjaźń 26.03.07, 13:50 Freundschaft ist eine Tür zwischen zwei Menschen. Sie kann manchmal knarren, sie klemmt hin und wieder, aber sie ist nie verschlossen... (von einer Postkarte) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: przyjaźń IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.07, 17:38 Ein Freund, ein guter Freund, Das ist das schönste was es gibt auf der Welt. Ein Freund bleibt immer Freund, Und wenn die ganze Welt zusammen fällt. D'rum sei auch nicht betrübt, Wenn dein Schatz dich nicht mehr liebt. Ein Freund, ein guter Freund, Das ist das schönste was es gibt. ( ingeb.org/Lieder/einfreun.html ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: przyjaźń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:55 Vielen Dank wszystkim za pomoc. Jesteście niezawodni. Specjalne podziękowanie dla Marka. Podoba mi się to, pozostałe przykłady też super!. Jeszcze sie tu pojawię kiedyś. Tschues! ola Odpowiedz Link Zgłoś