Gość: Gosia IP: 83.2.56.* 11.05.07, 16:19 Czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć? "Nie powinniśmy poniżać, ośmieszać i stawiać w złym swietle innych ludzi, poniewaz to nieludzkie zachowanie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eclipse20 Re: wieso? es ist durchaus menschlich! 11.05.07, 17:53 jak nie masz nic do powiedzenia, to nie pisz nic najlepiej :) było pytanie o tłumaczenie, a nie o Twoje osobiste odczucia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka nie mamy dzisiaj humorku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:00 jeszcze się nie przyzwyczaiłaś, -łeś, że na tym forum wszyscy sa zakręceni? mnie mazur też kiedyś "objechał" ale to olałam. Odpowiedz Link Zgłoś
eclipse20 Re: nie mamy dzisiaj humorku? 11.05.07, 18:01 brakuje tutaj kogos, kto moglby zrobic porzadek, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka nie przejmuj się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:05 grunt żebyśmy zdrowi byli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eclipse20 Re: nie przejmuj się 11.05.07, 18:09 Nie przejmuje sie, ale troche mnie drazni jak za kazdym razem kiedy wchodze na forum widze bezsensowne wypowiedzi, ktore nic nie wnosza do tematu. Widocznie niektorzy sie najwyrazniej nudza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: zaraz jecki przyjdzie :-)))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:42 no to na pewno przestanie być nudno!! Odpowiedz Link Zgłoś
eclipse20 Re: Jedno zdanko 11.05.07, 18:08 Wir sollten andere Menschen nicht erniedrigen, lächerlich machen oder im negativen Licht erscheinen lassen, weil das durchaus unmenschlich ist :-) Meine Version könnte ein wenig ungeschickt sein. Macht bitte eure Verbesserungsvorschläge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia wielkie dzięki eclipse :) IP: 83.2.56.* 12.05.07, 14:46 Dziękuję Ci bardzo, bo chyba Ty jesteś jedyną normalną osobą która wogóle zechciała mi pomóc. Mazur.. jeśli nie chcesz mi pomóc albo nie jesteś w stanie to się po prostu nie wypowiadaj. No chyba że nie rozumiesz poleceń, a na to wygląda. Bo prośba o tłumaczenie to nie pytanie czy zdanie ejst poprawne i czy Tobie się podoba, tylko prośba o przetłumaczenie!! Dziękuję jeszcze raz eclipse :) Odpowiedz Link Zgłoś