Gość: zgaga IP: *.i-service.pl 30.07.07, 22:00 Czy taki napis umieszczony na samochodzie ma sens? Google nie znajdują takiego połączenia. Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessi_a Re: Gastro - Edelstahlteile 30.07.07, 22:26 mysle ze juz wiesz o co chodzi www.gastro.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Gastro - Edelstahlteile IP: *.i-service.pl 31.07.07, 06:54 Ja wiem, co to oznacza, chodzi o to, że mam umieścić na samochodzie transportujacym towar napis, co on przewozi. Pytam, czy takie połączenie "Gastro - Edelstahlteile" jest poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan Garnki przewozisz!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 31.07.07, 08:54 Gość portalu: zgaga napisał(a): że mam umieścić na samochodzie > transportujacym towar napis, co on przewozi ================================================= Was für eine (d) Frage!!! Der Ausdruck ist grammatikalisch richtig, aber sagt nichts aus. Es gibt Mill. Teile aus Rostfreien Stahl. Du sollst auf Deinem Auto aufschreiben, was Du transportierst. Der Titel der angegebenen Internetseite ist die Lösung Deines Problems! ~~~~~~~~~~~~~~~~ - Kto ty jesteś? - Polak mały. - Jaki znak twój? - Orzeł biały. - Gdzie ty mieszkasz? - Między swemi. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś