Gość: wporzo.zioooom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:07 Jede haessliche Frau findet ihr guten Mann?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wporzo zioom! Re: każda potwora znajdzie swego amatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:10 Jede Monsrterin findet ihr Amatour? Odpowiedz Link Zgłoś
neeetka Re: każda potwora znajdzie swego amatora 25.08.07, 11:12 nawet, jesli nie ma jeszcze takiego czegos, jestem za wpisaniem w kazdy oficjalny slownik Twojej drugiej wersji ))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wporzo Re: każda potwora znajdzie swego amatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:15 a jaki jest niem. odpowiednik takiego powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomy Re: Jeder Topf findet seinen Deckel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:22 Jede Haelfte des Orangens findet seine zweite Haelfte??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wporzo ziomy! Re: każda potwora znajdzie swego amatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:20 a czy to co ja napisałem drugie zdanie tzn. Każda potwora znajdzie sobie amatora - (w sensie niedoświadczonego?) ? Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: każda potwora znajdzie swego amatora 25.08.07, 11:26 a wogole to nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wina brak. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55h Re: każda potwora znajdzie swego amatora 25.08.07, 12:15 właściwie to ja nie rozumiem, Jessiu, dlaczego ziomek zakłada, że to powiedzenie dotyczy tylko dziewczynek, przecież "prawdziwa potwora" to chłopczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: każda potwora znajdzie swego amatora 25.08.07, 12:19 bo on typowy chlop chyba jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jedem Tierchen sein Pläsierchen 25.08.07, 17:40 powiedzenie za powiedzenie, to moja dewiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioom! YOYOYO!! Re: jedem Tierchen sein Pläsierchen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 18:19 Jede Katze findet sich ein Maeuschen:) Odpowiedz Link Zgłoś