lena_kopper 04.05.08, 17:37 Niestety nie mam pod ręką żadnego fachowego słownika - może ktoś pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad-walenrod Gomółki 04.05.08, 17:41 lena_kopper napisała: > Niestety nie mam pod ręką żadnego fachowego słownika - może ktoś > pomoże?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pl.wikipedia.org/wiki/Gomółki Odpowiedz Link Zgłoś
lena_kopper Re: Gomółki 04.05.08, 17:51 Dzięki - całe wieki znam to słówko - Butzenscheibe (odkąd na studiach omawialiśmy Kupferstich Dürera Hieronymu im Gehäuse) ale nigdy nie sprawdziłam wersji polskiej !! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Bildungslücke! 04.05.08, 18:01 lena_kopper napisała: > Dzięki - całe wieki znam to słówko - Butzenscheibe (odkąd na > studiach omawialiśmy Kupferstich Dürera Hieronymu im Gehäuse) ale > nigdy nie sprawdziłam wersji polskiej !! ------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Ohne Mononatriumglutamat (E 621) 04.05.08, 18:09 lena_kopper napisała: > klar - man lernt nie aus! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Und die Beiträge von K. W. Sind garantiert ohne Geschmacksverstärker. Ohne Mononatriumglutamat (E 621) de.wikipedia.org/wiki/Geschmacksverstärker Odpowiedz Link Zgłoś