millka29 19.07.08, 12:32 Deutsch mein neues hobby- autorstwa L. szkutnik i R. Tertel. wyd. wiedza powszechna, 1990, wersja z kasetami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessi_a Re: co sadzicie o podreczniku do samodzielnej nau 19.07.08, 15:18 czy aby nie za stary? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus niekoniecznie 19.07.08, 15:31 podstawy jezyka niemiekciego niewiele sie zmienily ja lubilam samouczek Szkutnika do ang. naucz sie podstaw, a potem wez inne ksiazki - z CD, z mozliwoscia poprawy bledow np., testami Odpowiedz Link Zgłoś
kazeta.pl55 explizit: sekundaer 19.07.08, 15:18 MfG. Ihre Pi...., erfahrene Putzfrau. P.S.: Die Milka29 ist doch ein gutes Maedchen. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Re: co sadzicie o podreczniku do samodzielnej nau 19.07.08, 16:58 Bardzo dobra książka. Ja mam wydanie z roku 1989 i bardzo często do niej zaglądam. Pani Rozemaria Krystyna Tertel jest także współautorką: “Kommunikative Grammatik.” Koautor: Ulrich Engel Twórca nowej niemieckiej gramatyki, w której twierdzi, że do opisu gramatyki, z pojęcia: “części zdania” można zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś