orchideee7 03.01.09, 15:05 Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu niemieckiego skrótu : hdl. z góry dziekuję za pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyskata.1 Re: Skrót 03.01.09, 15:34 A w jakim znaczeniu? de.wikipedia.org/wiki/HDL Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: przeciez glupia pyta o znaczenie:D 03.01.09, 16:13 To w takim razie proszę Ty odpowiedz jeśli nie zrozumiałeś co miałam na myśli lub udajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
orchideee7 Re: przeciez glupia pyta o znaczenie:D 03.01.09, 21:21 głupia pyta o znaczenie ? kto pyta nie błądzi...człowiek uczy się całe życie...jeśli czegoś nie wiem - pytam i wcale się tego nie wstydzę pozdrawiam P.S. nigdy nie wyrażam opinii o ludziach, których nie znam, tym bardziej tak "negatywnych", jest to przykre..;( Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: przeciez glupia pyta o znaczenie:D 03.01.09, 21:28 Ty się nie przejmuj dla niego wszyscy to durnie. No może poza paroma równie wulgarnymi typami ;) P.S. To chyba było do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
orchideee7 Re: przeciez glupia pyta o znaczenie:D 03.01.09, 21:43 dziękuje za słowa pocieszenia :) i jeszcze raz za pomoc ;) jestem bardzo wdzięczna, jeśli będę mogła się odwdzięczyć to bardzo chętnie ;)hm... wiesz , masz rację, takimi typami nie ma co się przejmować , pozdrawiam :) wünsche einen wunderschönen Sonntag ciao!;)P.S.To chyba jednak było do mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
realdirect2 Re: przeciez glupia pyta o znaczenie:D 04.01.09, 07:21 orchideee7 napisała: > głupia pyta o znaczenie ? kto pyta nie błądzi...człowiek uczy się > całe życie...jeśli czegoś nie wiem - pytam i wcale się tego nie > wstydzę pozdrawiam P.S. nigdy nie wyrażam opinii o ludziach, których > nie znam, tym bardziej tak "negatywnych", jest to przykre..;( niech Ci bedzie przykro, ale glupia pozostaniesz, dopoki nie nauczysz sie formulowania pytan. Rzucasz skrotem "hdl" i nie zadajesz sobie trudu dopowiedzenia skad go wzielas, w jakim kontekscie go masz. Maz wysyla do zony telegram z sanatorium: PPPPP. Zona odpowiada: DUPA. Teraz Ty powiedz o co chodzi, to sa polskie telegramy. Odpowiedz Link Zgłoś
orchideee7 Re: przeciez glupia pyta o znaczenie:D 03.01.09, 21:51 głupia pyta o znaczenie? kto pyta nie błądzi... człowiek uczy się całe życie.. jeśli czegoś nie wiem, pytam i wcale sie tego nie wstydzę pozdrawiam P.S. nigdy nie wyrażam opinii o ludziach, których nie znam, tym bardziej tak " negatywnych" , jest to przykre.. Odpowiedz Link Zgłoś
orchideee7 Re: Skrót 03.01.09, 21:23 dziękuję bardzo za pomoc ;) już teraz wiem o co chodzi ;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: Skrót 03.01.09, 18:10 to moze byc "hab' dich lieb" jako skrot z czatow a tu pomoc: www.chatslang.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: Skrót 03.01.09, 19:46 Podałam ten skrót m.in. ale i tak zostałam jako głupia określona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orchideee7 Re: Skrót 03.01.09, 21:25 piękne dzięki za pomoc ;) tak, najprawdopodobniej chodziło o : habe dich lieb ;)jeszcze raz dziękuję , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orchideee7 Re: Skrót 03.01.09, 21:58 oh, nie wiem , czy już Ci dziękowałam ;)poruszam się tutaj pierwszy raz ;) pięknie dziękuję za pomoc, najprawdopodobniej o to chodziło: habe dich lieb ;) dziekuję ;) i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś