japanunieprzerywalempanieposle 15.04.11, 05:43 co o nim sadzicie. mozdeceie poolecic jakies dobre wydawnictwo ? szukam czegos lekko ponad fce, jakieejs ksiazki do nauki gramatyki i leksyki na wyzszym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutas Re: wydawnictwo edgard 15.04.11, 06:34 Ja polecam dowolny plugin w rodzaju "spell check". Najpierw do j polskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: wydawnictwo edgard 17.04.11, 12:20 hmm to wszystko co masz do powiedzenia w tym temacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
smutas Re: wydawnictwo edgard 17.04.11, 20:50 Good mourning English farters. It looks like some ppl daunt speek the language. Maybe they are half Itulian brought up in Nipples. I will tray to torch them.... Masz racje, na FCE nie znam sie zupelnie. W normalnych warunkach bym sie nie wypowiadal ww. temacie. Ale chlopie, jak mozesz walic takie babole i jeszcze pytac o materialy "na wyzszym poziomie"? No chyba, ze jestes mieszkajacym w Polsce "Wlychem" uczacym sie Angielskiego... W takim wypadku zwracam honor :-) cheers Odpowiedz Link Zgłoś
adams-ki01 Re: wydawnictwo edgard 09.11.15, 09:07 nie polecam, lepiej wybrać PONS, ostatnio kupiłem Edgard, sugerowałem się tym, że ma zakres do C2, a kończy się na C1, poza tym ma sporo braków, musiałem sporo rzeczy naściągać z neta, ogólnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś