Gość: stella IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 00:51 Jaka powinna byc odpowiedz dziewczyny, ktora ktos nazwal "bitch"? Prosze o wersje odpowiedzi dla 2 przypadkow: 1)gdy mial to byc zart 2)gdy miala do czynienia z ...."niekulturalnym osobnikiem". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stella Re: dick head - for both cases IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 07:13 Wielkie dzieki - liczylam na conajmniej 5 odpowiedzi dla kazdego z wariantow (zartobliwe i na powaznie), a w swojej naiwnosci wierzylam nawet, ze ktos bedzie tak uprzejmy, ze poda mi wlasciwa odpowiedz na przypadek, gdyby okreslenie "bitch" padlo z ust dziewczyny. Jednak widze, ze nie tedy droga - a moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nola Re: dick head - for both cases IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 12:08 Bosh, nic nie mówiłaś o tym że chcesz po pięć odpowiedzi, a teraz masz pretensje. Nikt nie będzie się domyślać o co ci chodzi. Mi też się to przyda, na wypadek dziewczyny, chłopaka, żartu, obelgi, no ale sory, nie każę innym zgadywać. A swoją drogą mówcie do nas jeszcze - chcę się umieć bronić przed "biczą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mermaid Re: Wlasciwa riposta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 22:42 właśnie. Bardzo mi to pomoże Odpowiedz Link Zgłoś