fotograficzne_zero 19.10.03, 15:03 Drodzy foracze, Przy słuchaniu z wzmocnionymi basami lewa słuchawka wydaje brzęczący, wibrujący odgłos. Czy to jest normalne? Czy jestem przewrażliwiona? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azm2 Re: beyerdynamic DT 231 Galactic-problem 19.10.03, 15:27 Załóż słuchawki odwrotnie (prawa na lewe ucho, lewa na prawe ucho) i posłuchaj. Jeżeli usłyszysz brzęczenie w lewym uchu, to masz problem z uchem, a jeżeli w prawym uchu, to masz problem ze słuchawką. Albo w ogóle dajesz zbyt silny sygnał i przeciążasz i uszy, i słuchawki. Słuchaj tak dalej, słuchaj, to niedługo już niczego nie usłyszysz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fotograficzne_zero Re: beyerdynamic DT 231 Galactic-problem 19.10.03, 18:49 Foraczu, > Załóż słuchawki odwrotnie (prawa na lewe ucho, lewa na prawe ucho) i posłuchaj. > Jeżeli usłyszysz brzęczenie w lewym uchu, to masz problem z uchem, a jeżeli w > prawym uchu, to masz problem ze słuchawką. Mam problem ze słuchawką... > Albo w ogóle dajesz zbyt silny sygnał i przeciążasz i uszy, i słuchawki. > Słuchaj tak dalej, słuchaj, to niedługo już niczego nie usłyszysz ;-)) Hm... ja tylko sprawdzałam...przepraszam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: beyerdynamic DT 231 Galactic-problem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 15:36 Witam ! Miałem podobny przypadek w swoich Sennheiserach - okazało się, że pod gąbkę dostał się włos i dotykając do przetwornika powodował taki efekt - sprawdź, to najprostsze, jeśli nie to jest to raczej uszkodzony przetwornik. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fotograficzne_zero Re: beyerdynamic DT 231 Galactic-problem 19.10.03, 18:51 Foraczu, sprawdziłam i raczej nie ma tam włosów, ani innych ciał obcych, ale dzięki. Oddam te słuchawki i poproszę, aby mi przysłali nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: beyerdynamic DT 231 Galactic-problem IP: 195.41.66.* 20.10.03, 10:40 Definitywnie nalezy zareklamowac! pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś