Gość: 32 cm [...] IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 10.07.04, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZEREGOWIEC RAJAN! [...] IP: 195.94.216.* 11.07.04, 00:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madlinka_Szwejka:) Re: JA ...E KARP NA STOLE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.07.04, 22:18 buhahahhahaha ale KINO :D ale? napisał Szeregowy... rozbawiło mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWÓJ BĄCZEK Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 01:23 ZASTANAWIA MNIE, CZY WALNĘŁAŚ TAK ZWANEGO CICHACZA, CZY TEŻ MOŻE GŁOŚNEGO?? MOŻE JAK TO ZROBIŁAŚ TO RESZTKI TWOJEGO KAŁU PADLY NA JEGO TWARZ I POBIEGŁ SIE UMYĆ A TY OD RAZU MYŚLISZ, ŻE UCIEKŁ ;)))NIE MARTW SIE JESZCZE NIE JEDNEMU BEDZIESZ MOGLA NASRAĆ NA TWARZ. A TYMCZASEM POSLUCHAJ SOBIE SABINKO JAKIEJŚ MUZYCZKI NA ROZLUŹNIENIE, PROPONUJE: "BOYS,BOYS,BOYS SABINA NA GOLASA,BOYS,BOYS,BOYS PUŚCIŁA DZIŚ CICHACZA" ITD.,ITD. POZDRAWIENIA DLA TWOJEGO WYTRZYMAŁEGO FACETA. MAME TEŻ POZDRÓW ;)) I UCAŁUJ W ... TYLKO UWAŻAJ, ŻEBY CI ... BO TO MOŻE BYĆ RODZINNE ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ynam Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 11.07.04, 02:26 Droga Sabinko zapamietaj! Nie ruszaj (lub nie pozwalaj) ruszać gówna póki nie smierdzi! Poza tym kobiety już tak mają...- problem z kontrolowaniem zwieracza podczas stosunku , z reszta nie dziwię sie bo jakby mi ktos dłubał patykiem w tyłku..... Sabinko on Cię nie kocha bo jakże wielu mężów uciekałoby w popłochu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 12:22 Komu w droge temu pierd w oczy! HHHHEEEEHHHHEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzący Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 12:24 nie ma to tamto i nie ma ze boli ale za to CZUĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.246.* 11.07.04, 13:34 Powiedz mu np. że jesteś na diecie kapuścianej i tak Ci się niechcący wyrwało:) A jak nie wróci to lej na takiego faceta!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido www.onet.pl IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 11.07.04, 14:48 idz sie lepiej uyj bo jeszcze chłopak zędleje ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdziołek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netnafta.pl 11.07.04, 15:39 The pierd is not enough Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:44 qrwa... ale macie idioci problemy...jak by mi sie cos takiego przytrafiło to bym o tym jak najmniej mówiła...Sabina podziwiam twoja inteligencje...cala polska czyta twoje problemy...gratulacje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy MECHANIKA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.100.* 11.07.04, 22:53 JA WIEM JAK CI POMÓC !!! mam znajomego mechanika , podjedż na warsztat z twoją rurą wydechową i wyreguluj zawory, oczywiście załóż też tłumik i przy okazji sprawdż cylindry i czy tuleje wtłokowe sie nie powykrzywiały, a chłopakowi kup katalizator bo spaliny mogą być trujące, jedynym plusem jesto to że gaz na szczęscie jest tani także nic nie straciłaś (bez urazy i śmiej sie z tego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:55 wy sie ludzi troche kultury i ortografi nauczcie piszac te komentarze, to natura kazdemu moze sie zdazyc Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzioruch [...] 11.07.04, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak2306 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YD Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.172.242.* 12.07.04, 00:52 Nie no fajna historia, ale wiesz jest takie przyslowie: Gadaj z dupa to cie osra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki tu sens? Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.04, 00:57 piard to nie problem, normalne kazdemu moze zejść... ja pierdze cały czas i mam zabawe bo trzymam moja dziewczyne i sadze jej strzała prosto w twarz ona mnie za to leje- jak dla mnie beka pozatym lubie jak mnie bije łahahah kazdy ma odchyły a ty sabinklo cisnij dalej! ja jestem z tobą ! a te komentaże mowiace o tym ze piard to cos obrzydliwego to : grubo macie nawalone w bani...kultura to kultura poprostu. a zdażyc sie moze kazdemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONZO JA po prostu nie wyrabiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.07.04, 12:41 Ja wiem gdzie jest twój chłopak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahah w CHOROSZCZY na odtruciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123hej Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 13:39 Pogadaj z nim. Namów na sex i doprowadź do takiej samej rozkoszy. I może jak sobie walnie bąkala to będziecie miło wspominać te dźwięki. Tylko nie przesadź! Bo jak plastuś wyskoczy to może być niemiło, chyba że lubicie ekstremalny fetysz! Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabina110 Re: nie lada problem!-odpowiada SABINA 12.07.04, 14:06 dosc tego. mam was wszystkich dość. jak chcecie wiedziec mój chłopka nigdy nie wrócił i sie do mnie nie odezwał. Ja próbowałam kilka razy ale mi powiedziła ze z opierduchem nie cjce miec nic wspólnego. A wy inteligetni panowie i wasze odpowiedzi są tylko i wyłacznie wizytówka wszej osobowości i wam tez chetenie bym tym razem z premedytacja napierdziła w wasze ryjki, bo zapewne sami w gacie pierdzicie i to nawet przy dziewczynach. Zegnam was prostaki, mysłalam ze tu sie moge zwierzyc a nie wyawic na posmiewisko. Minęło sporo czasu od tamtego zajscia i wciąz mie to boli-wiec dzieki wam wszystkim a szczególnie nijakiemu pierd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzaidek_mroz Re: nie lada problem!-odpowiada SABINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:17 a co to w koncu jest to 110?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrOhO Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.248.* 12.07.04, 14:08 Kotku twoj facet powinien sie cieszyc ze nie chlapłaś mu kleksa na ryj bo wtedy to by sie dopiero zdziwił.... Na pewno ja wybiegł z mieszkania to żygnął prosto na schody.... Myśle ze twój chłopak już nie wróci do Ciebie, na pewno mu sie śniął koszmary po nocach, moczy sie, i musi chodzić do poradni psychologicznej... POJECHAŁAŚ PO CAŁOŚCI !!!!! Gratulacje: tylko ty mogłaś to zrobić < klaszcz > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHNY Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:11 WYSLIJ MU SMS Z PRZEPROSINAMI "ZA WCZORAJ" KAZDY KOGO SPOTKALOBY COS TAKIEGO POCZOLBY SIE NAPRAWDE OBRZYDLIWIE... MALA RADA: MOZE MU TO JAKOS ZREKOMPENSOAC?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina110 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 16:50 ludzie to było w lutym a nie wczoraj wiec ja juz wiem ze on nie wróci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:43 A powiedz mi Sabinko, kiedy dotarło do Ciebie, że Twój przyjaciel już nie wróci? I czy wuobrażałaś sobie jak on może się teraz czuć, po tych kilku miesiącach? Jak reaguje na Twój widok (o ile czasami się widujecie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darku_darku Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 12.07.04, 17:07 taki jeden puszczal bąka lewą stroną i nic nie wychodziło. następnym razem puść go prawą. Odpowiedz Link Zgłoś
ctrlc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 21:22 cze: piard - :)))) kosmo-bąk - :DDD instruktor ;]]] candle - da sie - nigdy seksu nie uprawialo sie, co dziewico? Anetka - true, true A tak serio - to uwazam ze to jedna wielka sciema - tak jak lancuszki na gadulcach - tak samo to - aby tylko 'cos pisali' - zalosne.. ZENADA. Tylko skonczeni ludzie z niedowladem umyslowym tzw. "niepelnosprytni" robia takie rzeczy: spamerzy i lancuszkowcy.. szkoda ze pelnego hosta nie wyswietla. Pozdrowka dla wszystkich normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:33 No co ty?! A niech to sobie nawet będzie ściema!!! Ja tam wczoraj wszedłem na to forum i do tej pory nie mogę przestać się śmiać!!! Chryste! Zauważ proszę jakie zarąbiste poczucie humoru mają ziomale Polacy! Zastanawiam się, którzy to są ci normalni?! Ci co podchodzą do tego z humorem, czy ci zniesmaczeni całą sprawą? Odpowiedz Link Zgłoś
ctrlc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 22:14 Cze, ziomal: za nienormalnych uwazam nie tych co sie nie smiali.. i nie tych co znali prawde (qw, Asia, zimek) - chodzi mi o tych co to wzieli 'na serio' wlasnie :>>. Sam sie brechalem nieziemsko - ale niektorzy nie rozrozniaja po prostu - pozdro - siedze na polnecie jako lg21 jak cos. CyA. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez1978 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 21:33 MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY *********POZDRAWIAM********* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeNtOr HaWuDePe [...] IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 16.07.04, 18:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś