Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: 32 cm [...] IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 10.07.04, 20:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: SZEREGOWIEC RAJAN! [...] IP: 195.94.216.* 11.07.04, 00:04
      • Gość: Madlinka_Szwejka:) Re: JA ...E KARP NA STOLE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.07.04, 22:18
        buhahahhahaha ale KINO :D ale? napisał Szeregowy... rozbawiło mnie :)
    • Gość: TWÓJ BĄCZEK Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 01:23
      ZASTANAWIA MNIE, CZY WALNĘŁAŚ TAK ZWANEGO CICHACZA, CZY TEŻ MOŻE GŁOŚNEGO??
      MOŻE JAK TO ZROBIŁAŚ TO RESZTKI TWOJEGO KAŁU PADLY NA JEGO TWARZ I POBIEGŁ SIE
      UMYĆ A TY OD RAZU MYŚLISZ, ŻE UCIEKŁ ;)))NIE MARTW SIE JESZCZE NIE JEDNEMU
      BEDZIESZ MOGLA NASRAĆ NA TWARZ. A TYMCZASEM POSLUCHAJ SOBIE SABINKO JAKIEJŚ
      MUZYCZKI NA ROZLUŹNIENIE, PROPONUJE: "BOYS,BOYS,BOYS SABINA NA
      GOLASA,BOYS,BOYS,BOYS PUŚCIŁA DZIŚ CICHACZA" ITD.,ITD. POZDRAWIENIA DLA TWOJEGO
      WYTRZYMAŁEGO FACETA. MAME TEŻ POZDRÓW ;)) I UCAŁUJ W ... TYLKO UWAŻAJ, ŻEBY
      CI ... BO TO MOŻE BYĆ RODZINNE ;)))
    • Gość: ynam Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 11.07.04, 02:26
      Droga Sabinko zapamietaj! Nie ruszaj (lub nie pozwalaj) ruszać gówna póki nie
      smierdzi! Poza tym kobiety już tak mają...- problem z kontrolowaniem zwieracza
      podczas stosunku , z reszta nie dziwię sie bo jakby mi ktos dłubał patykiem w
      tyłku.....
      Sabinko on Cię nie kocha bo jakże wielu mężów uciekałoby w popłochu....
    • Gość: ktos Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 12:22
      Komu w droge temu pierd w oczy! HHHHEEEEHHHHEEE
    • Gość: pierdzący Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 12:24
      nie ma to tamto i nie ma ze boli ale za to CZUĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Lola Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.246.* 11.07.04, 13:34
      Powiedz mu np. że jesteś na diecie kapuścianej i tak Ci się niechcący wyrwało:)
      A jak nie wróci to lej na takiego faceta!!!!!!
    • Gość: dido www.onet.pl IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 11.07.04, 14:48
      idz sie lepiej uyj bo jeszcze chłopak zędleje ze strachu
    • Gość: pierdziołek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netnafta.pl 11.07.04, 15:39
      The pierd is not enough
    • Gość: ktosik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:44
      qrwa... ale macie idioci problemy...jak by mi sie cos takiego przytrafiło to
      bym o tym jak najmniej mówiła...Sabina podziwiam twoja inteligencje...cala
      polska czyta twoje problemy...gratulacje!!!!!!!
    • Gość: Znajomy MECHANIKA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.100.* 11.07.04, 22:53
      JA WIEM JAK CI POMÓC !!!
      mam znajomego mechanika , podjedż na warsztat z twoją rurą wydechową i
      wyreguluj zawory, oczywiście załóż też tłumik i przy okazji sprawdż cylindry i
      czy tuleje wtłokowe sie nie powykrzywiały, a chłopakowi kup katalizator bo
      spaliny mogą być trujące, jedynym plusem jesto to że gaz na szczęscie jest tani
      także nic nie straciłaś (bez urazy i śmiej sie z tego)
    • Gość: ooo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:55
      wy sie ludzi troche kultury i ortografi nauczcie piszac te komentarze, to natura kazdemu moze sie zdazyc
    • pierdzioruch [...] 11.07.04, 23:08
    • Gość: zak2306 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:51
    • Gość: YD Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.172.242.* 12.07.04, 00:52
      Nie no fajna historia, ale wiesz jest takie przyslowie: Gadaj z dupa to cie osra
    • Gość: jaki tu sens? Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.04, 00:57
      piard to nie problem, normalne kazdemu moze zejść... ja pierdze cały czas i mam
      zabawe bo trzymam moja dziewczyne i sadze jej strzała prosto w twarz ona mnie
      za to leje- jak dla mnie beka pozatym lubie jak mnie bije łahahah kazdy ma
      odchyły a ty sabinklo cisnij dalej! ja jestem z tobą ! a te komentaże mowiace o
      tym ze piard to cos obrzydliwego to : grubo macie nawalone w bani...kultura to
      kultura poprostu. a zdażyc sie moze kazdemu!
    • Gość: BONZO JA po prostu nie wyrabiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.07.04, 12:41
      Ja wiem gdzie jest twój chłopak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      hahahahahahah w CHOROSZCZY na odtruciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: 123hej Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 13:39
      Pogadaj z nim. Namów na sex i doprowadź do takiej samej rozkoszy. I może jak
      sobie walnie bąkala to będziecie miło wspominać te dźwięki.
      Tylko nie przesadź! Bo jak plastuś wyskoczy to może być niemiło, chyba że
      lubicie ekstremalny fetysz!
      Pozdr:)
    • sabina110 Re: nie lada problem!-odpowiada SABINA 12.07.04, 14:06
      dosc tego. mam was wszystkich dość. jak chcecie wiedziec mój chłopka nigdy nie
      wrócił i sie do mnie nie odezwał. Ja próbowałam kilka razy ale mi powiedziła ze
      z opierduchem nie cjce miec nic wspólnego. A wy inteligetni panowie i wasze
      odpowiedzi są tylko i wyłacznie wizytówka wszej osobowości i wam tez chetenie
      bym tym razem z premedytacja napierdziła w wasze ryjki, bo zapewne sami w gacie
      pierdzicie i to nawet przy dziewczynach. Zegnam was prostaki, mysłalam ze tu
      sie moge zwierzyc a nie wyawic na posmiewisko. Minęło sporo czasu od tamtego
      zajscia i wciąz mie to boli-wiec dzieki wam wszystkim a szczególnie nijakiemu
      pierd.
      • Gość: dzaidek_mroz Re: nie lada problem!-odpowiada SABINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:17
        a co to w koncu jest to 110??
    • Gość: PrOhO Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.248.* 12.07.04, 14:08
      Kotku twoj facet powinien sie cieszyc ze nie chlapłaś mu kleksa na ryj bo wtedy
      to by sie dopiero zdziwił.... Na pewno ja wybiegł z mieszkania to żygnął prosto
      na schody.... Myśle ze twój chłopak już nie wróci do Ciebie, na pewno mu sie
      śniął koszmary po nocach, moczy sie, i musi chodzić do poradni
      psychologicznej... POJECHAŁAŚ PO CAŁOŚCI !!!!! Gratulacje: tylko ty mogłaś to
      zrobić < klaszcz >
    • Gość: JOHNY Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:11
      WYSLIJ MU SMS Z PRZEPROSINAMI "ZA WCZORAJ" KAZDY KOGO SPOTKALOBY COS TAKIEGO
      POCZOLBY SIE NAPRAWDE OBRZYDLIWIE... MALA RADA: MOZE MU TO JAKOS ZREKOMPENSOAC??
    • sabina110 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 16:50
      ludzie to było w lutym a nie wczoraj wiec ja juz wiem ze on nie wróci!
      • Gość: mrówka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:43
        A powiedz mi Sabinko, kiedy dotarło do Ciebie, że Twój przyjaciel już nie
        wróci? I czy wuobrażałaś sobie jak on może się teraz czuć, po tych kilku
        miesiącach? Jak reaguje na Twój widok (o ile czasami się widujecie)?
    • Gość: darku_darku Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 12.07.04, 17:07
      taki jeden puszczal bąka lewą stroną i nic nie wychodziło. następnym razem puść
      go prawą.
    • ctrlc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 21:22
      cze:
      piard - :))))
      kosmo-bąk - :DDD
      instruktor ;]]]
      candle - da sie - nigdy seksu nie uprawialo sie, co dziewico?
      Anetka - true, true

A tak serio - to uwazam ze to jedna wielka sciema - tak jak lancuszki na
      gadulcach - tak samo to - aby tylko 'cos pisali' - zalosne.. ZENADA.

Tylko skonczeni ludzie z niedowladem umyslowym tzw. "niepelnosprytni" robia
      takie rzeczy: spamerzy i lancuszkowcy.. szkoda ze pelnego hosta nie wyswietla.

Pozdrowka dla wszystkich normalnych.
      • Gość: ziomal Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:33
        No co ty?! A niech to sobie nawet będzie ściema!!! Ja tam wczoraj wszedłem na
        to forum i do tej pory nie mogę przestać się śmiać!!! Chryste! Zauważ proszę
        jakie zarąbiste poczucie humoru mają ziomale Polacy! Zastanawiam się, którzy to
        są ci normalni?! Ci co podchodzą do tego z humorem, czy ci zniesmaczeni całą
        sprawą?
        • ctrlc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 22:14
          Cze, ziomal: za nienormalnych uwazam nie tych co sie nie smiali.. i nie tych co
          znali prawde (qw, Asia, zimek) - chodzi mi o tych co to wzieli 'na serio'
          wlasnie :>>.
          Sam sie brechalem nieziemsko - ale niektorzy nie rozrozniaja po prostu -
          pozdro - siedze na polnecie jako lg21 jak cos. CyA.
    • martinez1978 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.04, 21:33
      MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY
      *********POZDRAWIAM*********
      • Gość: MeNtOr HaWuDePe [...] IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 16.07.04, 18:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka