Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Xes Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:51
      Saba!!! Jazda masakryczna. Zrobilas gafe full service i na dodatek z dwojga
      zlego puscilas gaz dolem a nie gora. Moze trzebaby sie przejsc po szpitalach,
      po intenstywnej terapii albo laryngologii ( moze przezarlo mu nos), moze ktos
      go znalaz zaczadzonego na ulicy i oddal w bezpieczne miejsce. Widzisz Sabinko,
      czlowiek uczy sie na bledach, bedziesz teraz wiedziala,ze jak ma sie brudna
      rzope to trzeba sobie chociaz tic-taca wsadzic (tak dla pozoru). W kazdym razie
      nie pekaj mala. Moze zaproponuj mu zeby teraz on Tobie zasadzil bonia. moze
      odkryjecie w sobie jakies zboczone ciagatki. Pozdrawiam. XES
    • Gość: *k*a*s* Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:55
      no niemoge wlasnie czytam buhahaha i nie uwierzycie sasiad ba albo sasiadka
      kapie sie na gorze i co (...(*)...) no coz nasze sciany w mieszkaniach sa
      bardzo cienkie a jeszcze w lazience tak fajnie wszystko slychac buhahaha
      uwazajcie na baki jak sie kapiecie
    • ugo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.04, 00:30
      To nie pierwszy tego typu wyczyn Sabinki110. Kliknijcie tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=8603299&v=2&s=0

• Gość: sq [...] IP: *.sauridnet.pl 13.07.04, 00:38
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ivaq Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.04, 12:35
        człowieku nic nie kumasz, to nie jest kolejny wyczyn tej osóbki , lecz to jest
        cały czas kontynuwacja tego posta , który został załozony pare miechów temu.
        • ugo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.04, 21:22
          Rzeczywiście, nie "kumam" w jaki sposób ten WĄTEK może być kontynuacją tamtego
          (chyba jedynie kontynuacją dennych dowcipów Sabinki).
          I chyba nie chcę "kumać".
          EOT
    • Gość: prawiczyk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 08:15
      ej o co chodzi z tym bączkim bo jestem jakiś ciężko kapujący........
    • Gość: K L I M i reszta Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.141.202.* 13.07.04, 11:56
      jestes the best!!!! powodzenia w przyszlosci i pozdrowienia od calego shardu
      UOClone ^_^
    • Gość: K L I M i reszta Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!1111122 IP: 62.141.202.* 13.07.04, 11:58
      jestes the best!!!! powodzenia w przyszlosci i pozdrowienia od calego shardu
      UOClone ^_^
    • Gość: scariott Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.153.* 13.07.04, 12:15
      I co od tej podniety zrobilas sie prawie zielona,a on brazowy. I jak teraz
      koles wyglada - jak gowno w lesie
    • Gość: renia-mj Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 13.07.04, 12:20
      nie łam sie mogło być gorzej!!! ludziska a co miało jej bok wyrwać!!!!!!
    • asia_miko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.04, 14:25
      Nie wiem ile jestes ze swoim facetem, ale skoro zależy mu na Tobie i Cie kocha
      to nie odstraszy go taka wpadka.Jestesmy tylko ludzmi.Przeciez on tez puszcza
      baki. Powinniscie cala sytuacje obrocic w zart. to najlepsze wyjscie.
    • Gość: Jonasz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:27
      no to masz problem, Ale myśle że to byłonawet całkiem przyjemne:) Bedzie dobrze
    • Gość: Emilka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:52
      dziewczyno ty daj se spokuj z tym kolesiem:)buahahahah ostro na jego miejscu
      też bym tak zrobiła i sie mu nie dziwie wczle
    • Gość: hades Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gizycko.mm.pl 13.07.04, 17:44
      Czesc w kazdym bąc razie zdaje mi sie ze było troszke za ostro batonem wliło a
      le nie martw sie
      tylko na następny raz myj pupę przed spotkaniem z chłopakim skoro wierz ze on
      lubi takie sprawy pozdrawiam
    • Gość: bneg Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:15
      Wiesz co, masz tu kupe do zrobienia w tej smierdzcej sprawie. hehe :-D
    • Gość: NIKE!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 13.07.04, 18:45
      masz maly problem ale jesli checsz go odzyskac idz do niego do domu i powiedz
      ze ci bardzo przykro i namow go na numerek zobaczysz bedzie dobrze pozdro:D
      • Gość: Oystein Aarseth Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sptelek.com.pl 13.07.04, 18:48
        Dobre dobre :) Dawno się tak nie uśmiałem czytając niektóre komentarze :D
        Sabina, rządzisz :) Rozesłałem linka do tego wątku po wszystkich forach jakich
        znam i kolesiom na gg :)
    • arkadia24 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.04, 18:53
      :)))

sabinko nie przejmuj sie...to nie jest powod do rozpaczy dziewczyno !! ludzie
      maja wieksze problemy -
    • Gość: lololol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:45
      piard
      niektorzy nie chca wierzyc
      ale Cindy Crawford tez to robi
      i Ojciec Swiety tez
    • Gość: Mietek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 80.48.144.* 13.07.04, 20:23
      "....kwiaty we włosach potargał wiatr...."
    • Gość: NAK Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 80.48.144.* 13.07.04, 20:24
      "Zachodni wiatr spier..lił chłopa z dachu..."
    • Gość: załamany Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 13.07.04, 20:29
      wiecie co nie wydaje mi sie zeby ktos był na tylko ograniczony i uposledzony,
      zeby to napisac na forum, ta osoba siedzi teraz i beczy z waszych komentzrzy, ja
      z reszta tez, ale to szczegół, tekst jest dobry ale nie uwierze ze to pisała
      osoba - włascicielka tego gaza, ktory znalazł sie na twarzy kolesia. a jak to
      było lizał ci odbyt i nagle baka pusiciłas :D... pathetic...

zakladajac ze to prawda
      zapewne pol polski uwaza sie za jakas gruba wielka obrzydliwa swinie, jakby mi
      cos takiego kobieta zrobiła to bym sie do jej miejsc intymnych nie zblizył bo za
      kazdym razem bym sie bał ze podczas orala to sie stanie albo podczas analu cos
      jeszcze gorszego, wiec juz nigdy sex z taka osoba nie sprawił mi prawdziwej
      przyjemnosci
    • Gość: DjOlek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:35
      .....fest :P nie powiem :P buehehehehehehhehe LOL ............

...bączek z tyłka....... LOL w jego twarz o LOLU
      • ku.ku jakiego bąka-ona sie zesrała na niego, 13.07.04, 22:04
        ktos tu podał wczesniej linka wiec zapodam go

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=8603299&v=2&s=0
    • Gość: XXX Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.07.04, 22:03
      Ale śmierdziel z ciebie lelelelelelelelelele
      • Gość: Maniek Huuuuuuum IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 00:10
        Moim skromnym zdaniem to wy wszyscy jesteście najarani .... Daaaajcie znać czym
        żeście się tak urządzili
        • ku.ku Re: Huuuuuuum 14.07.04, 00:16
          no jak czym..?
          gównem!!
    • Gość: Gilean Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.04, 09:54
      Rozwalił mnie ten list... zrobiłaś wielką reklamę tej stronce, link o tego
      listu już biega w zdłóz i w szerz irca, gada i cholera wie czego jeszcze [;

JA proponuje autorce zmienić sobie faceta na żołnierza z przeszkoleniem do
      działania w cieżkich warunkach, lub takiego co będzie robił sobie maskę gazową
      z gumki [;

Normalnie aż mi się ręce trzęsą jak to pisze z brechtu....

CZAŁA POLSKA CZEKA NA WIĘCEJ TWOICH POWIEŚCI....[;
    • Gość: NudeMan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 11:12
      No cóż, biednemu zawsze w oczy wiatr...
    • Gość: macko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 14.07.04, 11:47
      dobrze ze nie puscilas tego baka z kleksem hahahaha
    • madelaine21 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 13:33
      hahahah moj chlopak by chyba umarl ze smiechu i wypominal by mi to do konca
      zycia tylko ze gdyby mi sie cos takiego zdarzylo spalilabym sie ze wstydu i
      uciekla z miejsca w ktorym mieszkam zeby go juz nigdy nie spotkac!!!haaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka